Devojka i ja smo vozili letos od Mojkovca do Kamenova preko Kolasina, Veruse itd., 3 dana, samo 190km ali je i pored tako kratke ture bilo fantasticno, nismo cak ni znali gde cemo da smestimo sator vec smo vozili do sumraka i onda trazili mesto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate svako moze ici na more sa bacicklo ako ima pravi bajs za velika putovanja
SAMO DA VAS OBAVESTIM
Opet i ove godine idemo biciklom na more ali do SOLUNA.Ako je neko zainteresovan neka se javi da vec sad polako pravimo planove za tamo neki juli avgust.
pozdrav svima
Ja imam prijatelja koji je biciklom isao na more u Crnu Goru,ja sam ga posle pitao kolko mu je trebalo od Beocina do Crne Gore biciklom da stigne na more a on meni na to kaze-Neso meni je trebalo 3 dana da stignem do Crne Gore.Njegovo ime i prezime je Dragan Izak ima 32 godine,Beocinac
Sto se tice soluna laksa je tura nego do mora,
1 Beograd-Svilajinac
2.Svilajinac Vranje
3.Vranje -Sveti nikola
4.Sveti nikola solun
Ovo je okvirni plan ima oko 600 km i mozemo tu nesto da skratimo izmedju svilajinca i vranja pa odmorimo ali sve po dogovoru i nisam siguran koliko ima posle soluna do nekog primorskog mesta ostanemo da se kupamo i bezimo autobusom kuci.
Pa kad mu je bilo nizbrdo![]()