Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze preporuka za neku knjigu..tipa Vrata krletke, Zimski dvorac, Sultanov harem...

Pa,ne znam bas - znam za postojece,mada ih NISAM citala:

Tela u pokretu
Lejla
Kci pustinje
Vrtovi cimeta
Ukus tamarisa
Snovi o zabranjenom vocu
Mapa za izgubljene ljubavnike
Koreni mandarine
Prodavnica sarija
Alhemija zelje
Mai
Istocno od sunca...

Ja nesto u poslednje vreme ne mogu da citam knjige ove tematike.;)

Ovo proceprkaj,a ja ti preporucujem Mati pirinca i Bog malih stvari,mada si ih verovatno citala.:lol:

Dovoljno od mene,a?:zper:

Tela u pokretu
Lejla
Kci pustinje
Vrtovi cimeta
Ukus tamarisa
Snovi o zabranjenom vocu
Koreni mandarine
Prodavnica sarija
Alhemija zelje
Mai
Istocno od sunca...

Ovo proceprkaj,a ja ti preporucujem Mati pirinca i Bog malih stvari,mada si ih verovatno citala.:lol:

Slazem se sa Tatjanom, Mati pirinca je divna knjiga! Davno sam je citala i hvala ti sto me podseti na nju.:D

Tela u pokretu
Lejla
Kci pustinje
Vrtovi cimeta
Ukus tamarisa
Snovi o zabranjenom vocu
Koreni mandarine
Prodavnica sarija
Alhemija zelje
Mai
Istocno od sunca...

nije te tematike
ali je odlična knjiga, odlična

Pa to mi je Nadja prosledila. Ona me snabdeva sa knjigama tako da skoro uvek citam njene knjige a moje stoje na polici, kao ima vremena. A to je vidim i kod drugih uobicajena stvar.:D Prvo se citaju pozajmljene a kad stignes svoje knjige:D

e ja rešila ovo da promenim i počela danas Sireninu stolicu, kupljenu pre 2-3 dana. A imam i obavezu da presudim, pošto su mišljenja za i protiv podeljena.
Šalim se, naravno. Ostaće i dalje podeljena. Posle prvih nekoliko strana mi se dopada. Videla sam delić filma pre neko veče i onaj sveštenik je zaista šarmantan, bar je tako izgledao.
I završila sam Buku i bes. Mislim, nije mi to trebalo. Mučenje. Mogla sam to vreme da utrošim da čitam nešto u čemu bih uživala. Ali eto...

Mrs.Bi, misljenja su podeljena za Sireninu stolicu i na tebi ce biti da presudis!:D Ako se tebi svidi, iako nisam planirala, kupicu je i ostaviti na polici! Salim se, procitacu je cim zavrsim sa Nadjinim knjigama!:zcepanje:

ovo je odgovor za jednu odavde...nemam repki
ja ču da kvotujem kol'ko mi se kvotuje, ti češ da mi zabraniš, jel'
:zag:
i da se zna :rtfm: , ja sam Miljenka prva otkrila, poslije se Lamar zaljubila i onda je postao zet...,:rtfm:

za miljenka i Lamarku
:heart::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back