ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zelim da ti Milica sto pre ozdravi, zao mi je sto je zakacila upalu, a mozda i nije to, nekad lekari vole da preuvelicaju stvari.
Neka isprima terapiju i bice bolje. Mala deca to mnogo bolje podnose od nas, mazi je i pazi i za nas i sve ce da bude OK.
Imam i ja jednu moju Milicu, pa znam kako je to.![]()
Provedoh celo prepodne u Tirsovoj, Milica ipa pocetak upale plucasta god to znacilo
Kupila sam Mojim kcerkama s ljubavlju i mislim da cu to da citam od veceras![]()
Ja citam uporedo Andriceve Sarajevske price i Banvilovo More.
Andric mi je barem 1 000 X privlacniji za sada
A sad odoh da pletem
Boze dragi, sta li ce od toga ispasti![]()
Ja citam uporedo Andriceve Sarajevske price i Banvilovo More.
Andric mi je barem 1 000 X privlacniji za sada
A sad odoh da pletem
Boze dragi, sta li ce od toga ispasti![]()
Mrs.Bi,bilo bi lepo da nekad mogu da se naljutim.
Inace,to je Tilda Swinton!
Autenticna licnost i dobra glumica.
Cini mi se da si spomenula da volis filmove...
Glumi u filmovima:
Moramo da razgovaramo o Kevinu (morala sam da napisem na srpskom)
The Limits of Control
The Chronicles of Narnia...
Nego,sta ti pletes?![]()
Ništa ne pletem već godinama, samo zavidim lamar što plete. A nekad sam plela džempere. Dok nisam radila, znala sam da ispletem džempere za decu prijatelja za rodjendane. I za sebe i svoju decu, naravno. Nisam imala para, ali sam imala vremena, dobru volju i veštinu. Sad nemam vremena za to, ali nadam se da ću opet nekad naći.
Nisam gledala Moramo da razgovaramo o Kevinu, ali sam nedavno čitala knjigu. Nekako su mišljenja ovde na temi o filmu bila mnogo negativnija nego o knjizi. Ne znam ni da li ću ga gledati. A knjiga mi se mnogo dopala, kako davno neka nije. Potpuno mi je originalna. Tilda Svinton mi je poznatija po imenu nego što sam je gledala u filmovima. Bar ne da zapamtim. Ja sve te glumce pomešam. Mnogo ih je.
Ja sam film Lovac na zmajeve gledala samo na momente neke delove, nisam mogla, mnogo mi je to sve surovo bilo, a znala sam sve šta će se dogoditi. Knjiga me se jako dojmila, ali sigurno je neću ponovo čitati.
Imam neki konac i htela bih da ispletem jednu koncanu bluzicu.
Nisam neki strucnjak, ali volim da pletem. Smiruje.
Videcemo da li ce to liciti na bluzicu![]()
Nego to. Resila sam da iscitam Andrica ponovo.
Povremeno, malo po malo, knjigu po knjigu...![]()