Bice rata kazu svi

Neće Vučić rat pa da mu propadne ekonomija totalno.

On pušta Vulina da priča o Srpskom svetu i taj svet se na rečima svodi na ratne bubnjeve a u praksi to znači samo par miliona za opštine u CG, RS, Kosovu.

Isto ono što Madjarska radi za neke opštine u Vojvodini.

Sto se tice zemlje bez ljudi, Srbija je ubedljivo najlepsa teritorija koju ja znam....a obisao sam i yu i van yu, mislim na okruzenje, ne na Svet..
Stvarno potencijal da svi budu sretni i namireni, uz malo menadzerisanja..
Tu se postavlja pitanje, kako onda ne izaberu nekog kao ja ili boljeg da ostvari to..
A stvarno moze da se ostvari da svi budu sretni , da im je puna glava..
Ali negativna selekcija oko odbrane i alavosti je stvorila narod koji uopste nije uskladjen sa kvalitetom teritorije...

Ili mozda jeste....jer ima u istoriji jedna izjava koja kaze, sto lepsa zemlja to losiji narod jer ju je branio a ne rastao na njoj....

Sto se tice zemlje bez ljudi, Srbija je ubedljivo najlepsa teritorija koju ja znam....a obisao sam i yu i van yu, mislim na okruzenje, ne na Svet..
Stvarno potencijal da svi budu sretni i namireni, uz malo menadzerisanja..
Tu se postavlja pitanje, kako onda ne izaberu nekog kao ja ili boljeg da ostvari to..
A stvarno moze da se ostvari da svi budu sretni , da im je puna glava..
Ali negativna selekcija oko odbrane i alavosti je stvorila narod koji uopste nije uskladjen sa kvalitetom teritorije...

Ili mozda jeste....jer ima u istoriji jedna izjava koja kaze, sto lepsa zemlja to losiji narod jer ju je branio a ne rastao na njoj....
Jel, meni je baš najodvratnija

SviDZa mi se sto vi ovde diskutujete kao da hoce li biti rata zavisi od Pic0ustog, Kurtija, Milanovica i Izetbegovica. :rotf::rotf::rotf::zblesav::zlud:

A oni se o tome pitaju isto koliko vi i ja.

Ljudi, pitam vrlo ozbiljno: JESTE LI VI UCILI ISTORIJU? I koje ocene ste imali iz iste?

I onda se ja jos cudim kako je Vucic dosao na vlast...

Problem je u tome što narodi u okruženju Srbije ne vjeruju da je Srbija najjača na Balkanu i svrbe ih prstići da provjere tu tvrdnju. :mrgreen: Drugim riječima, Srbija, sve da jeste najjača, nije nikoga uvjerila u to, a to je bitno ukoliko se želi nametnuti kao najjača.

Slažem se s prvim dijelom rečenice. Ovo drugo... ni afrički bantustani nemaju novca za ratovanje pa svejedno ratuju non-stop.
Dijamanti,.....smaragdi.......

SviDZa mi se sto vi ovde diskutujete kao da hoce li biti rata zavisi od Pic0ustog, Kurtija, Milanovica i Izetbegovica. :rotf::rotf::rotf::zblesav::zlud:

A oni se o tome pitaju isto koliko vi i ja.

Ljudi, pitam vrlo ozbiljno: JESTE LI VI UCILI ISTORIJU? I koje ocene ste imali iz iste?

I onda se ja jos cudim kako je Vucic dosao na vlast...
Rat ne može ovisiti o Vučiću, jer on nije vrhovni vojni zapovjednik i, prema Ustavu Srbije, nema pravo odlučivati o ratu i miru.

Dijamanti,.....smaragdi.......
Sve to odlazi velikim bijelim ljudima. Afrički bantustani nemaju gotovo nikakvu korist od toga. Daju im samo mrvice sa stola.

Bit će rata!!! :aaa:

Eh da. Sretna Nova godina! :kez:

Rat ne može ovisiti o Vučiću, jer on nije vrhovni vojni zapovjednik i, prema Ustavu Srbije, nema pravo odlučivati o ratu i miru.

Sve to odlazi velikim bijelim ljudima. Afrički bantustani nemaju gotovo nikakvu korist od toga. Daju im samo mrvice sa stola.

Bit će rata!!! :aaa:

Eh da. Sretna Nova godina! :kez:

Skroz si promasio sustinu mog posta. Ako ces tako, verovatno ne zavisi ni od Izetbegovica, ni ne znam sta je po funkciji trenutno. A ne znam ni za Milanovica. Kurti ne znam ni da li je vise u vlasti.

Poenta je da od nasih pajaca zavisi, sto se tice rata, bas nista.

Mene ovde ne brine manjina i postojanje manjine, jos nije zajasila, mada stoji da Vucic zeli takvo stanje, ma sta pricao i ma sta se vama cinilo....Tip je totalni wannabe 90tih i Slobe....uz neke korekcije u metodama...tj u aplikaciji metoda...

Brine me sto vidim sejanje crvica, oblikovanje generacija, predoblikovanje, koje cak i roditelji cine...
Prestao sam da odgovaram na ponude da nekad ispomognem u skolama vaspitanje, tj nastavu....razlog, kako da vaspitavam decu kad su im roditelji nevaspitani , upadas u klinch roditelji i deca....i jedni i drugi zele nevaspitanje...
Ти би хтео да доведеш неке исламисте из Сарајева и Приштине да спроводе неку денацификацију Срба ?
Када је ова тема у питању, нису проблем ни Вучић ни Тадић, већ Срби, већина српског народа, ма где живели.
За време Тадића је постојала још већа исламофобија и она се налазила у опозицији, а сада је скоро и нема у опозицији, а ови на власти је амортизују.
Мени лично више одговара Тадићев режим, јер они имају комплекс издајника, па су тврђи преговарачи са исламистима, а опозиција би била много јача него данас. Овако имамо велеиздајнике и на власти и у већем делу опозиције.

Али промене су могуће, ако обе стране имају неке заједничке интересе. Ко би рекао да рецимо можемо да имамо добре односе са ХБ Хрватима, а Додик и Човић су доказали да може.

Да би спровели денацификацију Срба, морате попут комуниста да будете апсолутно немилосрдни и да мрзите све што је српско, јер чак и обично српско писмо ћирилица је симбол отпора који је у служби исламофобије и српског национализма.
Е сад шта ћете да радите са инатом, јер када радите нешто деструктивно, имаћете проблем са инатом и људи ће из ината подржавати Младића.

Uuuu, kakvi mozgovi, kako povezase rat i zelju za islamizacijom Srbije, sta ti je mozak i ne znam cak ni da li toga ima na TV ne gledam TV...

E to me brine, ko servira u glavama ovakve ideje, znaci pricamo o ratu , o narastajucoj agresiji u kasnotinejdzerskim generacijama, o ostrascenosti , skoro zlocinackoj u tim generacijama....a neko iskoci sa idejom koja ako je iz porodice, onda da se prekrstim, a ako je iz medija, odakle u medijima takva ideja kao crvic...?

Moja nije, da se odmah ogradim...
Mozda mog caleta jeste...ali cisto sumnjam i to...mog dede jednog sigurno nije, drugog nisam video zbog prerane smrti..

To je cudno , ja znam puno Bosanskih Srba, i retko da je kod njih ta zelja da se zvanicno spaja njihova teritorija sa Srbijom, kazu oni, ali to ne postoji u njima...nego u smislu povezanosti ...ali ne onako kako cujem od nekih koji nemaju rodjake u Bosni ili Hrvatskoj.

Znaci ako bi na papiru kao neki los obavestajac pisao , ispalo bi da svi oni zele da zive u zajednickoj drzavi sa Srbijom.
To jeste tacno kao zelja, ali i nije tacno...vise kao 51 prema 49, malo karikiram, znaci samo ako nema nikakvih negativnosti tog procesa. Ali oni znaju da to mora da ima negativnosti , jer imaju iskustva sa nacionalnim trvenjima i onda kad pogledas stvarno sta zele, ne ne, ne nikakvo spajanje sa Srbijom a da cena opet bude neki rat, neko klanje i paljenja..
Sigurnost da, povezanost linijama i kulturom i biznisom da...ali da bas mora administrativno , ne.... A to nije jedna porodica, nije 20 ljudi , nego mnogo mnogo vise ljudi..
Ali kazem ako nepazljivo postavis pitanje, mozes da se kladis da ce 100% odgovora biti da zele da zive u istoj drzavi kao Srbija...

E sad, ovu finesu , to znaju ljudi koji su dublje u odnosu sa tim ljudima.
A ko hoce da politicki zaebava, on samo kaze zele u istu drzavu i tacka, preskoci ovo ostalo.
E sad, opijenost Banjaluke i Prijedora Srbijom i tog dela RS, je malo drugacija, tu ima vise onih koji zele zastitu iste drzave...kao Srbija, ali ne znam bas da li su toliko nahuskani bezuslovno kao sto se iznosi.

Ali Hercegovina sasvim sigurno ne zeli po svaku cenu u istu drzavu , nego samo ako je cena mala...tamo se malo malo pa gine, a Srbija je na pljuc, tako da ljudi nisu toliko zaneseni i bez racuna.

Paralela bi bila nekadasnje pitanje da li zelimo istu drzavu sa CG...vecina Srba bi rekla da....Ali ako se postavi cena, onda ce neki reci pa ne mora ista, samo dobri odnosi, da se ljudi osecaju ljudima i sigurnim.

Poslednja izmena:
Svejedno je, Moze doci i neko iz Sarajeva direktno, ali medju nama ce postati ono sto zaista jeste.

Pogledaj Brnabu, na primer. Mogla je da postane neki neo zeleni tehnokrata evropejac, ali ona postala Srbin.
Само у Србији, на власти је лезбејка која се ложи на фашисту Стојадиновића, а у опозицији су антифа лезбејке.

А прошли Тадићев режим који се не разликује много од АВ, у том идеолошком смислу, је имао коштуњаве ДССовце који су качили Недићеве слике, а њихови коалициони партнери СПСовци су скидали.

Back