Биће рата кажу сви... или ПАХНЕТ ВОЈНА

На пример, бугарска пророчица Ванга је сматрала да ће свет бити на ивици катастрофе док не падне Сирија, а онда ће почети светски рат.

1.Kao Prvo

NE POSTOVANJA osoba i lepljenja etiketa kao sto je "bugarska" je toliko sramno i odvratno!.

pasos-baba-vanga.jpg

Jasno je zena napisala da je po narodnosti Makedonka u svojoj licnoj karti

baba%2Bvanga.jpg

Документовано! Дакле МАКЕДОНКА
----------

2.Kao Drugo
Vanga je "prorekla" da ce 2016 godine Evropa biti pusta i da nece ni jedan covek ziveti tamo..
Da..evo skoro pa da nas i nema...

1.Kao Prvo

NE POSTOVANJA osoba i lepljenja etiketa kao sto je "bugarska" je toliko sramno i odvratno!.

Чија је баба Ванга договорите се између себе, мени је ама баш сасвим свеједно, тачније мени ни из џепа ни у џеп, суштина је у ономе што је прорекла, а не у томе ко је она по националности.
Нема ни говора о некаквом непоштовању са моје стране, и лепљењу етикета, у питању је једноставно моје незнање и искрено речено, незаинтересованост да ли је она Македонка или Бугарка.
Али ако теби нешто значи да буде Македонка, нека буде по твоме, не намеравам да проверавам.
А сад ако имаш нешто на ову тему, напиши, ако не, остави мајке ти баба Вангу да почива у миру.

1.Kao Prvo

pasos-baba-vanga.jpg

Jasno je zena napisala da je po narodnosti Makedonka u svojoj licnoj karti

baba%2Bvanga.jpg

Документовано! Дакле МАКЕДОНКА
----------

2.Kao Drugo
Vanga je "prorekla" da ce 2016 godine Evropa biti pusta i da nece ni jedan covek ziveti tamo..
Da..evo skoro pa da nas i nema...

Vidi bre,*****

https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Ванга

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

:dash: Bugarska Glupoca...

Sta je Verodostojnije, Njena Licna Karta Rukom popunjena da je Makedonka od nje same ili vikipedija?

baba%2Bvanga.jpg

Narodnonst - Makedonka.

Dakle Licna karta u BUGARSKOJ izdata sa pecatom...
Sta ti nije jasno tatarce?

- - - - - - - - - -

Чија је баба Ванга договорите се између себе,
.
А сад ако имаш нешто на ову тему, напиши, ако не, остави мајке ти баба Вангу да почива у миру.

Zasto bi se dogovorali kada je zena dok je bila ziva Jasno Napisala i deklarisala se kao Makedonka?

baba%2Bvanga.jpg

Bugari su slepci kao ovaj ovde gore, on gleda njenu licnu kartu IZDATU U BUGARSKOJ i stavlja link sa vikipedije:hahaha:

Zasto bi se dogovorali kada je zena dok je bila ziva Jasno Napisala i deklarisala se kao Makedonka?

Извини, мислим да ова планета има много важнијих проблема него спор између Македоније и Бугарске око једне покојне старице. Не знам да ли си приметио, али је планета на прагу новог великог рата, и то што ви немате неку важнију личност око које бисте се расправљали постхумно, неког нпр. научника, за то вам није крива Србија, баба Ванга се изјаснила као Македонка, и шта сад, Македонка је, али ово је тема о томе шта нам прети на планети, а ти запео ко... да не кажем шта. Ако немаш ништа паметније да напишеш од овога што си до сада овде написао, а ти ћути, јер смараш више. Има бре да ти дође у сан твоја баба Ванга, а то баш и није пријатно, па ћеш да скачеш и кукаш сутра на истом овом месту да смо ти ми криви што смо те навели да размишљаш о њој. Хајде мало остин, што би рекли Руси. ...ке те заболи главата.:D

Када будеш објаснио ово
https://lh3.googleusercontent.com/-...AAAAAAIo/o7xQBC_-WL0/w506-h359/baba+vanga.jpg
Онда се Јави ...дотле иди плачи негде...

Кме...Кме...

Неписмен, бугарски комунисти писали су сви Бугари у Пиринскоj Македониjи као Македонци због реализациjе идеjе Балканскоj Федерации.

Telegrama_makedonizam1.jpg

"народност да се пише МАКЕДОНСКА"

Тако пре 1945 имамо 0 Македонци у Бугарскоj
1946 - 160 541
1956 - 178 862

Нико ниje ни питао Баба Ванга, писана je Македонка као сви Бугари у Пиринскоj.

zena dok je bila ziva Jasno Napisala i deklarisala se kao Makedonka

Ванга никад ниje написала и декларисала да jе Македонка.
Осим у твоje фантазиjе. Мислиш да je писала сама у пасош... слепа? :think:
Ви чекате да неко Бугарин умре и... опааа прави Македонац. :(

Poslednja izmena:
Ванга никад ниje написала и декларисала да jе Македонка.
Осим у твоje фантазиjе. Мислиш да je писала сама у пасош... слепа? :

Licna karta izdata u Bugarskoj, Vanga kao mladja osoba...
Potpisana kao Makedonka..

I ni jedno plakanje, kukanje i ne znam sta jos ne moze da ospori ovu cinjenicu ZAVEDENU
u Bugarskom supu i u bugarskoj drzavi...

a da li je tada bio Boris Tadic na vlasti ili Kostunica me uopste ne zanima, pa me tako ne zanima ni ko je bio
presednik bugarske u to vreme, ZVANICNI dokument i zvanicna licna karta se jedino racuna..

Zato mozes samo da se sagnes...

Vanga - Narodnost - Makedonka
baba%2Bvanga.jpg

Licna karta izdata u Bugarskoj, Vanga kao mladja osoba...
Potpisana kao Makedonka..

I ni jedno plakanje, kukanje i ne znam sta jos ne moze da ospori ovu cinjenicu ZAVEDENU
u Bugarskom supu i u bugarskoj drzavi...

a da li je tada bio Boris Tadic na vlasti ili Kostunica me uopste ne zanima, pa me tako ne zanima ni ko je bio
presednik bugarske u to vreme, ZVANICNI dokument i zvanicna licna karta se jedino racuna..

Твоjа логика нема везе са здравим разумом!
Па ти си потврдио да су сви људи из Македониjи били Бугари, јер су у званични бугарски лични карти 1941-1944 потписани као Бугари.
Браво, маjсторе! :hahaha:

Примерно, ваш покоjни македонски Председник Киро Глигоров jе Бугарин?

http://media.snimka.bg/images/003068209-big.jpg

003068208-big.jpg

:ok:

Poslednja izmena:
Твоjа логика нема везе са здравим разумом!

Примерно, ваш покоjни македонски Председник Киро Глигоров jе Бугарин?
:

Da zaista Bugarska Licna karta se kosi sa zdravim razumom? :dash:

Ovo nije licna karta, vec iskucan tekst na pisacoj masini, ko za ko je kucao i ko je pisao.
1942 - To je godina kada su TataroMongoloidi Bugari okupirali Makedoniju i Juznu Srbiju vrseci zlodela.

ALI zvanicnu Bugarsku licnu kartu ne moze niko da osporava..
Tako da - Vanga je Makedonka.

Poslednja izmena:
...TataroMongoloidi...

Твоjи влажне снове и сексуалне фантазије нико не занима.

ALI zvanicnu Bugarsku licnu kartu ne moze niko da osporava..

ОК, Киро Глигоров je био Бугарин и постао прави Македоноц, као и сви Бугари из Македоније.
Цирус историja имате, друже. :hahaha:

Poslednja izmena:
Твоjи влажне снове и сексуалне фантазије нико не занима.

ОК, Киро Глигоров je био Бугарин

Ne znam sta ti nije jasno...

Zvanicna Licna Karta u Bugarskoj
https://lh3.googleusercontent.com/-...AAAAAAIo/o7xQBC_-WL0/w506-h359/baba+vanga.jpg

Narodnost - Makedonka..

Tu se svaka nasa rasprava zavrsava..
Ne moras da se glupiras i places, lakse ce ti biti ako lepo priznas samom sebi da nisu oduvek bugari bili
debili kao ti da negiraju nebo i zemlju...

KRALJICA ELIZABETA POSLE SASTANKA SA RUSKIM PATRIJARHOM: Počeće globalni rat i doći će sudnji dan
23:11, 22.10.2016.

LONDON - Kraljica Eilzabeta se sastajala sa verskim liderima kako bi razgovarali o predstojećem globalnom ratu za koji ona tvrdi da će dovesti do sudnjeg dana za čovečanstvo, pišu pojedini britanski mediji.

Na sastanku sa ruskim patrijarhom Kirilom i nadbiskupom Katerberija, Kraljica je rekla: “Neko sada mora sprovesti neophodne pripreme da se pozdravi sa voljenima jer se ne može pretpostaviti ko će živeti a ko umreti. Mnogi će umreti u ovim poslednjim danima,“ rekli su iz BBC produkcije.... http://www.kurir.rs/planeta/kraljic...balni-rat-i-doci-ce-sudnji-dan-clanak-2505195
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ova matora vestica ne prica napamet? :think:

Desavanja u celom svetu me podsecaju na ovu davno zaboravljenu temu:

НА ИВИЦИ ОЗБИЉНОГ СУКОБА: "Ако Американци одговоре..."

07/31/2017 17:41 Фокус 4 Свет Планета

У случају да Вашингтон одговори на одлуку о смањењу броја америчких дипломата на територији Русије, Москва ће предузети жестоке мере по принципу реципроцитета, изјавио је шеф Међународног комитета Савета федерације Русије Константин Косачов. ....

http://www.pravda.rs/2017/07/31/na-ivici-ozbiljnog-sukoba-ako-amerikanci-odgovore/

- - - - - - - - - -

ПРВИ РАДАР ПОСЛЕ ДВЕ ГОДИНЕ: Јеменске снаге обориле авион изнад Саудијске Арабије и најављују још! (ВИДЕО)

07/31/2017 17:28

Здружене снаге Јеменске армије и револуционарног окрета Хути обориле су недавно авион саудијске Коалиције, по први пут, изнад територије Саудијске Арабије. ...

http://www.pravda.rs/2017/07/31/prv...ion-iznad-saudijske-arabije-i-najavljuju-jos/
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ma neka ruse narucili su Saudiarabljani nove za vise stotina milijardi $ :D

Desavanja u celom svetu me podsecaju na ovu davno zaboravljenu temu:

НА ИВИЦИ ОЗБИЉНОГ СУКОБА: "Ако Американци одговоре..."

07/31/2017 17:41 Фокус 4 Свет Планета

У случају да Вашингтон одговори на одлуку о смањењу броја америчких дипломата на територији Русије, Москва ће предузети жестоке мере по принципу реципроцитета, изјавио је шеф Међународног комитета Савета федерације Русије Константин Косачов. ....

http://www.pravda.rs/2017/07/31/na-ivici-ozbiljnog-sukoba-ako-amerikanci-odgovore/

- - - - - - - - - -

ПРВИ РАДАР ПОСЛЕ ДВЕ ГОДИНЕ: Јеменске снаге обориле авион изнад Саудијске Арабије и најављују још! (ВИДЕО)

07/31/2017 17:28

Здружене снаге Јеменске армије и револуционарног окрета Хути обориле су недавно авион саудијске Коалиције, по први пут, изнад територије Саудијске Арабије. ...

http://www.pravda.rs/2017/07/31/prv...ion-iznad-saudijske-arabije-i-najavljuju-jos/
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ma neka ruse narucili su Saudiarabljani nove za vise stotina milijardi $ :D

Dal si kopao da ozivis temu staru 6 godina.

Prepoznao sam je odma zbog specificnog naziva.

Koliko samo ima bivsih forumasa na prvim stranama..........

Dal si kopao da ozivis temu staru 6 godina.

Prepoznao sam je odma zbog specificnog naziva.

Koliko samo ima bivsih forumasa na prvim stranama..........

I ja sam je zbog naziva zapamtio.
Sad sam video svoju poruku od 23.10. (br. 770).

Treba ponekad okrenuti par strana (godina) unazad i videti zaboravljene vesti.
Lakse se sklopi slika o tome sta nas ceka.

Back