krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
ici cu u Lagunu ovih dana. Jel moze neki predlog, sta da kupim?![]()
Sačekaj 15. mart pa kupi našeg Dekija Stojiljkovića.

Ignorisale ste moje pitanje o knjizi nedelje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ici cu u Lagunu ovih dana. Jel moze neki predlog, sta da kupim?![]()
Čekam , čekam ....Sačekaj 15. mart
Ova moja drugarica Nadja, dosla iz Lagune pre pola sata, pravac kod mene i donese mi Devet soba srece. Kao da te je cula kako je preporucujesSačekaj 15. mart pa kupi našeg Dekija Stojiljkovića.Simeonov pečat deluje interesantno.
Ignorisale ste moje pitanje o knjizi nedelje.![]()
Sačekaj 15. mart pa kupi našeg Dekija Stojiljkovića.Simeonov pečat deluje interesantno.
Pravo da ti kazem, dodje mi da dodjemlamar;
I? Kako su zirafe delovale na sud/sudiju
ovo je najbolje što mogu što se tiče kvotovanja
a što se tiče žirafa...e, ne znam kako su djelovale, jer kad sam ušla i vidjela sudiju, ja sam sve zaboravila i ko sam i kako se zovem i kojim sam poslom došla...dobro sam sjela tamo đe mi je rekao
ljudi moji, ja ljepše muško čeljade nisam vidjela ..pa ne pamtim od kad...sa sve 2m u ramenima i sa svom kosom..a tek glas...kultivisan i sve (što je baš rijetko na ovim prostorima)...
Evo Rajka, dobila si odgovor koji si zelela[/B][/COLOR]
KUPUJ..požuri, možda prođe
Ova moja drugarica Nadja, dosla iz Lagune pre pola sata, pravac kod mene i donese mi Devet soba srece. Kao da te je cula kako je preporucujesTako da je imam u vidu
![]()
A ti kao ne znas sama da se snadjesici cu u Lagunu ovih dana. Jel moze neki predlog, sta da kupim?![]()
A ti kao ne znas sama da se snadjes![]()
Moram da skratim spisak na tri knjige![]()
Popust važi i na više od tri.![]()
Ih Rajka pa znam da vazi al ja nemam pare za vise![]()
Čitam Sitničarnicu i dalje, ali zajedno sa kćerkom.
Pričala sam joj o gđi Dimitrijević i njenom načinu čitanja sa družbenicom. (napomenula sam joj da smo svi, čitanjem knjige u isto vreme - na istom mestu)
Sad nam je ritual da legnemo zajedno kod nje u krevet, podignemo jastuke , naslonimo se i čitamo prvo ona, pa ja.....
Tako, sad imam vremena za čitanje ali moram da čekam nju.
Iskreno, predstavlja mi veliko zadovoljstvo i radost takav način čitanja, zbog same knjige i zbog vremena provedenog sa njom.
Pa 'ajd, 28. ces opet.vidim da je moj sudac pobudio interesovanje
treba opet da se vidimo 28 ovoga
a što je najgore ili najbolje, kako god...vidjela sam ga i u hodniku, kad sam slagala papire...i kad hoda greške nema...
to izgleda majka jednom rodi
'oču još malo o njemu?![]()
vidim da je moj sudac pobudio interesovanje
a što je najgore ili najbolje, kako god...vidjela sam ga i u hodniku, kad sam slagala papire...i kad hoda greške nema...
vidim da je moj sudac pobudio interesovanje
Ja ne bih kupila jer ne volim popularu psihologiju, nekako su sve knjige na istu foru - treba najpre da volis sebe, bla bla...
Esterita, obozavam da citam tvoje postove, vodis veoma interesantan zivot![]()
A da nisi zvala čo'eka na ćerkin rođendan?a moram i ovo da vam ispričam (nema veze sa sudijom)..al' ima sa listicama...
zove me danas jedan moj drug, inače direktor banke, ..e, čao, čao...đe si, evo...što se čini..i tako uprazno jedno 5 min...ja ga pitam je si li nešto trebao, ili me onako zoveš, vidim da nešto ne štima...kad če ti on meni..e, ne znam..ovdje mi piše..Esterka, ponedeljak, pa te zovem da me podsjetiš..a šta da te podsjetim?..e, pa, ne znam, pa sve pričam ne bi li se sjetio...i tako, ne otkrismo što sam zavedena pod ponedeljak
a moram i ovo da vam ispričam (nema veze sa sudijom)..al' ima sa listicama...
zove me danas jedan moj drug, inače direktor banke, ..e, čao, čao...đe si, evo...što se čini..i tako uprazno jedno 5 min...ja ga pitam je si li nešto trebao, ili me onako zoveš, vidim da nešto ne štima...kad če ti on meni..e, ne znam..ovdje mi piše..Esterka, ponedeljak, pa te zovem da me podsjetiš..a šta da te podsjetim?..e, pa, ne znam, pa sve pričam ne bi li se sjetio...i tako, ne otkrismo što sam zavedena pod ponedeljak