Tri stvari mi ovde nisu jasne, pa bih molio ako je neko upućen da mi pojasni. Prvo, onaj majstor što navodi avione to čini golim rukama (crnim rukavicama tačnije), nema nikakve zastavice, fluorescentne pokazivače (iako je dan) i sl. Drugo, prilikom sletanja aviona osoblje se mota oko prethodno parkiranog, nemaju direktan pogled ka avionu koji sleće (ne vide ga od parkiranih aviona) što znači da oni uopšte ne prate najopasniju operaciju na jednom nosaču aviona i u slučaju nesreće nemaju šanse da skoče u neki zaklon. Ove dve stvari mi deluju vrlo neprofesionalno i nebezbedno. Na snimcima sa američkih nosača nisam video takvo nešto. Koliko se sećam u toku poletanja i sletanja svi koji su na liniji kretanja aviona su u zaklonima ispod nivoa piste.
Treća stvar mi je najčudnija, na snimku na 1:25 se vidi da pilot vadi platnenu torbu koju je ''zabo u šajbnu'' kao da vozi yuga a ne borbeni avion. U slučaju oštrih manevara ta torba bi letela po kabini i bila veoma opasna po bezbednost pilota i aviona. Prosto mi je neverovatno.
Za mene ovaj snimak deluje kao da su ga radili neki amateri. Ako je ovo stanje ruske vojske onda kukala im majka. Da se razumemo, ja nisam protivnik Rusije, naprotiv, voleo bih da imamo njihovu vojnu tehniku ali ovaj snimak mi je više nego čudan.