Biciklizam

Zdravo, vidim da je (relativno) aktivna tema, pa bih pitala za savete.

Želela bih da kupim bicikl, ponovo posle 10+ godina :)

Imate li preporuku? Drugarica mi je pomenula da prvo odem na Bubanj potok.

Imam i bol u kolenu, pa bih kupila steznik.

Poslednja izmena od moderatora:
gradski_bicikli.jpg

Nešto slično kao ovi na slikama tzv gradski bicikli ili neki sportski, zavisi šta i koji hoćeš?
Okvir, cic, (sjedalo), I ručke se bitnno razlikuju izmedju ženskih i muških bicikala.
Okvir ženskih bicikala je kraći, cic je širi dok neka bolja bicikla na cicu imaju rupu na sredini.
Ručke za ž bicikl su uže nego za muški.

Najbitnije je odabrati pravu veličinu bicikla. Ovdje je prikaz visine i optimalna veličina okvira bicikla

111_2017-03-03_13-06.jpg

Prednost naravno ima aluminijsko biciklo, što ne znači da su i oni drugi loši. Danas je velika ponuda, kako novih tako i polovnih bicikala tako da ih ima za svačiji džep. :)

Pogledajte prilog 691833

Nešto slično kao ovi na slikama tzv gradski bicikli ili neki sportski, zavisi šta i koji hoćeš?
Okvir, cic, (sjedalo), I ručke se bitnno razlikuju izmedju ženskih i muških bicikala.
Okvir ženskih bicikala je kraći, cic je širi dok neka bolja bicikla na cicu imaju rupu na sredini.

Najbitnije je odabrati pravu veličinu bicikla. Ovdje je prikaz visine i optimalna veličina okvira bicikla

Pogledajte prilog 691841

Prednost naravno ima aluminijsko biciklo, što ne znači da su i oni drugi loši. Danas je velika ponuda, kako novih tako i polovnih bicikala tako da ih ima za svačiji džep. :)
Hvala :)

Za kupovinu je bolje Bubanj potok ili ipak guglanje?

Htela bih sportski, ali ne profesionalni.

Udobnost sedišta mi je vrlo bitna.

Poslednja izmena:
Zdravo, vidim da je (relativno) aktivna tema, pa bih pitala za savete.

Želela bih da kupim bicikl, ponovo posle 10+ godina :)

Imate li preporuku? Drugarica mi je pomenula da prvo odem na Bubanj potok.

Imam i bol u kolenu, pa bih kupila steznik.
Pa nisu tamo bas slatke cene bolje kod nekog na gajbu da odes s nekim ko se razume i pregleda bajk,oko 300€ nesto dobro

Napisi koliko si visoka i do koliko novca
Visina 173 cm.
Nisam planirala više od 200e da odvojim za bicikl.

Za sedište za bicikl nemam predstavu na šta da obratim pažnju da bih odabrala najudobnije.

Nije ozbiljna povreda kolena, ali je dosadna, tj. nije jak bol.

Za steznik bi mi isto značila iskustva, zato sam pisala i raspisala se, jer vidim da ste u materiji :)

Steznik za koleno koji mi je zapao za oko je oko 3000 din. Da li da tražim jeftiniji ili je to realna cena za nešto što bih htela da traje?

Pogledajte prilog 691833

Pogledajte prilog 691841

a jel mora baš ženska bicikla za žene?
ima u podrumu komšijina bicikla. on je ne vozi preko 7 godina, otkako je kupio motor.
kaže da su joj otišle unutrašnje gume,paknovi i sajle za kočnice.
jel to skupo da se nabavi?

Visina 173 cm.
Nisam planirala više od 200e da odvojim za bicikl.

Za sedište za bicikl nemam predstavu na šta da obratim pažnju da bih odabrala najudobnije.

Nije ozbiljna povreda kolena, ali je dosadna, tj. nije jak bol.

Za steznik bi mi isto značila iskustva, zato sam pisala i raspisala se, jer vidim da ste u materiji :)

Steznik za koleno koji mi je zapao za oko je oko 3000 din. Da li da tražim jeftiniji ili je to realna cena za nešto što bih htela da traje?
Dobro M neki ,sad je to malo teze naci za te pare da vredi pre svega i da je ispravno,ako mora da se ulaze onda bolje u startu uzeti za malo vise para kao nov

a jel mora baš ženska bicikla za žene?
ima u podrumu komšijina bicikla. on je ne vozi preko 7 godina, otkako je kupio motor.
kaže da su joj otišle unutrašnje gume,paknovi i sajle za kočnice.
jel to skupo da se nabavi?
Ne mora ako ti odgovara veličina i ako ne misliš paradirati negdje, haha
Što reče Džordž zavisi koje biciklo, mada u suštini danas toga imaš na pretek ..uglavnom jeste da su kineski? dijelovi, ali i tu ima razlike po kvalitetu. Raspitaš se za majstora, naravno da nisu svi isti.

Back