- Poruka
- 86.221
moj je 12 kg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zezas da si izgurala drajzerovu?e zato je bitna tezina zbog takvih uzbrdica a ne nizbrdicanbg - ada - banovo brdo - kosutnjak - drajzerovom dedinje - kneza milosa - brankov most - nbg
i to sve zato sto sam mentol koji je zaboravio na poplavu : )
bajs 12,5 kg
zezas da si izgurala drajzerovu?e zato je bitna tezina zbog takvih uzbrdica a ne nizbrdica

A snimi ovog baticu
![]()
taj tocak je sam po sebi krut,drzi sam sebe
![]()
nego sutra idem na Adu pa cu da isprobam aplikaciju za android pod nazivom strava cycling
posto se i online pravi nalog kako bi se sinhronizovalo i delilo, nadam se da mi nece traziti aktivnu internet konekciju sve vreme,super je sto ne ucrtavas rutu unapred nego te prati i onda belezi pored osnovnih parametara i grafikon brzine kao i uspona
sve to posle moze javno da se vidi na sajtu i deli,analizira, nadmasujes druge rekorde ,osvajas medalje za neke parametre voznje(Max speed,predjena kilometaza i ostalo), nadam se da za to ne trazi premium koji je 60$/year
vidim da moze da se koristi sa nekim heart monitorima al ja to nemam
evo primera kako izgleda krug oko Ade
http://app.strava.com/segments/1566807
javljam utiske za app, ako ne bude radilo kako treba barem cu iGO ukljuciti,ima istu opciju