SAMCRO
Iskusan
- Poruka
- 6.323
Sto se tice zastite brace u Bosni i Kosovu, prava adresa ti ja S.Arabija koja je Robin Betmenu u slucaju muslimanskih pitanja
i zbog boldovanog je svetski terorista?Nedja negira holokaust, a SAD i GB su ga podrzavali.Znas li da citave 1944 godine saveznici na nebu iznad Nemacke imaju apsolutnu vazdusnu dominaciju i da nisu bombardovali zeljeznicke komunikacije sa kojima su do poslednjih dana rata transportovanij Jevreji u konc.logore,iako su imali saznanja o sudbini tih nesretnika?Ajhman je opusteno trasnportovao buduce zrtve zeleznicom uz znanje saveznika a Ahmedinedzad je antisemita,idi begaj
Pavelic je jedini sef drzave neosudjeni ratni zlocinac koji je uzivao direktnu zastitu zapadnih sluzbi, i sada mi ti tumacis terorizam
Sto se tice zastite brace na Kosovu i u Bosni prava adresa ti je S.Arabija koja je Robin Betmenu kada se radi o muslimanskim pitanjima
Zato su Izraelci lepo napravili svoju drzavu, naoruzali se i sad nece da dozvole da im se istorija ponavlja, za razliku od recimo nas. Potpuno je normalno sto ga smatraju za pretnju i sto hoce da ga neutralisu a on im je sa svojim nebuloznim izjavama samo dao opravdanje. Mada mi nije cudno sto se ljudi ovde zgrazavaju nad takvim ponasanjem Izraela, posto smo mi navikli da nas prvo kolju pa da posle ispravljamo nepravdu.
Ako se Iranu dozvoli da ima atomske bombe, ko ce onda sutra to da zabrani SA? Onaj Mingo je vec otvarao temu o tome. I oni ce da pozele da budu neki faktor u svetu. Ali, naravno da Izrael ne bi to dozvolio ni u ludilu, isto kao i sa Iranom, koji je takodje slao mudzahedine na Balkan i na druge nacine pomagao muslimane.
Poslednja izmena:

.