lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
I ja zato navijam za tu opcijuI ja.Nekako mi više ide uz Danu, a i devojčice više čitaju.
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja zato navijam za tu opcijuI ja.Nekako mi više ide uz Danu, a i devojčice više čitaju.
![]()

Kontam da ce njima nase knjige biti kao mojoj generaciji i mladjima gramofonske ploce - ja sam ih mnogo volela jer su mi bile deo uvida u tatin karakter i ukus, njegove su ploce, ali i zato sto sam ja jedna retro cura. Medjutim, niko od moje generacije nije slusao ploce osim kad to nije mogao da izbegne. Ali uzivacu u knjigama dok mogu, mada nisam gadljiva na Kindle i sl, da se razumemo 
Ali predivno pise, totalno ima neki divan poetican jezik, ali ne na silu poezija, nego tako divno i prirodno. Ima i elemenata magijskog realizma koji nesto kao ne gotivim posebno, ali mi se u tu Afriku totalno uklapa. Ma predivno... Javicu krajnje utiske kad procitam celu, razume se.
Kad Dana dodje sa Sajma to je praznik za sve nas, kako nam lepo sve to predstavi![]()
Dano 

jedem zinzula, ako znate šta je to
imaju i naziv iglice...
ako ni sad ne znate šta je to, ne mogu da objasnim bolje
elem, grickam ih i čitam pisanije ovdje
i pomalo mrzuckam ove što se fijaju po sajmu
i ove što planiraju da fijaju po istom
i ja bihhhhhh
![]()

Kako je to lepo 

kad se ti pojavi tamo na nepusacima

uvalili mi juče u Pg, a ja ih volim..elem, veličine između oraha i lješnika, mesnate, unutra je sjemenka sa oštrim vrhom, zato ih i zovu iglice (neko) a neko zinzule
, divlja biljka, sitnih plodova )

Ja cu ovu moju Skupljacicu badema zavrsiti veceras il me nece biti.
Citam je 100 godiana vec![]()

vas obe i odoh SAD da citam

A, pa ja se za tebe ne brinem. Ti uvek nadjes nacin da se utesis-Mornar koji je izneverio more - Jukio Misima,
-Posle smrti - Džim Krejs,
-Mačka i miš - Džejms Paterson
To sam nakupovala, čisto da utešim dušu što ne idem na sajam.

!!!!! Ja ipak navijam za decaka
!