момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.120
Pa Radomir je 2 u 1Pa je li bolje sa budeš bradonja ili debeli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Radomir je 2 u 1Pa je li bolje sa budeš bradonja ili debeli?
Obojica su, ali običan narod mora odabrati nešto, pa bolje da u izbor, osim debeli, staviš još nešto.Pa Radomir je 2 u 1
Dobrica da pusti bradu pa može da aplicira za mesto u čamcu za bogojavljenjeRadomir ima originalno srbijansko ime, bradu, podbuo je i debel. Bio bi idealan za trojanskog konja, da ga ubacimo među prvosrbijance, da napravi dar-mar.
ma gde, možda bi mogao u nekom crkvenom horu da peva, ali samo one visoke tonoveDobrica da pusti bradu pa može da aplicira za mesto u čamcu za bogojavljenje
E nek su gaU mom rodnom gradu je svojevremeno pripaljen Nitkovaidis, digla se buka oko toga, šta li.
Pogledajte prilog 1655320

Nema ni None, stvar je jasnaNema nešto Lua danas
Nedostajem ti ili samo suva konstatacijaNema nešto Lua danas
Konstatujem da mi nedostaješNedostajem ti ili samo suva konstatacija
Ispričala sam anegdotu o polu mom psu. Kod Senseia u nekoj krčmiKonstatujem da mi nedostaješ
đuleLule dule
Evo lajkovat ću ovde, da ne ispadne da lurkujem tamo etcIspričala sam anegdotu o polu mom psu. Kod Senseia u nekoj krčmi
Briga te.Evo lajkovat ću ovde, da ne ispadne da lurkujem tamo etc
mnogo sam pod stresomNema ni None, stvar je jasna
Bit će im sumnjivo, svi znaju da sam maćkarBriga te.
A imaš i razlog- došo si zbog mene.
(naravno, ono tamo to ne znaju, pa je time enigma još veća - otkud Momoa ovde!)
neka naša Karenka?a u ušima Sloba Radanović na max, evo sad je stavila slušalice jer je verovatno ispizdela
na Moja si celaaaaaaa
neka Karenšvilineka naša Karenka?
Aha, Sloba Radanović kao krovni termin za paorsku muzikuneka Karenšvili
sad piči NirvanaaaaAha, Sloba Radanović kao krovni termin za paorsku muziku
Poljubi je u mantil za menesad piči Nirvanaaaa