Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.944
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ili obrnuto...
nije me ostavio na putu jos...a samo je ram original, sve je menjano

Xaxa pa realno uskoro će i ljude tako usput da mažnjavaju. Ne zna se ko više i krade dal domaći dal stranci, ko vodi u toj utkamici
Nek su mu ostali zena i dete , a za bajs ce se vec snaci ...
Krene od Bubanj potoka , pa po buvljacima , cikloberzi , polovnimautomobilima , kupindo , limundo, kupimprodam oglasima ... ...

Put će biti dug 1,7 kilometara, a cilj zagrevanja je da ne bude leda i snega i da skrati putovanje između dva grada tokom cele godine.Staza koja povezuje gradove na istoku Holandije, nazvana biciklističkim auto-putem, grejaće se preostalom toplotom lokalne fabrike papira.U početku se javila bojazan da će se žabe nastaniti na toplom putu i tako predstavljati opasnost i za bicikliste i za sebe. Međutim, veće Gelderlanda obećalo je da će pratiti uticaj na lokalni divlji život.Gradovi širom Holandije ulažu u grejanje biciklističkih staza, ali do sada nije bilo predloga za stazu sličnu ovoj.Staza će biti dvosmerna i trebalo bi da bude završena do zime 2019. godine, a procenjuje se da će putovanje između dva grada skratiti za 600 metara. Međutim, iz veća ističu da će najveći dobitak biti vreme, bezbednost i iskustvo.

Danas neke jako ljubazne i lepe biciklistkinje skoro pomislih da sam se telepromtovao neđe...

Немој да их претекнеш јер окрећући главу да те бандера не дочека. Овако иза њих, леп поглед и немаш бриге.Danas neke jako ljubazne i lepe biciklistkinje skoro pomislih da sam se telepromtovao neđe...![]()