Биће рата кажу сви... или ПАХНЕТ ВОЈНА

Ови јастребови из Вашингтона су увек жедни невине крви.
На крају ће због своје похлепе изазвати Трећи светски рат.

Одавно је рат "легитимно" средство за богаћење одређених кругова....
Претходна два светска такође су инспирисана из Вашингтона...

Свака зверка на планети штити своју територију, не да на себе, брани се колико може до последњег даха.
Само ми Срби изгледа, под утицајем разноразних несрећа које су се сручиле на нас последњих деценија, губимо тај нагон за самоодржањем... јер, није у питању само земља као земља, већ опстанак народа (кад неко види да може да ти узме некажњено комад земље, узеће и други, и трећи, узеће ти и кућу, и све што волиш а твоје је, узеће ти на крају и душу и име... ) Зато презирем пацифисте - њихово испразно трућање о мирном решавању проблема - води ропству слабијих од стране јачих... а слабост и сила су увек релативни - никад се не зна ко је јачи а ко слабији, само кад човек не одустане од борбе... примера је безброј... Зато поштујем Русе и Русију, јер никада не одустају од борбе, и увек иду на победу - што не значи да увек побеђују, али значи да никада нису поражени јер увек настављају борбу - и на крају је победа њихова.
Када се нама Србима, као свим нормалним зверкама на овој планети, поврати нагон за самоодржањем, и воља да се боримо, ма колико непријатељ изгледао јачи, тада ћемо поново постати народ достојан поштовања. Овако, само чекамо који ће ветар јаче да дуне и одува нас на ову или ону страну...

Poslednja izmena:
185455861.jpg

Да не направе ноћас "ватромет" од кога ћемо се сви "угрејати" на неко време...
Иран произвел запуск ракеты дальнего радиуса действия
530475310.jpg

http://oko-planet.su/politik/politi...-zapusk-rakety-dalnego-radiusa-deystviya.html

185455861.jpg

Да не направе ноћас "ватромет" од кога ћемо се сви "угрејати" на неко време...
Иран произвел запуск ракеты дальнего радиуса действия
530475310.jpg

http://oko-planet.su/politik/politi...-zapusk-rakety-dalnego-radiusa-deystviya.html

Nemoj i ti da se pecas na americku propagandu, Sahab 3 je najaca raketa i nema indicija da Iran radi na bilo kojoj jacoj verziji. Ne postoji ni jedan dokaz niti postoji nacin da ih testiraju jer nemaju toliku teritoriju. Sve ove 4, 5, 6 i vece brojke su CIA fikcija da bi se opravdao Anti-Raketni stit koji je zapravo usmeren protiv Rusije.

Nemoj i ti da se pecas na americku propagandu, Sahab 3 je najaca raketa i nema indicija da Iran radi na bilo kojoj jacoj verziji. Ne postoji ni jedan dokaz niti postoji nacin da ih testiraju jer nemaju toliku teritoriju. Sve ove 4, 5, 6 i vece brojke su CIA fikcija da bi se opravdao Anti-Raketni stit koji je zapravo usmeren protiv Rusije.
Ствар је баш у томе што фикције које они представљају свету изазивају ратове и жртве... Свет нема увид у оно што Иран поседује од наоружања, као што нисмо имали увид ни у наоружање које је имао Садам - али то није омело њихове планове... нешто се гадно иза брда ваља, то је јасно, а шта је од свега фикција, а шта истина, тешко да ико од нас може знати - што се тиче америчке пропаганде ту си у праву, али зар мислиш да их чињеница да је део света упознат са лажима које протурају, може спречити да спроведу своје фашистичке намере... они су болесна нација, не један човек, не један председник, па да верујемо да ће се нешто битно променити ако се у америци промени диктатор - сви су фашистоидни...

Radi Iran itekako!
Imaju cak i sopstveni svemirski program i tehnologiju da naprave rakete mnogo veceg dometa od 1000km.
Zvanicni Teheran tvrdi da je cilj njihovog svemirskog programa slanje prvog iranskog kosmonauta u svemir iskljucivo domacom tehnologijom.

http://www.astronomija.co.rs/misije/2204-iran-spreman-za-lansiranje-novih-satelita.html

Vec su lansirali nekoliko satelita.

...
Rat je izgleda neizbezan.
Iznenadjuje me hrabrost i samopouzdanje Teherana. Mora da imaju neki adut u rukavu za koji ne znamo.

Мали од Ирана се само смешка и као да каже изазивачима свих крвопролића у последње време: И ми коња за трку имамо...
Видећемо ускоро...

Иран запустил ракеты класса "земля-море"
15:55 / 02.01.2012
http://www.dni.ru/polit/2012/1/2/163563.html
599806.jpg

Фото: Getty Images/Fotobank.ru
Иранские военные дважды за день успешно провели испытание ракет дальнего радиуса действия класса "земля-море" под названием Qader и Nour. Им удалось поразить намеченные цели в Персидском заливе.

"Запуск нашей ракеты дальнего радиуса действия класса "земля-земля" под названием Nour прошел также успешно", – сообщил заместитель главкома ВМС Ирана Махмуд Мусави. Расчетная дальность полета ракеты не уточняется.
Иран лансирао ракете земља-море
Иранска војска два пута у току дана лансирала успешно далекометне ракете класе земља-море.

Tri stvari mi ovde nisu jasne, pa bih molio ako je neko upućen da mi pojasni. Prvo, onaj majstor što navodi avione to čini golim rukama (crnim rukavicama tačnije), nema nikakve zastavice, fluorescentne pokazivače (iako je dan) i sl. Drugo, prilikom sletanja aviona osoblje se mota oko prethodno parkiranog, nemaju direktan pogled ka avionu koji sleće (ne vide ga od parkiranih aviona) što znači da oni uopšte ne prate najopasniju operaciju na jednom nosaču aviona i u slučaju nesreće nemaju šanse da skoče u neki zaklon. Ove dve stvari mi deluju vrlo neprofesionalno i nebezbedno. Na snimcima sa američkih nosača nisam video takvo nešto. Koliko se sećam u toku poletanja i sletanja svi koji su na liniji kretanja aviona su u zaklonima ispod nivoa piste.
Treća stvar mi je najčudnija, na snimku na 1:25 se vidi da pilot vadi platnenu torbu koju je ''zabo u šajbnu'' kao da vozi yuga a ne borbeni avion. U slučaju oštrih manevara ta torba bi letela po kabini i bila veoma opasna po bezbednost pilota i aviona. Prosto mi je neverovatno.
Za mene ovaj snimak deluje kao da su ga radili neki amateri. Ako je ovo stanje ruske vojske onda kukala im majka. Da se razumemo, ja nisam protivnik Rusije, naprotiv, voleo bih da imamo njihovu vojnu tehniku ali ovaj snimak mi je više nego čudan.

Tri stvari mi ovde nisu jasne, pa bih molio ako je neko upućen da mi pojasni. Prvo, onaj majstor što navodi avione to čini golim rukama (crnim rukavicama tačnije), nema nikakve zastavice, fluorescentne pokazivače (iako je dan) i sl. Drugo, prilikom sletanja aviona osoblje se mota oko prethodno parkiranog, nemaju direktan pogled ka avionu koji sleće (ne vide ga od parkiranih aviona) što znači da oni uopšte ne prate najopasniju operaciju na jednom nosaču aviona i u slučaju nesreće nemaju šanse da skoče u neki zaklon. Ove dve stvari mi deluju vrlo neprofesionalno i nebezbedno. Na snimcima sa američkih nosača nisam video takvo nešto. Koliko se sećam u toku poletanja i sletanja svi koji su na liniji kretanja aviona su u zaklonima ispod nivoa piste.
Treća stvar mi je najčudnija, na snimku na 1:25 se vidi da pilot vadi platnenu torbu koju je ''zabo u šajbnu'' kao da vozi yuga a ne borbeni avion. U slučaju oštrih manevara ta torba bi letela po kabini i bila veoma opasna po bezbednost pilota i aviona. Prosto mi je neverovatno.
Za mene ovaj snimak deluje kao da su ga radili neki amateri. Ako je ovo stanje ruske vojske onda kukala im majka. Da se razumemo, ja nisam protivnik Rusije, naprotiv, voleo bih da imamo njihovu vojnu tehniku ali ovaj snimak mi je više nego čudan.

Не брини се њима командује херој Руске Федерације.

Interesantno!
Ruski visoki vojni zvanicnici vec drugi put izjavljuju da je Iran maltene bezopasan i da nema i ne moze napraviti rakete ni srednjeg a kamoli dugog dometa.
Vec je jedan ruski oficir izjavio kako iranska RM nema sanse u sukobu sa Petom flotom.
Podsecam da je Rusija zemlja koja je dala najvise sahovskih velemajstora i da oni imaju strategiju.
Sa druge strane Iran upozorava ni manje ni vise nego americki nosac aviona da se ne vraca u zaliv.:eek:
Ovi Irancu su ili totalno ludi ili kriju nesto! Neverovatno su kurazni...:zblesav: :think:
Tipujem da ce Iran prvi napasti:koto:

http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/testiranje-dometa-irana/

Back