Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 26.828
Posedujem od 2017. Bottecchia RSG 29
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tri nedelje sa prosečnim brzinama preko 35 km-h je nenormalno. Npr danas po onim brdima u Pirinejima 34,5 prosečna brzinaPa vidi kad sam bio mladji i laganiji pedalirao sam do 100km po gasu prosek preko 30/h 26" bajs,a da sam ranije imao to iskustvo bilo bi i bolje,da sam isao dalje ture ne samo u tom krugu km,pa kad uzmes njihovu kilazu 10-20 manje,duplo lakse bajseve,profi treninge ,pripreme i ishranu eto na cemu su,pricao sam vise ljudi samo se tako istripuju da udju na trku i osvoje neke medalje,puno ljudi vozi sa 60-70 godina svaki dan te ture,pre par godina udjem u kosutnjak sa bas dobrim bajkerima i uspem da ih ispratim
Meni je to sport koji neverovatno smrdi na doping isto kao i tenis.Pa da ali ne pricamo samo o top biciklistima nego svakom ko izvozi te ture,jos jedna bitna stvar je da je to ekipni sport i da se mnogo stede medjusobno,zato ti kazem duplo im je sve lakse od obicnog rekreativca koji stigne na more za 3 dana,tako sam svaki dan vozio minimum 80km i taj gas kad treba da se da ne predstavlja problem
Jedva nadjoh temu.