TEA_93
Domaćin
- Poruka
- 4.146
Interesuje me kako se oslobadjate stresa, kako bezite od depresije... i znachi to 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesuje me kako se oslobadjate stresa, kako bezite od depresije... i znachi to![]()
Retko kad sam besan ali kad jesam izbrojim do deset i onda kad niko ne slusa pocenem da se derem kao lud na samog sebe!
U depresije jos ne padam ima vremena jos...
Da umes da brojis do vise od deset, brojao bi, a?
@tema
Jaa...ne znam. Ne oslobadjanm se stresa.![]()
Pa nekad preskocim koji broj do deset, ali ne mari vazno da izbrojim do pet bez zastajkivanja![]()
Pustim PWT's,isplacem se i posle sat vremena ponovo mi lepo.![]()
Pa... isplachem se
znam da zvuchi kretenski ali lakshe mi jeposle obichno budem hepi
![]()
Znao sam da ću ovo jednog trenutka pročitati.![]()
To trenutno kod mene nije sluchaj, ali za vreme shkolske godine, je strashno... Ponekad, mi zaista treba puno vremena da se dovedem u red i da budem kul...
Kada su takve situacije, odvajam se od hip - hop muzike, i prelazim na techno i samo skachem, skachem.... donekle dobro...
Interesuje me kako se oslobadjate stresa, kako bezite od depresije... i znachi to![]()
E da, to si u pravu. Ja odradim neke vezbe, a ako nemam volju za to onda odgledam neki film sa borbama i nakon toga dobijem volje za sve...
Najbolji nacin za resenje stresa jeste udaranje u dzak i sklekovi...barem meni.![]()