Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hej:Devoooooooojkeeeeeeee spremite se da cujete nesto neverovatno!
Za sve one koje su verovale u mene, JA vasa drugarica Milica sam procitala TAJNI ZAPIS :vatromet::orkestar:
Knjiga mi se mnogo dopala, zao mi je sto sam je ovoliko rastegla, kraj me je malo iznenadio, i onako cela knjiga mi je bila tuzna :sad2:

Stigle mi knjige Timor mortis i Opsada crkve svetog Spasa a kupila sam i Kraljicu Margo :zbanana:

Braaaavo :)
I meni se svideo 'Tajni zapis', posebno kraj koji je celu pricu lepo uoblicio.

Ja pocela sinoc Murakamijevu 'Okorelu zemlju cuda i Kraj sveta'.
I vec mi se svidja :) Obozavam Murakamija, ni tema mi nije bitna, samo onaj njegov divni stil koji me uvek iznova kupi.

Ester, super mi je ovaj tvoj jucerasnji dan, posebno scena sa propadanjem u pesak :zcepanje:
Rado, divno za ovo lepo druzenje, super sto si podelila slicicu sa nama :)

A sad idem da sredjujem kucu, da istrosim ovu nakupljenu negativnu energiju inace ce neko da strada :evil:

Citam Andriceve Sarajevske price.
Sinoc zavrsila Maru milosnicu
smilie_girl_238.gif

E da, pre nego se odjavim...
Rado, mnogo vam je lepa biblioteka u Nisu :)
Ja sam mnogo severnije u Srbiji, ali mi sestra studira u Nisu i prosle godine sam bila ceo februar i pola marta kod nje :)
I isla sam svaki dan u citaonicu u vasu biblioteku, i naravno uzmala sam i knjige.
Bas mi nesto lep taj period, i mnogo sam volela tu citaonicu, ima divan pogled kad sedis pored prozora, tu je na uglu neke dve ulice kojima naravno ne znam imena.
A jedno popodne sam ucila i bas mi se pila kafa, odem dole do kafica i narucim nes. I kad sam se vracala sa tim nesom u citaonicu, cikica koji tu radi prica telefonom i kaze sagovorniku - Sacekaj molim te sekund, imam ovde jednu situaciju, neki su poceli i veceru da donose u citaonicu :hahaha:
Ja nisam znala da je to zabranjeno :rumenko:

A sto se Limunda/Kupinda tice, ovih dana gledam vise opremu za bebe i sve te bebece stvari, odavno nista od knjiga nisam kupovala. A bas je lep osecaj kad licitiras pa pobedis :)

Ljubim vas i volim puno:heart:
Nedostajete mi, ali verujte da jedva stignem da odspavam par sati od obaveza, a da vas pročitam nikako:confused:
Ali mi je takoooooo drago što sam videla Radu makar i na kratko, Night baš si i ti mogla da se ukrcaš u kombi:D
Kad dođem idemo na kafu, još uvek me veže štošta za Niš;)
Poljubac za sve drage čitateljke:cmok:

Tajni zapis mi je u vrhu prioriteta odavno, ali nikako da ga nadjem u biblioteci :neutral:

Bambiiii :cmok: :zag: :cmok2:
Neka, neka, samo se ti nama povremeno javi. Da znamo da si dobro :D
A tome sto mi je Tani zapis u prioritetima, izmedju ostalih i ti s i kumovala :D

Mrs.Bi

@tema: Junački čitam Sto od limunovog drveta, ali se nisam primila. Smara me, ne uživam.

ostavi, Bijićka...dosta je bilo za ovu godinu smaranja sa lektirom
Pa žao mi sad da je ostavim, kad nisam odmah. Prešla sam polovinu. A i toliko je hvaljena ovde, počinjem da sumnjam u svoj ukus. Ali ja sam prilično stroga što se tiče knjiga, a još više filmova. Sve je to meni uglavnom onako, već vidjeno, malo je baš originalno. Naravno od toga što pretenduje da bude nešto malo ozbiljnije. A one kupoholičarke i slične su mi ok, jer se od njih i ne očekuje ništa više osim malo zabave. Na žalost mnoge ne pružaju ni to.
A i nemam šta drugo da čitam, do ponedeljka dok ne odem u biblioteku. Kao da se ubih čitajući vikendom. Uvek radim nešto drugo.

Prosledi je meni Bi, please, a ja ti dam neku moju? Sta kazes?
Ubih se trazeci je!
Nije moja, iz biblioteke je.

:zbanana: a sad sam pobedila na aukciji za Kupinovo vino od Dzoane Haris, od srece sam skocila i poljubila kuce posto mi je bilo najblize
Mucenik se zgranuo kad sam skocila na njega :lol:
Eto i moja milica se zarazila, pa šokirala kuče.

Joj zene, sto sam se sada primila na ovu akciju "Lektira".
Prijavljujem se! Koje knjige su trenutno aktuelne, molim vas da me obavestite da bih mogla da ucestvujem u diskusiji.

Ja trenutno citam Svaki covek T. Rot.

Ljubim vas i volim puno:heart:
Nedostajete mi, ali verujte da jedva stignem da odspavam par sati od obaveza, a da vas pročitam nikako:confused:
Ali mi je takoooooo drago što sam videla Radu makar i na kratko, Night baš si i ti mogla da se ukrcaš u kombi:D
Kad dođem idemo na kafu, još uvek me veže štošta za Niš;)
Poljubac za sve drage čitateljke:cmok:

:zag:
Eh, da je duže trajalo.:lol:

Joj zene, sto sam se sada primila na ovu akciju "Lektira".
Prijavljujem se! Koje knjige su trenutno aktuelne, molim vas da me obavestite da bih mogla da ucestvujem u diskusiji.

Ja trenutno citam Svaki covek T. Rot.
Izvini, ja ne znam koja je to akcija :think:
Jel u pitanju citanje?
Ili kupovina?

Ako je u pitanju kupovina knjiga a Rada o tome ne zna nista, onda ti pomoci nema.
Onda niko ne zna :lol:

E, stvarno, pa zar nije aktuelno citanje u drustvu/ Svi citate jednu knjigu, pa diskutujete o njoj. Kao kad smo imali lektiru u skoli. :think:

joj Zvezdice, to ja zezam Bijićku i Rajku za lektiru
to ti je tamo kod Rajke na književnosti, dogovore se šta če da čitaju, pa onda pričaju o tome
a OVE su se žalile da im je smorno

a ovdje nekako bude spontano da 2-3 čitaju nešto isto, ili su čitale, pa onda komentarišu
mislim, većina komentariše, nekom se sviđa, nekom ne

ja većinom pišem crtice iz života :mrgreen:

joj Zvezdice, to ja zezam Bijićku i Rajku za lektiru
to ti je tamo kod Rajke na književnosti, dogovore se šta če da čitaju, pa onda pričaju o tome
a OVE su se žalile da im je smorno

a ovdje nekako bude spontano da 2-3 čitaju nešto isto, ili su čitale, pa onda komentarišu
mislim, većina komentariše, nekom se sviđa, nekom ne

ja većinom pišem crtice iz života :mrgreen:

A ja volim da te citam! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back