Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmišljam odakle mi je poznat taj naslov i setim se da i to imam.:sad2:

Pored divnih rođenih knjiga, ja čitam tuđe.

Jao, ``Bog malih stvari`` je predivan roman.
A spisateljica je lepa kao boginja.
Prosto ne znam sta da ti kazem, koju prvo da uzmes da citas.
A i *ebo sad hiljadu dinara je super, jer je prava antiratna i govori o apsurdnosti rata i o tome da bi sve drugacije bilo da glavni junak nije cekao kusur od prodavacice iz trafike...

Ja volim njegove filmove.
Ovaj mi je šokantan. Bizaran.
Ali, svideo mi se.

Sad gledam My week wih Marilyn.:whistling: Volim istinite price.

Jeste šokantan. Reč osveta dobija sasvim nov smisao :D Ali Banderas... jest' da može otac da mi bude, ali je :zaljubljena:
Mene Merilin čeka već nedeljama, nikako da odgledam. Moraću ovih dana.

Sad moram, kao i Lamar, da dodam one Danine knjige na spisak.

Baš lepa priča, Bi.

Ja se nameračila da čitam Povratak kući (Rouz Tremejn) i baš nju, od svih knjiga koje mi se vuku po kući, ne mogu da nađem.

Ja samo da vam mahnem :heart:
Zakazala sam carski rez za dve nedelje, do tada moram da mirujem pa ne mogu puno da sedim za kompom.
Uspela sam sve da iscitam sto sam propustila poslednjih dana, i dodala sam neke nove predloge na spisak :)
Trenutno citam "Cekanje", Ha Djin, pisacu konacne utiske kad zavrsim.

Ja sam se prvo zaljubila u naslov romana.
Pa sam onda videla kako izgleda Nikolo i zapanjila se kako doooobro izgleda.
Posle sam procitala knjigu i mnogo mi se dopala. Svaka njegova knjiga je prepoznatljiva, Nikolo sjajno pise, uvek postoji neka poruka, a mislim da je to vazno.
Sve njegove knjige sam procitala sto je prevedeno kod nas, tako da mislim da to sve govori.
A mojoj najvecoj ljubavi u zivotu, tada buducem muzu sam je poklonila, kada smo se prvi put videli...
Mnoooooooogo dobro :super:

Zakazala sam carski rez za dve nedelje, do tada moram da mirujem pa ne mogu puno da sedim za kompom.
Uspela sam sve da iscitam sto sam propustila poslednjih dana, i dodala sam neke nove predloge na spisak :)
Drzimo ti :ok:
Pocinjemo jos sad :D

Primetila sam da te nema par dana i htela juče da pitam da se nisi porodila, ušla si u 9. ništa ne bi bilo čudno, ali sam se zapričala, pa nisam priupitala. Kad eto tebe sa svežim informacijama. Nego kako ćemo mi znati da se desio radostan dogadjaj? Oćemo morati da čekamo 5-7 nedelja, kao Danu?

Čitam Kinesko-engleski rečnik za ljubavnike, za sada je zanimljivo.

Ja nisam čitala Dolazim po tebe i vodim te sa sobom. Od Amanitija sam čitala Poslednja Nova godina i nije mi se baš svidelo i još nešto, videla sam sinoć na mom spisku, ali sam zaboravila kako se zove, a ne sećam se ni o čemu se radi. Jel ova Dolazim po tebe....ljubavna ili ima neki neočekivani i morbidan kraj kao Poslednja Nova godina?

Kad dodjemo do 20.000 postova, onda ćemo da čestitamo same sebi. I tražićemo od moderatora da zaključaju temu i ostave je medju lepljivim (kao što je uradjeno sa prvim delom Šta kuvamo danas) jer je to dragocena riznica svetske književnosti na naš način. I otvorićemo novu temu koja isto treba da se zove Biblioteka. (može sa dodatkom 2).
Eto to je moj predlog. Da li se slažete?

Primetila sam da te nema par dana i htela juče da pitam da se nisi porodila, ušla si u 9. ništa ne bi bilo čudno, ali sam se zapričala, pa nisam priupitala. Kad eto tebe sa svežim informacijama. Nego kako ćemo mi znati da se desio radostan dogadjaj? Oćemo morati da čekamo 5-7 nedelja, kao Danu?

Čitam Kinesko-engleski rečnik za ljubavnike, za sada je zanimljivo.

Ja nisam čitala Dolazim po tebe i vodim te sa sobom. Od Amanitija sam čitala Poslednja Nova godina i nije mi se baš svidelo i još nešto, videla sam sinoć na mom spisku, ali sam zaboravila kako se zove, a ne sećam se ni o čemu se radi. Jel ova Dolazim po tebe....ljubavna ili ima neki neočekivani i morbidan kraj kao Poslednja Nova godina?

Kad dodjemo do 20.000 postova, onda ćemo da čestitamo same sebi. I tražićemo od moderatora da zaključaju temu i ostave je medju lepljivim (kao što je uradjeno sa prvim delom Šta kuvamo danas) jer je to dragocena riznica svetske književnosti na naš način. I otvorićemo novu temu koja isto treba da se zove Biblioteka. (može sa dodatkom 2).
Eto to je moj predlog. Da li se slažete?

Evo i ja se slazem.
Poslednja Nova godina jeste malo morbidna, ali meni se dopala.
Kao i roman ``Ne bojim se``.
Kao i ``Ti i ja``.
Kao i ``Kako Bog zapoveda``,
Kao i ``Zabava moze da pocne``.
Pored Kinga, vatreni sam obozavalac i Nikola.

Evo i ja se slazem.
Poslednja Nova godina jeste malo morbidna, ali meni se dopala.
Kao i roman ``Ne bojim se``.
Kao i ``Ti i ja``.
Kao i ``Kako Bog zapoveda``,
Kao i ``Zabava moze da pocne``.

Pored Kinga, vatreni sam obozavalac i Nikola.

Čekaj, nisam shvatila - tebi se sve ove nabrojane knjige dopadaju, a nisu sve morbidne?
Nikolo je sladak, ali meni je najnoviji favorit Srdjan Valjarević ;)

Čekaj, nisam shvatila - tebi se sve ove nabrojane knjige dopadaju, a nisu sve morbidne?
Nikolo je sladak, ali meni je najnoviji favorit Srdjan Valjarević ;)
Pa ono...
scratch_girl-1.gif

Sad me bacate u neznanje...
smilie_girl_289-1.gif

Mada ipak... Miljenko je Miljenko
1618_1618626e2tat6mv782-1.gif

Po svemu
smilie_girl_241-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back