Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram da podelim nešto s vama :rumenka:

pre neko veče sam pročitala Nušićevu Autobiografiju. U cugu. Rumenka je ovde zato što to nisam ranije uradila.

Zapravo sam bila sigurna da jesam, ali sam nešto zbućkala u sećanju - zapravo sam kao klinka pročitala Hajduke, i onaj jedan odlomak o času geografije iz Autobiografije koji je stajao u čitankama za neki razred osnovne.
Našla knjigu na netu, skinula i ismejala se samo tako. :)

Valjda je bitno ono "bolje ikad, nego nikad". :lol:

ja čitam k'o da sam na posa'

Srećna devojka, Dženifer Vajner, alnari...napisala još Usestrinim cipelama i Dobri u krevetu,,,ok.mislim, čiklit što bi rekla Danče (opet je nema)...da prođe vrijeme, zabavna..čerka pubertetlija, razmišljanje o novoj bebi, jevreji i njihovi praznici...

sad stvarno prelazim na nešto ozbiljnije
od sutra je na listi Dževdet beg

Moram da podelim nešto s vama :rumenka:

pre neko veče sam pročitala Nušićevu Autobiografiju. U cugu. Rumenka je ovde zato što to nisam ranije uradila.

Zapravo sam bila sigurna da jesam, ali sam nešto zbućkala u sećanju - zapravo sam kao klinka pročitala Hajduke, i onaj jedan odlomak o času geografije iz Autobiografije koji je stajao u čitankama za neki razred osnovne.
Našla knjigu na netu, skinula i ismejala se samo tako. :)

Valjda je bitno ono "bolje ikad, nego nikad". :lol:

divnoooo
to mi je omiljena knjiga iz ranih razreda
bili su neki gosti kod nas kući
a ja se zabila u kuhinju i vrištim od smijeha(, valjda sam čitala ono kad su se svi češali)..majka svaki čas ulazi da vidi što činim i da me kao smiri

dobro si me podsjetila, mogla bi je ponovo pročitati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back