Bambi81
Aktivan član
- Poruka
- 1.304
Evo ja ću de ti preporučim jednu fenomenalnu: "Godina prođe, dan nikad" Žarko Laušević

Mislim sad mi dugo treba da me neka druga osvoji

Mislim sad mi dugo treba da me neka druga osvoji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgubiti Juliju....dal' sam je čitala...jel' to I sv.rat...pisma...?
čini mi se da je jesam pročitala i čini mi se da mi se dopala, i to ne malo
ili mi se samo čini, možda
đe je Mirka da me lupi oklagijom i da kaže...PRETRAGA
Hvala za opis ove, više puta spominjane , Knjige o groblju. Nahvališe je ovde mnogi , kad sad vidim- ćorak
Dobro je ne uzeh, takve stvarčice meni se ne dopadaju takođe.
Hvala opet.![]()
Aha, ta tri slova su VBZ.
To je nesto kao, izdavac je i Sarajevo i Zagreb i Beograd.
Kako to funkcionise nisam bas sasvim upucena.
Ali mi se svidja sto su tako nekako udruzeni.
K'o nekad![]()
Ala duva ovde u Boki, ne izlazi mi se čak ni te kitove da vidimIpak, moraću kasnije da promolim nos napolje.
Čitam Moju omiljenu suprugu i smaram se, ne drži mi pažnju. Kad je završim, raskrstila sam s Parsonsom za svagda.
Doručkovala sam palačinke i koka-kolu, kad već pominjete dijetu.![]()
Privremeno.I ti si u Boki? Stalno ili privremeno? Hoćeš tu poslednju rečenicu napisati i na ONOJ temi?
Ala duva ovde u Boki, ne izlazi mi se čak ni te kitove da vidimIpak, moraću kasnije da promolim nos napolje.
Čitam Moju omiljenu suprugu i smaram se, ne drži mi pažnju. Kad je završim, raskrstila sam s Parsonsom za svagda.
Mene roman Izgubiti Juliju nije očarao.
Jedva držao pažnju.
Nikakvu vatrenu toplinu, nikakvo jako držanje uz knjigu. Nekako, sam više očekivala.
Takav osećaj sam imala i čitajući Štimera klavira.
Završih Juliju...baš nekako- ovako- kao iz naših opisa...Iskreno , romanu ne dajem akcenat na ljubav koja se rodila između Patrika i Julije , već na strahote rata koje je jako teško opisati a da pri tome ne izgledaš kao neko ko je sve to jedva podneo i još da ne jadikuješ dok pričaš o tome.
Trebaš da pričaš kao junak koji je sve to preživeo a osećaš se samo kao tenkovsko meso i najradije bi svima rekao da si samo budala koja se nesmotreno prijavila.
Izgubiti Juliju....dal' sam je čitala...jel' to I sv.rat...pisma...?
čini mi se da je jesam pročitala i čini mi se da mi se dopala, i to ne malo
ili mi se samo čini, možda
đe je Mirka da me lupi oklagijom i da kaže...PRETRAGA
Eeeee, Esterita, samo kad si ti završila veliki posao... hebeš dugme... biće dugmadi, a i Miljenka i svetla i naočara, šalova, kapa....![]()
![]()
![]()
Ta knjiga je bila moj drugi pokušaj sa Parsonsom i tada smo se i definitivno razišli!
Devojke, jeste gledale na RTS1 u emisiji Olivere Kovačević o knjizi i celoj situaciji oko Žarka Lauševića - Žarko Laušević - merilo vremena. Ja nisam od početka, a i prebacivala na drugi da vidim šta radi Partizan... Ja tu Oliveru teško podnosim, ali mora se priznati da je aktuelna. Gosti Branislav Lečić, Borka Pavićević i psihoterapeut Zoran MIlivojević.
Ali toliko je već rečeno o svemu tome, da nisu mogli da kažu ništa novo.
Ja sam gledala, ali ko nije, nista nije ni propustio.
Niti tu ima sta posebno da se kaze (Zarko je vec sve rekao),
niti su gostibili takvi da su imali sta da kazu.
samo dizjavim da sam sad ušla u kuću
da sam izašla jutros zzorom
da sam izgubila kućne naočare
da sam se smrzla
da su kapa i šal odradili posao, nikad me više muških očiju odmjerilo nije
da još nisam završila sa Miljenkom
osvjetljene ne da je bilo loše kad sam se vraćala, nego ga i nije bilo
da mi o'palo dugme sa bundice
da nije ustvari to bundica nego bundica đubretarac
da mi je nos procurio, pa sam morala da svratim u apoteku po ferveks
da sam se baš umorila
da sam zavrđila veliki posao oko koga sam mlatila zadnje po' godine