Biciklizam

8448f2Wt3878746614_5acbdf6de7115.jpeg

Лично трудим се да буде безбедно по себе и друге... Светла обавезно предње бело задње црвено. Купићу катадиоптере наранџасте за на жбице точка. Имам флуо прслук ноћу за дужа релације...

Ukraden Merida Matts mali ram, zenin, sa stolicom za bebu Roamer sivom sa crvenim tapacirungom.
Ukoliko ga neko spazi molim vas da mi javi na 064 24 10 920
Unapred zahvalan
Ivo Tripunovic

- - - - - - - - - -

223YEzq857079685_5ab4b80684bf3.jpeg

- - - - - - - - - -

223uF9t3275051013_5ab4b806c5f46.jpeg

:)

Nek su mu ostali zena i dete , a za bajs ce se vec snaci ...

Krene od Bubanj potoka , pa po buvljacima , cikloberzi , polovnimautomobilima , kupindo , limundo, kupimprodam oglasima ... ...

:)

Nek su mu ostali zena i dete , a za bajs ce se vec snaci ...

Krene od Bubanj potoka , pa po buvljacima , cikloberzi , polovnimautomobilima , kupindo , limundo, kupimprodam oglasima ... ...
Xaxa pa realno uskoro će i ljude tako usput da mažnjavaju. Ne zna se ko više i krade dal domaći dal stranci, ko vodi u toj utkamici:mrgreen::sad2:

Najduža "zagrejana" biciklistička staza u Evropi, a možda i svetu, biće izgrađena od Wageningena do Arnhema u Holandiji.
Put će biti dug 1,7 kilometara, a cilj zagrevanja je da ne bude leda i snega i da skrati putovanje između dva grada tokom cele godine.Staza koja povezuje gradove na istoku Holandije, nazvana biciklističkim auto-putem, grejaće se preostalom toplotom lokalne fabrike papira.U početku se javila bojazan da će se žabe nastaniti na toplom putu i tako predstavljati opasnost i za bicikliste i za sebe. Međutim, veće Gelderlanda obećalo je da će pratiti uticaj na lokalni divlji život.Gradovi širom Holandije ulažu u grejanje biciklističkih staza, ali do sada nije bilo predloga za stazu sličnu ovoj.Staza će biti dvosmerna i trebalo bi da bude završena do zime 2019. godine, a procenjuje se da će putovanje između dva grada skratiti za 600 metara. Međutim, iz veća ističu da će najveći dobitak biti vreme, bezbednost i iskustvo.

Imam toliko ENERGIJE da mislim da bih mogao da forsiram pola Tura ili bar neke deonice...:mrgreen: Danas neke jako ljubazne i lepe biciklistkinje skoro pomislih da sam se telepromtovao neđe...:think::lol:

Back