Biciklizam

Pao upgrade :super:

SQ lab 611 Ergowave Active S-Tube

3.jpg

Da ga montiram pa za vikend proba. Jedva cekam. :klap:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    19,5 KB · Pregleda: 2
:klap:

Svaka cast !

To mi je sediste bilo pod "2" u izboru , ali je preovladalo neko iz "Brooks" serije i ne zalim , i ako je trebalo nekih oko godinu dana da se "aklimatizujemo" :) jedni na druge ...

Ocekujemo uskoro i licna iskustva koja imas sa tim modelom ...

Xaxa pa šta ako ideš na dalje...Hoćeš recimo da skočiš do Češke...Ili Poljske...Iskilavio bi se sa običnim, s ovim imaš osećaj da si na motoru a znaš da daješ doprinos okretanjem...Vozio sam jedan pre par godina u košutlnjaku i osećaj je 5*****...;)

Била крива фелна на женском бициклу и као да је воз прегазио мајстор је исправио, утегао. Као нов сад за само 400 дин. А већ сам размишљао да купим све ново, ту би дао бар 2.500 дин...

- - - - - - - - - -

Kako bi mi ''lego'' jedan električni...
:heart:

Гокси, бато, немој то да говориш... Нема ништа лепше од педалисања. Мало умора не шкоди... што би све на готовс..

Nznm zašto tako tumačite...U mojoj poruci ispod se krije deo odgovora...Kako bi inače vozio brže od 20/30 na sat a ipak osećao da si na biciklu...I ti možeš da biraš ''boost'', ne okreće on pedale umesto tebe, već ti daje podsticaj, samo je mnogo bolji osećaj, ponekad, ponekad je regularni bajs ono što više prija...

:)

Za ovo vazi ona "Ko voli , neka izvoli" ...

Mozda nije lose za neku probu i toga zadovoljstva , ali za tzv. "tradicionaliste" je to samo to - proba ...:)

Sto , naravno , ne mora da bude ma kome i obaveza , vec je licni izbor...

Ja ne volim motore ali vidim da dosta takmičara u mtb ili drumskom biciklizmu voli i vozi motore, posedbno cross...A opet mi nije odgovoreno dali je neko od vas na običnom biciklu postigao više od 30 na sat a da mu duša nije bila u nosu posle...;)

Nemam brzinomer na bajsu , ali sam na onom spustu sa mosta na Adi , u pravcu "Seceranca" , pre par godina , isao/vozio paralelno sa nekim kamionom i sofer mi rece da je preko 40 km i mogu "slobodno " da priznam da mi je , taj bajs je bio od aluminujuma tj. vila je od aluminijuma , dakle , mogu slobodno da priznam da mi je bila "blaga trta" kada sam vide koliko je prednja Alum. vila treperila i jedva sam cekao da " sidjem u dolinu"...:)

Realno , po gradu ima relativno malo mesta za neku brzu , ali i bezbednu voznju bajsom , koja ce da potraje ...Tu i tamo na pojedinim deonicama , ali samo ako nema drugih ucesnika u blizini .
Vikendom po Adi - ni slucajno , vec samo radni dan i to u prepodnevnim casovima ...!

Ja volim da ''krstarim'' ali sam slabo imao sreće sa ''partnerima'' ili idu nenormalno brzo skoro do granice da počne da im curi pena na usta i krv iz nosa ili se vuku kao puževi, 2, 3 puta sporije od mene...Malo ima onih koji voze opušteno, da možeš nešto da vidiš usput a da pritom imaš solidnu srednju brzinu...Sutra biciklijada...A kada se istroše kalorije svratiš na roštilj na adu...:rostilj::butkice::malav: https://www.blic.rs/vesti/beograd/v...da-rostiljijada-koncerti-na-otvorenom/qnx0lb4

Istina bilo nešto stidljivo, meni da neka žena nije dala liflet na keju verovatno ne bih znao/otišao...Elem, vožnja je bila super, iako dosta spora što su diktirali panduri na motorima napred. Na kraju je bilo izvlačenje nagrada neki dobili i po 2 bicikla ili druge stvari al ok verujem da je bila...Slučajnost...Nije bilo ni sponzora sa osvežavajućim pićima...:roll: Ali sve u svemu meni bilo super, osećao sam se kao na Điru, bio baš explozivan i čini mi se da bih mogao to još jednom iz cuga, posle obišao još jedan krug oko Ade...:) Ovo su neke fotke sa starta i šta ljudi sve voze!
P200518_1102.jpg

P200518_1159.jpg

Pa pazi kad i nije...Ja sam prvo bio u fazonu ''koka kola'' biciklijada ali sam provalio da su je diskretno sklonili sa spiska sponzora...Tu je Tojota, Kapriolo, Ada...Ali bez obzira su mogli da se iscimaju da daju bilo šta...Interesantno je da su obećali da će davati ''dozvole'' za vožnju ali ni to nisu ispoštovali, ja imam neku od pre 5, 6 godina još...Očigledno je da su ''izgubili'' koka kolu kao sponzora ali što nisu uzeli nekog drugog, Next na primer...:neutral: Voditelj bio skroz blesav baš me nasmejao par puta, nekako sve je iščašeno kod nas, kao na nekoj dalijevoj slici, možemo bar da se smejemo tome...Što se tiče publike sve više vidim da mnogim biciklistima i biciklistkinjama treba 10 jura samo za osmeh, i mi pričamo nekome o duši i pozitivi, valjda kriza utiče, al opet ima zemalja u daleko boljoj poziciji od nas gde su ljudi pozitivni, ovde samo što se nisu poubijali u par momenata, loš vajb ali to nije do organizatora već do učesnika...

Back