Biciklizam

fora je u duzini vrata viljuske ako je duzi onda idu spejseri pa lula i to odredjuje visinu,u svakom slucaju nemoj to da te buni bitno da ti je sediste podeseno da se noga prijatno oseca skoro do kraja,i bolje malo tezina da se prebaci na ruke a ne samo da se oslanjas jer je onda kao da je u ravni beskorisno samo upravljanje

Moj je na ovaj fazon
b11092-u9833_orig.jpg

Jako je brz prosto te ponese brzina kad voziš mnogo brži nego prethodni....

- - - - - - - - - -

samo ti podesi visinu sedista,da je malo bas malo napred nagnuto i toliko spusten volan da osetis kao da ti je na njemu oslonac ruku oko 20% lupam..30-40 na dupetu a ostalo na nogama

Da, detalj da je novo sedište jaako čvrsto...Prošlo je bilo medium...

definitivno sto tvrdje sediste bolji osecaj ali uz ulozak u biciklistickim,treba malo privikavanja i podesavanja ali posle kad sednes u meko smesno ti kolko je besmisleno pitas se kako neko ovo moze vozi:lol:

Autobus usmrtio biciklistu u Zemunu
Biciklista L.Đ. (39) poginuo je danas oko 18 sati u Glavnoj ulici, u Zemunu, kada je na njega naleteo autobus na liniji 45.

Kako nezvanično saznajemo, autobus privatnog prevoznika je oborio biciklistu koji je sa teškim povredama glave prevezen u KBC "Zemun".

Biciklista je od posledica povreda preminuo oko 20 sati.

shit

uzeo na berzi i teram ga nista mu ne fali cak i boje se lepo uklopile ono par njih se izjasnilo da vredi 2 soma 1 cak rece i 3:lol:nema novih po radnjama da valja samo ako se pojavi neki polovan ali vise nista ne kupujem dok ne rasprodam visak

ne znam ne vidim da imaju ramove, taj boban ceo asortiman planetbikea kopira a scott ramovi aktuelni da valjaju su verovala ili ne 550e

gledaj pod bicikli
pa dole zadnja stavka u padajucem meniju
ima ta scott i dvije meride
lika znam, uzela sam bajs kod njega i bio je sasvim fer
prijatan i ok

- - - - - - - - - -

preso sam na rolere, danas osamsto metara unazad na jednoj roski !

na rolere? :sad2:

jes jes i roze maju imam kidam derem sabijam !

vjerujem...znaci, kad vim lika u roze maji na rolerima
tu na stazi da znam ko je...:lol:

- - - - - - - - - -

taj je xxl velicina velik mi je,preskupi su oni za servis lupaju po usima napamet 1000din uzimaju ljudima par puta sam bio prisutan
Scott_scale_40_frameset_2009.jpg

zasad mi nije trebao servis
a i ima ortak ok majstora, nije frka
meni nije uzeo nista kad sam nesto dodavala na bajs

da, veliki je ram
Oberu bi bio super - on ima 2 m
ako valja?
sad se razmisljam da ga iznenadim...:)))

e, ljudi jel slusate muziku dok vozite
ja u zadnje vrijeme kad sam na stazi i van puteva, obavezno
tipa, vozim do ostruznickog, dole van ceste i pustim ovo na repeat
aj otvori neko temicu na temu...sta mislite? mozda vec ima?

Back