mala martinko zasto mi propustas vodu?
( ovo kao slatka mala izvrnuta torto )
znate l neke ravne cipele koje NE PROPUSTAJU vodu

znate l neke ravne cipele koje NE PROPUSTAJU vodu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MENI SE DOPALAMala_Martinka:Preporucujem "Umes li da cuvas tajnu?" (Can you keep a secret?) od Sofi Kinsele.
"Progutala" sam je za par sati. A debela je...ostala sam da je citam do 5 ujutru...ccc...
U jednom trenutku sam plakala, a u drugom sam se smejala "k'o luda na brasno".
Obavezna lektira...![]()
ЈEBOTEEE... :shock: :shock: :shock:pajamaca:pročitah ja knjigu koju sam dobila od sindi i gazde za rođendan...
zove se nisam svetica...od elizabet hejt.
nevaljali mali memoari o ljubavi i napuštanju
a počinje ovako...
jednog avgustovskog jutra 1986 godine zakoračila sam u prolaz između redova uz zvuke "dolazi mlada" i bezvoljno krenula po daskama.......nekoliko sati ranije, polizala sam kejti, jednoj od mojih deveruša......pred zoru sam se svukla i gola skoliznula ispod nje i razdelila usmine njene vagine obrasle plavim dlakama.podižući glavu sa jastuka, pogledala me je očima risa "bolje ti je da to sad izbaciš iz svog života" rekla je, cereći se
bio je to poslednji trzaj slobode pre nego što ću reći sudbonosno "da"
nisam bila lezbejka ili biseksualka- više sam volela **** od ženske rupe. naprosto sam eksperimentisala.....
oće neko da mu pozajmim da čita
inače sam knjigu ponela na more, i moj muž je dohvatio da je čita...
onako zavaljen na ležaljci...samo je s vremena na vreme...procedio:
jbt šta ti čitaš:shock:
ali je pročitao...i rekao...eh žene![]()
xpajamacax:ma meni je žao što kod koelja nisam stala kod alhemičara.
onda davno kada sam je progutala bukvalno.
posle ostatka sam se razočarala.
ali ko što reče afroditi b.j. za smeh na glas![]()
zgodnjikava:E,sada si me utesila,mene bilo blam sto sam samo alhemicara procitala...
"Igra andjela" - Ljiljana Habjanovic,naterala me da se vise zainteresujem za Srpski istoriju
"Dnevnik srpske domacice"-Mirjana Bobic-Mojsilovic , tragikomedija
.....za sada,seticu se jos...