-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Jedna naša bratska škola je slavila svoj dan, posle smo lumpovali u Galeriji "Fudži".![]()
Lepo, do 2 ujutru

Drago mi je da ste se videle vas dve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna naša bratska škola je slavila svoj dan, posle smo lumpovali u Galeriji "Fudži".![]()
Lepo, do 2 ujutru
Drago mi je da ste se videle vas dve.
Devoooooooojkeeeeeeee spremite se da cujete nesto neverovatno!
Za sve one koje su verovale u mene, JA vasa drugarica Milica sam procitala TAJNI ZAPIS
Knjiga mi se mnogo dopala, zao mi je sto sam je ovoliko rastegla, kraj me je malo iznenadio, i onako cela knjiga mi je bila tuzna
Stigle mi knjige Timor mortis i Opsada crkve svetog Spasa a kupila sam i Kraljicu Margo![]()
Pa žao mi sad da je ostavim, kad nisam odmah. Prešla sam polovinu. A i toliko je hvaljena ovde, počinjem da sumnjam u svoj ukus. Ali ja sam prilično stroga što se tiče knjiga, a još više filmova. Sve je to meni uglavnom onako, već vidjeno, malo je baš originalno. Naravno od toga što pretenduje da bude nešto malo ozbiljnije. A one kupoholičarke i slične su mi ok, jer se od njih i ne očekuje ništa više osim malo zabave. Na žalost mnoge ne pružaju ni to.Mrs.Bi
@tema: Junački čitam Sto od limunovog drveta, ali se nisam primila. Smara me, ne uživam.
ostavi, Bijićka...dosta je bilo za ovu godinu smaranja sa lektirom
Nije moja, iz biblioteke je.Prosledi je meni Bi, please, a ja ti dam neku moju? Sta kazes?
Ubih se trazeci je!
Eto i moja milica se zarazila, pa šokirala kuče.a sad sam pobedila na aukciji za Kupinovo vino od Dzoane Haris, od srece sam skocila i poljubila kuce posto mi je bilo najblize
Mucenik se zgranuo kad sam skocila na njega![]()
Ljubim vas i volim puno
Nedostajete mi, ali verujte da jedva stignem da odspavam par sati od obaveza, a da vas pročitam nikako
Ali mi je takoooooo drago što sam videla Radu makar i na kratko, Night baš si i ti mogla da se ukrcaš u kombi
Kad dođem idemo na kafu, još uvek me veže štošta za Niš
Poljubac za sve drage čitateljke![]()
Joj zene, sto sam se sada primila na ovu akciju "Lektira".
Prijavljujem se! Koje knjige su trenutno aktuelne, molim vas da me obavestite da bih mogla da ucestvujem u diskusiji.
Jeste, lep je pogled na Trg Pavla Stojkovića.Rado, mnogo vam je lepa biblioteka u Nisu![]()
A sto se Limunda/Kupinda tice, ovih dana gledam vise opremu za bebe i sve te bebece stvari.
Izvini, ja ne znam koja je to akcijaJoj zene, sto sam se sada primila na ovu akciju "Lektira".
Prijavljujem se! Koje knjige su trenutno aktuelne, molim vas da me obavestite da bih mogla da ucestvujem u diskusiji.
Ja trenutno citam Svaki covek T. Rot.
E stvarno, kakva je to akcija?
Ako nekome treba 'Tajni zapis', mogu i ja da posaljem svoj primerak![]()
E, stvarno, pa zar nije aktuelno citanje u drustvu/ Svi citate jednu knjigu, pa diskutujete o njoj. Kao kad smo imali lektiru u skoli.![]()
joj Zvezdice, to ja zezam Bijićku i Rajku za lektiru
to ti je tamo kod Rajke na književnosti, dogovore se šta če da čitaju, pa onda pričaju o tome
a OVE su se žalile da im je smorno
a ovdje nekako bude spontano da 2-3 čitaju nešto isto, ili su čitale, pa onda komentarišu
mislim, većina komentariše, nekom se sviđa, nekom ne
ja većinom pišem crtice iz života![]()