Biciklizam

šta su ti najbolje razlike?

ovo sto ti vec rekoh
pa
mjenjaci - ovi su skroz drukciji, nemam vise frku na uzbdicama
i generalno se brzine super mijenjaju i vise ih ima...a ide lako u bilo kojoj brzini...
i kako se opce s njim lako uzverem uzbrdo...cudo jedno...nije to samo do mene
van ceste je nekako stabilniji, nemam bolju rijec, i nekako imam osjecaj da zivne na takvom terenu...
onaj ram mi je bio zeru premali i koljena su me znala zaebavat, ovaj je...savrsen...
i laksi je...
mada je veci...
maaaa....ja svoj bajs obozavam....:rumenko:

kakve veze ima
missim, ni ja ne skacem
al osjetim razliku u odnosu na bajs koji sam vozila ranije
narocito kad su ivicnjaci, rupe, dzombe i ostale radosti nasih puteva i staza u pitanju...:lol:

- - - - - - - - - -

pa to vi frajeri sto vozite slikove i poluslikove...mi seljaci s traktorskim gumama nemamo tih problema :rotf:

Vozimo slikove i poluslikove da se ne bi osecali kao da stalno vozimo po kaldrmi. Inace nikad mi nije palo na pamet da sedeci prelazim preko rupa, dzomba i ivicnjaka.

nije zbog nasadjivanja jaja, nego zbog stabilnosti, ovako te lako zbaci sa sedista iako ima pozadi amortizer, kao i preletanje preko prednjeg tocka, dosta puta mozes da vidis da skroz spuste dupe do tocka iza sedista ako je veliki nagib. Ja sam par puta tako leteo jer se ne vratim nazad na vreme :lol:

ne ako imaš ovakvo sedište

original.jpg

47 km danas, ukupno 1800 ove godine! Danas sam po milioniti put shvatio koliko je bajs dobra stvar! Prelazim preko jednog graničnog prelaza Srbija-Bosna, kolona 55 vozila (baš sam ih brojao), ja lagano prođem pored njih i pređem granicu za 2 min, a mislim da su oni ostali po 2-3 sata.

Back