Biciklizam

Gde u Beogradu može da se kupi pumpa za gume? Ne sećam se da sam negde to viđao.
Ranije sam imao neku stariju od mene i nikad nisam kupovao.
Da li treba ići u prodavnicu bicikala ili ima i po tržnim centrima...?

Al gledaj da kupiš dobru ja sam kupio par i mogao da ih bacim treba ti godinu dana da napumpaš jednu gumu...
Elem danas bio na fudbalu iznojio 2 kile, možda posle malo vožnja ali...

ne treba nastavak ima na njoj za oba ventila.809din kosta
190530_0.jpg

ne treba nastavak ima na njoj za oba ventila.809din kosta
190530_0.jpg

Da li ima u capriolu i neka sa crevom? Da li na ovu može da se prikači dodatak crevo.
Ovako deluje nezgodna za rukovanje a možda i štetna za ventil.

- - - - - - - - - -

Al gledaj da kupiš dobru ja sam kupio par i mogao da ih bacim treba ti godinu dana da napumpaš jednu gumu...
Elem danas bio na fudbalu iznojio 2 kile, možda posle malo vožnja ali...

Možda je ipak najbolje, kad ti treba, odeš do benzinske pumpe i na kompresoru napumpaš za 2-3 sekude:)

nije nezgodna izvlaci se rucica istu imam,moze da se zasrafi crevo na auto ventil ali nema potrebe,danas videh staklo u gumi pa sam izduvao da ga izvadim i naduvao na presta ventil bez problema

- - - - - - - - - -

juce 42 danas 34,mora se malo pojaca kilometraza

Bio do keja vreme je skoro odlično ali me je šokirao haos u saobraćaju tolika jurnjava i bahatost vozača četvoročkaša u poslednje vreme:roll::roll::roll: Znači ne p oštuju nijedno pravilo, semafor, zebru NIŠTA, mora čovek da otvori četvore oči da ga neki pajser/ka ne pokupi i još imaju drskosti da tebi trube...

Bio do keja vreme je skoro odlično ali me je šokirao haos u saobraćaju tolika jurnjava i bahatost vozača četvoročkaša u poslednje vreme:roll::roll::roll: Znači ne p oštuju nijedno pravilo, semafor, zebru NIŠTA, mora čovek da otvori četvore oči da ga neki pajser/ka ne pokupi i još imaju drskosti da tebi trube...

mi se redovno svajdamo sa vozacima, toliko smo kivni na njih da je to zlo, ali ubedljivo su najjaci ovi sto razvoze brzu hranu, kao bubrege i srca da razvoze a ne hamburgere i pice :evil:

- - - - - - - - - -

Da li ima u capriolu i neka sa crevom? Da li na ovu može da se prikači dodatak crevo.
Ovako deluje nezgodna za rukovanje a možda i štetna za ventil.

- - - - - - - - - -

Možda je ipak najbolje, kad ti treba, odeš do benzinske pumpe i na kompresoru napumpaš za 2-3 sekude:)

odlicna ideja, kupi kompresor i u ranac ili bolje ona prikolica za bajs sto ima pa teraj sa sobom, ali moras i agregat pored i 10l benzina i Bog da te vidi :pivce:

Back