Biciklizam

Danas vozio u neki servis u Srbiji da promjenim pakne. Kaže vlasnik servisa: Volan ima lufta, prenos švera, kao i zadnji točak. Ako hoćeš da ti to sve namjestimo, daj 2000 din.

Ja sam iz Bosne, pa mi tih 2000 izgleda mnogo. Da li to stvarno vredi tih para?

Danas vozio u neki servis u Srbiji da promjenim pakne. Kaže vlasnik servisa: Volan ima lufta, prenos švera, kao i zadnji točak. Ako hoćeš da ti to sve namjestimo, daj 2000 din.

Ja sam iz Bosne, pa mi tih 2000 izgleda mnogo. Da li to stvarno vredi tih para?
sta su delovi a sta ruke,neki su 3-4x skuplji i proizvoljno prave cenovnik po proceni musterije koliko ima kesa i koja je frka

I ja...
smesan-bicikl.jpg

:super::klap::klap::klap:

e pa to ti je neki koji su bogu iza ledja mogu da udaraju po usima pa i za menjanje gume uzmu par 100tina din..ja sam posle juceranjeg menjanja sajle za 300din odlucio da kupim par alatki i nista vise ne placam..sve ima na youtubu kako se radi a imao sam negde neki fajl o celom sredjivanju bajsa

Poslednja izmena:
e pa to ti je neki koji su bogu iza ledja mogu da udaraju po usima pa i za menjanje gume uzmu par 100tina din..ja sam posle juceranjeg menjanja sajle za 300din odlucio da kupim par alatki i nista vise ne placam..sve ima na youtubu kako se radi a imao sam negde neki fajl o celom sredjivanju bajsa

Meni juče promjenio zadnje pakne, podmazao lanac i malo zategao volan, kaže bog to ti je 350 dinara! Ja se sjebo!

vazi sto ne pedaliram. samo normalno ne mogu da se nosim sa 500 km dnevno uzbrdo bez prednjeg tocka sa epic awesome bajsom od 3 iljade evra

- - - - - - - - - -

pa sam shodno cirkusu zauzeo rezervisan blago podprcljiv stav

Back