Biciklizam

Evo ja da se javim, uzeo sam bajs capriolo sunrise, gradski bicikl za moje potrebe i zadovoljan sam njime. Sad sam se nalozio na voznju, idem do Ade od kuce i tako. Zivim na Cukarici pa sam pisao Gajicu za staze, zamislite, dobio sam i odgovor:

Hvala na javljanju i predlozenoj inicijativi. Broj biciklista je u Beogradu sve veci, pogotovo u ovim letnjim mesecima i moramo voditi racuna o njima i njihovoj bezbednosti. Medjutim nacin na koji bi se obezbedile biciklisticke staze je malo komplikovaniji, kako zbog bezbednosti biciklista, tako i zbog konstantnih guzvi na nasim ulicama. Vas mail cemo sacuvati i nadam se da cemo u neko dogledno vreme moci i sa nekim malo vise obecavajucim odgovorom da ponovo budemo u kontaktu.

nije ni problem da se ulicom ide, ali kao ae da napisem.

Te noby sam video danas kod majstora vozim i off road, znam da o dem u divljinu...Kad se setim bajsa koji sam kupio pre nekih 10 godina Merida bio imao neke Četvrtaste gume em što je bio udoban em što se nije bušio skoro 2 godine a gde ga sve nisam vozio...

vozim i ja slikove po utabanim stazama,ako je zahteniji teren i divljanje onda mora krampon oko 26x2 ali takva guma nema sta da trazi na asfatlu..ono kad sam testirao planetbajkov ma 10m nisam preso reko cao koliko koci

Ja imam Marathon hs420 28x1.40 to su bas "gradske" gume i tockovi uopste. Ima i brzih i dugotrajnijih ali mislim da su ove jako dobre sto se tice odnosa cena kvalitet. Ne znam koliko vozis off-road ali ako si kao i vecina nas koji zivimo u gradu ne verujem da je to vise od 10% vremena koje provodis na bicikli tako da mislim da nemas razloga da se puno opterecujes sa tim. Licno idem offroad samo kada moram i nisam imao nekih problema(verovatno zato sto je to samo na kratko i uglavnom po utabanoj zemlji)

Poslednja izmena:
Ok je to ali bih ja uzeo neke sa kramponima i kevlarom ali ta kombinacija nije baš zastupljena...Što je čudno s obzirom na to da off road postoje možda i veće šanse da se probuši...Ove Fat Albert mi deluju dosta čvrsto...

Ok je to ali bih ja uzeo neke sa kramponima i kevlarom ali ta kombinacija nije baš zastupljena...Što je čudno s obzirom na to da off road postoje možda i veće šanse da se probuši...Ove Fat Albert mi deluju dosta čvrsto...

Ti znas najbojle gde ces da vozis i kakvu voznju ocekujes pa prema tome odaberi... Sto se tice busenja ja sam na asfaltu zabo ekser, sraf... Ima tu i malih metalnih parcica koji se i ne vide, stakla... Guma moze da se izbusi i ako naletis na neku rupu ili dzombu. Meni se to desilo, na unutrasnoj je bio kao mali rez a i bandas sam malo iskrivio.

Dobro nije ona otišla na Severni pol pa da je bila sama sa svojim mozgom, oko nje su bili ljudi samo do tada njoj nepoznati...Ipak se od porodice tako, mene to malo podseća na manastir...Mada i to je relativno, meni sutra može da pukne da odem negde gde me niko ne zna i počnem skroz novi život, ponekad ti se ova sredina totalno smuči do granice da bi je skroz izbrisao iz bilo kakve uspomene a kamoli...

bukvalno se i meni desi da pomislim na to....

simplon ok ja bih ovaj
thumb.php

što se guma tiče ja sam prilično zadovoljan sa CST traveller 26x1.6
za asfalt su super a i može offroad bez problema...terao sam i po oštrom kamenju,peskovitom terenu uzbrdo,na seoskim i šumski putevima sam skoro svakodnevno i i idu super hvala Bogu :-)
naravno najbolji užitak a sigurnost na offroadu jeste sa kramponima ali uz malo opreznosti i veštine može fino i sa slikom da se vozi :P

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Ukraden bicikli Pegasus

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bicikli je ukraden 7.1.2013. u Sremskoj Mitovici. Ako vidite ovaj bicikli negde javite mi... Delovi su svi isti kao na slici, diskovi su crveni... Samo sto je stangla spustena a nije podignuta. Hvala unapred
thumb.php

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Zoran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sremska mitrovica, RS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 50"]Mobilni:[/TD]