lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Da se uzdamo u to da ce doci prolece pa
jer je i Nis blizi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se tako cita nesto ljubavno...romanticno...onako bas...ali da nije debilna prica...a nemam nista takvo![]()
Uzmi Prohujalo s vihorom
Jesi čitala Vremeplovčevu ženu?
ja sve 'oču da napišem, a ne bih da prozivam
nema odavno majke od Milice
meni nedostaje, baš
Esterka hEklerka
Citas li ti stO veceras?
Lepo si to znala
Procitala sam 1/3 i vise.
Jako mi se dopada.
Ta Soba.
Devojke, celo popodne sam provela sklupcana u omiljenom cebetu, citajuci dok kraj mene tinjaju svece, pucketaju poput zrelog zrnja bosiljka.
Uz crni caj s mlekom (i rumom).
Kasnije reskost rubinskih bobica nara u uglovima usana i detinje umazani obrazi.
Nad gradom se danima nadvija gusta magla, koprena istakana zudnjama.
Prikrada se ona siva jesen koju ne volim. Nema vise zlatnih talira na krosnjama.
Citajuci Odakle sam bila, vise nisam najlepse sanjarim.
Bilo bi carobno posetiti Lisabon s proleca kada se gord i drzak ogrne raskosnim cvetovima jakarande.
U smiraj dana sedeti u nekom malenom kafeu, uz dobar porto, iskrzane zvuke gitare i jecajuci fado.
Gubiti se u staroj maurskoj cetvrti Alfami.
Uz radoznale bake pendzeruse, lavirint ulica stare Zudarije, graju na trgovima...
Slusati kako grad dise.
Procitala bih nesto od popularnih filozofa, tipa Gordera... Sta preporucujete?
Hvala ti, EsterkaČokomoko i Mjesečinasta (što ti dobar nik) dobro došle i družite se sa nama
ja da podijelim nešto što sam pročitala
...istraživanja su pokazala da se literarni ukusi muškaraca i žena veoma razlikuju, jer iako čitaju slična dijela oni to čine u različitim dijelovima života.Žene ranije sazrijevaju () i još kao mlade čitaju klasične knjige, a u poznijim godinama prelaze na lakše teme.Dok se zaljubljuju čitaju Dostojevskog, u srednjim godinama plaču uz Hoseinija i Murakamija, a u zlatnim godinama gutaju ljubiće.Muškarci imaju obrnut čitalački ritam, kao mladi čitaju treš romane poput jeftine fantastike, krimiće, u zrelim godinama popularnu psihologiju, a kad osijede ne ispuštaju iz ruke istorijske romane, nacionalne i druge klasike....
odlomak iz članka Dragoljuba Stevanovića
Procitala bih nesto od popularnih filozofa, tipa Gordera... Sta preporucujete?