Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lamar;
I? Kako su zirafe delovale na sud/sudiju :lol:

ovo je najbolje što mogu što se tiče kvotovanja

a što se tiče žirafa...e, ne znam kako su djelovale, jer kad sam ušla i vidjela sudiju, ja sam sve zaboravila i ko sam i kako se zovem i kojim sam poslom došla...dobro sam sjela tamo đe mi je rekao
ljudi moji, ja ljepše muško čeljade nisam vidjela ..pa ne pamtim od kad...sa sve 2m u ramenima i sa svom kosom..a tek glas...kultivisan i sve (što je baš rijetko na ovim prostorima)...

lamar;
I? Kako su zirafe delovale na sud/sudiju :lol:

ovo je najbolje što mogu što se tiče kvotovanja

a što se tiče žirafa...e, ne znam kako su djelovale, jer kad sam ušla i vidjela sudiju, ja sam sve zaboravila i ko sam i kako se zovem i kojim sam poslom došla...dobro sam sjela tamo đe mi je rekao
ljudi moji, ja ljepše muško čeljade nisam vidjela ..pa ne pamtim od kad...sa sve 2m u ramenima i sa svom kosom..a tek glas...kultivisan i sve (što je baš rijetko na ovim prostorima)...
Pravo da ti kazem, dodje mi da dodjem :mrgreen: samo da vidim to cudo :lol:

[/B][/COLOR]

KUPUJ..požuri, možda prođe
Evo Rajka, dobila si odgovor koji si zelela :D

vidim da je moj sudac pobudio interesovanje
treba opet da se vidimo 28 ovoga

a što je najgore ili najbolje, kako god...vidjela sam ga i u hodniku, kad sam slagala papire...i kad hoda greške nema...
to izgleda majka jednom rodi

'oču još malo o njemu? :zper:

Čitam Sitničarnicu i dalje, ali zajedno sa kćerkom.
Pričala sam joj o gđi Dimitrijević i njenom načinu čitanja sa družbenicom. (napomenula sam joj da smo svi, čitanjem knjige u isto vreme - na istom mestu)
Sad nam je ritual da legnemo zajedno kod nje u krevet, podignemo jastuke , naslonimo se i čitamo prvo ona, pa ja.....
Tako, sad imam vremena za čitanje ali moram da čekam nju.
Iskreno, predstavlja mi veliko zadovoljstvo i radost takav način čitanja, zbog same knjige i zbog vremena provedenog sa njom.

što je ovo lijepo...ne mogu da dam repku, istroših se na brzinu...
uživajte djevojke

a moram i ovo da vam ispričam (nema veze sa sudijom)..al' ima sa listicama...
zove me danas jedan moj drug, inače direktor banke, ..e, čao, čao...đe si, evo...što se čini..i tako uprazno jedno 5 min...ja ga pitam je si li nešto trebao, ili me onako zoveš, vidim da nešto ne štima...kad če ti on meni..e, ne znam..ovdje mi piše..Esterka, ponedeljak, pa te zovem da me podsjetiš..a šta da te podsjetim?..e, pa, ne znam, pa sve pričam ne bi li se sjetio...i tako, ne otkrismo što sam zavedena pod ponedeljak

zove me danas jedan moj drug, inače direktor banke, ..e, čao, čao...đe si, evo...što se čini..i tako uprazno jedno 5 min...ja ga pitam je si li nešto trebao, ili me onako zoveš, vidim da nešto ne štima...kad če ti on meni..e, ne znam..ovdje mi piše..Esterka, ponedeljak, pa te zovem da me podsjetiš..a šta da te podsjetim?..e, pa, ne znam, pa sve pričam ne bi li se sjetio...i tako, ne otkrismo što sam zavedena pod ponedeljak
A da nisi zvala čo'eka na ćerkin rođendan?:lol:

:zcepanje: ....

Procitala sam Savrsen dan od Melanije Macuko.
Da li je neka devojka procitala, pa da malo prokuckamo o romanu.
Ja sam odusevljena. Nisam znala za autorku, kupila sam je na ``prepad``, ali zaista me je lepo iznenadila.
To je moja knjiga nedelje. A mozda i meseca.
Retko sam na Zenama, a ovde je bas super druzenje.
Delujete mi kao da se sve licno poznajete. Bas ste sve slatke i drage :kiss:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back