Biciklizam

534110_605424202819215_1193131730_n.jpg

ok, danas
nbg - ostruznicki most - jakovo - fenek
pa nazad
super vrijeme bilo
samo mi jedna stvar nije jasna
kad ce nas narod naucit da ne baca smetje
nakolo i da pocisti za sobom, oko svoje kuce i tako : (

taj tocak je sam po sebi krut,drzi sam sebe

img-strava-mobile-5d6bb7e28ef97abbc88fa75647c74344.png

nego sutra idem na Adu pa cu da isprobam aplikaciju za android pod nazivom strava cycling
posto se i online pravi nalog kako bi se sinhronizovalo i delilo, nadam se da mi nece traziti aktivnu internet konekciju sve vreme,super je sto ne ucrtavas rutu unapred nego te prati i onda belezi pored osnovnih parametara i grafikon brzine kao i uspona
sve to posle moze javno da se vidi na sajtu i deli,analizira, nadmasujes druge rekorde ,osvajas medalje za neke parametre voznje(Max speed,predjena kilometaza i ostalo), nadam se da za to ne trazi premium koji je 60$/year
vidim da moze da se koristi sa nekim heart monitorima al ja to nemam

evo primera kako izgleda krug oko Ade
http://app.strava.com/segments/1566807

javljam utiske za app, ako ne bude radilo kako treba barem cu iGO ukljuciti,ima istu opciju

thumb.php

Vladimir Savić prvi u starosnoj kategoriji na Half Ironman-u u Malagi

7. arila na čuvenom ICAN triatlon – Half Ironmanu (2km plivanje – 85km bicikl – 20km trčanje) Vladimir Savić je sa vremenom 4:12:50h zauzeo 1 mesto u kategoriji AG 35-39.

Na trci u Španskoj Malagi kroz cilj je prošlo 520 takmičara od kojih je Savić stigao 15. u generalnom plasmanu.
Odličan početak takmičarske sezone. Bravo Vlado!

Vladimir Savić živi i trenira u Pančevu. Takmiči se za klub TK Tamiš gde ima i ulogu glavnog trenera.

savic-half-ironman2.jpg

savic-half-ironman.jpg
rispekt

taj tocak je sam po sebi krut,drzi sam sebe

img-strava-mobile-5d6bb7e28ef97abbc88fa75647c74344.png

nego sutra idem na Adu pa cu da isprobam aplikaciju za android pod nazivom strava cycling
posto se i online pravi nalog kako bi se sinhronizovalo i delilo, nadam se da mi nece traziti aktivnu internet konekciju sve vreme,super je sto ne ucrtavas rutu unapred nego te prati i onda belezi pored osnovnih parametara i grafikon brzine kao i uspona
sve to posle moze javno da se vidi na sajtu i deli,analizira, nadmasujes druge rekorde ,osvajas medalje za neke parametre voznje(Max speed,predjena kilometaza i ostalo), nadam se da za to ne trazi premium koji je 60$/year
vidim da moze da se koristi sa nekim heart monitorima al ja to nemam

evo primera kako izgleda krug oko Ade
http://app.strava.com/segments/1566807

javljam utiske za app, ako ne bude radilo kako treba barem cu iGO ukljuciti,ima istu opciju

Evo ja cu preneti svoje utiske, i moram da priznam da nista ne valja, bolje cu ja kuci da ucrtam rutu i prenesem podatke sa brzinomera nego da mi on smanjuje kilometrazu... :(

Back