Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, ali ! ! ! ! Ukucam sad nešto da potražim, pa mi izadje sajt Lagune, pa tu, jel'te, ima njihova top lista najprodavanijih knjiga. I na 17. mestu Nemaš pojma koliko te volim, autor Iva Štrljić. A ja nisam imala pojma da je i ona napisala knjigu. Šta je s tim glumicama? Nije im više dovoljna gluma da se izraze, toliko toga imaju da kažu?!
Kako bre sta imaju da kazu!
Pa kako bi ti/mi saznali kakve sve ona muke i probleme ima u toj ljubavi... i u tom zivotu...
Joj zivoteeee!
Jos samo Karleusa da napise knjigu i ja odoh da se besim
smilie_girl_130.gif

Ili da se samospaljujem, videcu :evil:

Kako bre sta imaju da kazu!
Pa kako bi ti/mi saznali kakve sve ona muke i probleme ima u toj ljubavi... i u tom zivotu...
Joj zivoteeee!
Jos samo Karleusa da napise knjigu i ja odoh da se besim
smilie_girl_130.gif

Ili da se samospaljujem, videcu :evil:

C cc, ne tako, nego treba i ti da napises knjigu!

Pozdrav svima, ja nista ne citam osim neke tralalajke trenutno, neka debela zenska na dijeti (neuspesno) al videcemo do kraja da li ce da uspe ili ne. Malo me nervira glavna junakinja (mada u nekim sam se detaljima oko dijete pronasla), a oprastam joj sve samo zbog stava prema americkim predgradjima (tzv suburbs) koje ne moze da podnese

Danas u biblioteci na pultu stajao Vikend i još jedna, dal Povratak kući ili Bekstva od ljubavi. Znam da ste još neku, pored Čitača, hvalili, a neka druga nije dobila baš najviše ocene, pa nisam uzela Šlinka.

ja ovu moju knjigu 54 od ove petorice, Vu Ming...baš gnjavim...nije kriva knjiga, dobra je, svega ima i dobro je napisana...al' me ubiše sitna slova...čak ne toliko ni što su sitna, nego što su blijeda :dash:

Biljo nemoj da se sekiras, i meni je isto tako na pocetku isao vrlo traljavo i sporo, par stranica pa ostavim, a vidim da je dobra knjiga. Medjutim, posle te uvuce. Svakako nije knjiga koja se cita u dahu i na brzaka ali je odlicna.
Ja je jos nisam zavrsila, u medjuvremenu sam uzela knjige iz biblioteke pa su one dobile prioritet da bih ih vratila na vreme, a "Nevolje" su moje pa mogu da im se vratim kad hocu, i to cu sigurno u skorije vreme uciniti pa mozemo da razmenimo utiske

U pravu si, evo vec sa jos procitanih dvadesetak i vise stranica, polako ali sigurno gledam kako da pre otaljam neki posao (ili posetu..) i da se vratim citanju, zapravo te knjige (u praksi se pokazalo ) su najbolje ili medju najboljima...
.
P.S. Jednoj mojoj prijateljici sam pre par godina dala svoju knjigu "Istocno od raja", posle dva dana kaze, ma nesto dosadno, samo joj rekoh (naredih) CITAJ, i sta je bilo:
Sta radis, kad cemo se videti, pitam?
-Joj ne mogu, citam knjigu ne mogu da je ostavim, znas kad ne mogu:)
Ko bi i mogao "Istocno od raja", svako dobro, danasc:)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back