Biciklizam

ok ,vezacu ga za tocak aviona,nadam se da ce biti eksponat a ne jedan od onih koji ce izvoditi akrobacije :hahaha:
2359072-3x2-940x627.jpg
nema nista od voznje i aeromitinga,vracam se tek predvece u nedelju

Meni je super ona fora kad voziš i letiš...http://www.********************/images/2008/09/15/flyke-1_x2fVq_5965.jpg
Kad vidim neke puteve ili gužvu tako bih se rado uzdigao iznad i preleteo...

E samo da se javim da sam se malopre vratio sa najduze voznje koja je trajala 6h :eek: (sa pauzama i osvezenjima)... Isao sam na Bukulju, ukupno oko 100km
U povratku me uhvatila vrucincina pa mi je pored svega potekla i krv na nos :( Sto je cudno ruke su me bolele skoro kao noge, a meni su ruke najjaci deo tela jer dosta radim vezbe :D

Juce sam isao na Rajac - 848mnv, bas je bilo odlicno i jos uhvatio zalazak sunca

Ima dosta slika, samo da dobijem net(preko fona sam) pa ih kacim, ima dosta off-road.a :) Izmedju ostalo i kako se spustam i na kraju nizbrdice udarim u kamen i razbijem se sav xD Pa ti snimaj sledeci put a levom rukom drzi volan i prednju kocnicu ccc Sva sreca bajsu na izgled nista ne fali :D
Jos nesto je cudno da sam izgubio katadiopter, cuo kako je spao, i kad sam se okrenuo da ga trazim nigde ga nema:think: I u povratku sam gledao posle da mi nije ranije spao,al nista...

verovatno mislis na ovaj adidas cuveni ali nema toga vise..a tek cene po gradu iako nije ono sto trazis..ima na banjici outlet pa kreni odande i zbog cena a i izbor nije los..onda u bulevaru isto outlet stara okretnica tramvaja

Džoki upucali te dušmani?
Bio večeras do druga p omagao mu u dvorištu posle zabo na kafi soku i vidim pada noć a zamislio da odem do Straževice i uberem par suncokreta za vaze u kući:)I uspeo sam iako je tamo baš nezgodno noću automobili samo zuje...Al imam svetla i napred i nzad pa je ok...U povratk u sam morao da stučem jednu guaranu fresh lime prilično je dobra...Danas sam imao fizički dosta aktivan dan i vežbe i pomoć drugu i vožnja al navučeš se na to nekako bolje to nego droza ili alkohol...:)

sad sam imao blizak susret sa kolima
auto prelazi onaj nizak gumeni lezeci ,ja naravno desno pored njega gde ima prolaz od 10cm gde nema lezeceg,kad dade covek desni zmigavac i poce da skrece u svoje dvoriste,2m za zaustavljanje sa 20 na sat nije bilo sanse,nagazio na zadnju,prednju, preko bajsa i malo je falilo da poljubim branik kola
posle sam se cudio sam sebi,nikada ne gazim na prednju a sada je reflex sam proradio

auto je prosao ok,a i ja samo sa par ogrebotina,ili od sunca nisam video pokazivac ili ga je dao u zadnjoj sekundi,naravno nije ni pogledao u retrovizor jer ko ocekuje budalu da mu se tu zavuce,a ja tu prolazim lezece uvek,uz ivicnjak

Treba biti maksimalno oprezan. Nikad ne znaš kad možeš nagrabusiti. Vozači auta znaju biti pravo nekorektni. Često vozim međugradskim putevima i bar u pola slučajeva auto se ne oglasi kad mi dolazi s leđa. Da ne pričam kako vrlo često znaju da projure 80 kmph na udaljenosti od 40 cm od mene. Pa majku mu, pravac ima bar 250 metara, nema toliko saobraćaja, može auto lagano da pređe u lijevu traku i da me fino pretekne! Jok, oni više vole da prolete desnom trakom i da me istraumiraju. Samo čekam kad će me neko zapucati s leđa.

Back