/una/
Domaćin
- Poruka
- 3.006
Ko me ter'o da čitam Dečaka u prugastoj pidžami?![]()
Sama sam kriva.
Zvuci mi kao da se radnja odvija u logoru

edit
al sam brza

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko me ter'o da čitam Dečaka u prugastoj pidžami?![]()
Sama sam kriva.
Ja sam gledala film sa tim nazivom. Jel se radi o dvojici dečaka u toku rata, jedan je Nemac a drugi Jevrej koji se nalazi u logoru i nalaze se tajno kraj žice i pričaju... Kraj je baš![]()
U knjizi ima dvoje dece, sina (glavni lik) i ćerku.Ne znam je l znate, al taj manijak, upravnik Ausvica je sve vreme ziveo u kuci u sklopu logora koja je bila odmah pored spalionicei imao je petoro dece, a troje je, ja mislim, rodjeno tu. Koji psiho!
U knjizi ima dvoje dece, sina (glavni lik) i ćerku.
http://www.alnari.rs/856a2608-9714-4646-8add-fd6b08a8d765/DECAK-U-PRUGASTOJ-PIDZAMI.aspx
Kako je ovi svi hvale u komentarima, nije mi jasno.![]()
Zaista se ne ispušta iz ruku. Lepo je napisana i sve što uz to ide.
Mene je kraj mnogo potresao.![]()
Cak i da uzmemo kao opciju da ce se knjige citati za 100 godina...
Cak i da uzmemo kao opciju da ce se knjige citati za 100 godina, pitanje je kako ce se tada shvatati knjizevna vrednost.
Sve je to relativno.
A ja i dalje ne citam nista osim ove teme .
Cudno se osecan u poslednje vrene...cas tuzna, cas euforicna....a nijedan tekst mi ne drzi paznju, o knjizi da ne govorim.
Nemam pojma sta mi je.
Ni duge postove na Krsti ne citam![]()
Ja se stidim što nisam čula za tu knjigu...Može neki detalj?
evo se stidim za sve pare
piše XIV izdanje, ma jel' moguće?!!!!
Vesna Dedić Milojevič pisac, autor emisije Balkanskom ulicom na rts
ima i nastavak, nešto Sunce tamo, sunce vamo, ili tako nekako
Ma što se ti stidiš, nego što i mene postidi jer te poznajem.![]()
Kad smo već kod toga šta će biti za 100 godina upravo čitam Antilopa i kosac. Da nisam pročitala Sluškinjinu priču verovatno bih se šokirala, ovako mi je kao da čitam nešto već poznatoPo M. Atvud sigurno tada neće biti knjiga
, a ni ničega drugog lepog.
I ja sam se mrcvarila s Antilopom.
Nego, da li je ona pisala Telesnu povredu ili sam to pomešala s nečim drugim?![]()