lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Sto se tice brisanja knjiga, ja ne lupam i ne treskam kao tu neki, nego samo lagano dunem.
I gotovo. Pa ja sam dama
I gotovo. Pa ja sam dama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inače, uporedo sa nanizivanjem, radim lektiru Pipi duga čarapa
Cenim da to nije sa prevodom na srpskiJuce sam skinula prvu sezonu "Prve damske detektivske agencije", nisam ni znala ranije da postoji serija.
Citala sam nesto od knjiga iz tog serijala i meni knjige nisu legle, bas su nekako naivno napisane za moj ukus. Ali sam znala da ce mi serija prijati, i stvarno sam pozitivno iznenadjena - prelepe scene Afrike, divna muzika, odlicna fotografija, a i glavna glumica mi je bas slatka.
Gledao neko?
A od crtica iz zivota nemam sta da prijavim, osim da mi sutra stize muz![]()
I sama sam svaštočit (upravo iznikla reč, po uzoru na svaštojed).
Naravno, bitno je da me delo zainteresuje, i da uživam.
Valja biti šaren u odabirima, tako se više ispitujemo, samospoznajemo.
inače, uporedo sa nanizivanjem, radim lektiru Pipi duga čarapa
Jao Pipi!jao Pipi :raspilavljeni smajli: moj heroj iz detinjstva (herojkinja? po novosrpskom )
Dragonfly, ja sam zaljubljena u tvoj marker
Kako si ga napravila?
Neko pomenu ciscenje knjiga. Imam jednu policu pravljenu po meri od poda do plafona i od zida do zida, i ko god dodje kod mene uvek reaguje isto - Jao, koliko tebi treba vremena da obrises prasinu. Meni nije problem. Ne treskam knjige, samo otvorim prozor koji je blizu i dunem malo, malo provrtim strane prstima i to je to. Nema nesto puno prasine kod mene.
I dalje citam Murakamija, obiman je a ja imam spavacu bolest u ovom mom drugom stanju, pa obicno posle 20-30 strana zaspim
Juce sam skinula prvu sezonu "Prve damske detektivske agencije", nisam ni znala ranije da postoji serija.
Citala sam nesto od knjiga iz tog serijala i meni knjige nisu legle, bas su nekako naivno napisane za moj ukus. Ali sam znala da ce mi serija prijati, i stvarno sam pozitivno iznenadjena - prelepe scene Afrike, divna muzika, odlicna fotografija, a i glavna glumica mi je bas slatka.
Gledao neko?
A od crtica iz zivota nemam sta da prijavim, osim da mi sutra stize muz![]()
Neko nije čitao šta smo Dana i ja pisale o ovoj knjiziŠalim se, nismo je ni pročitale do kraja, bila je suviše nezanimljiva. Možda vama bude ok.
izvin'te, a šta ste to dobili? ja ništa ne razumjeh..dal' je do mene?
A sta je "borkinja"?
žensko od borca
![]()
Није до Вас, да ебе оца, но је до мене.
Ја сам само утрчао ође као дечак у гаћама у женску свлачионицу и похвалио се. Неки мангупи су ми послали ово (бре) у педеф формату :п http://www.laguna.rs/n1861_knjiga_duge_noci_i_crne_zastave_laguna.html
700 дин. Ово? Ае, не заебаји.. лол
čitaj nas ovde, kad ti se ništa drugo ne čita. Mi smo uvek zanimljive, a nismo ni dugačke, pa nema vremena za smaranje![]()
Danas sam nosila u školsku upravu zahtev za dodtna sredstva školi, jer je jedan čičica na bolovanju pa ima zamenu. U opisu posla mu stoji- spremačica.![]()
Miiiico