Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam je l znate, al taj manijak, upravnik Ausvica je sve vreme ziveo u kuci u sklopu logora koja je bila odmah pored spalionice :sad2: i imao je petoro dece, a troje je, ja mislim, rodjeno tu. Koji psiho!

Cak i da uzmemo kao opciju da ce se knjige citati za 100 godina, pitanje je kako ce se tada shvatati knjizevna vrednost.
Sve je to relativno.

A ja i dalje ne citam nista osim ove teme .

Cudno se osecan u poslednje vrene...cas tuzna, cas euforicna....a nijedan tekst mi ne drzi paznju, o knjizi da ne govorim.
Nemam pojma sta mi je.
Ni duge postove na Krsti ne citam :lol:

Kad smo već kod toga šta će biti za 100 godina upravo čitam Antilopa i kosac. Da nisam pročitala Sluškinjinu priču verovatno bih se šokirala, ovako mi je kao da čitam nešto već poznato:confused: Po M. Atvud sigurno tada neće biti knjiga:(, a ni ničega drugog lepog.

ja čitam, tj, pročitala sam danas, tj, takoreći omunjila jednu knjigu
koja mi se na moje veliko iznenađenje jako dopala
već sam je dva puta zaobišla u biblioteci, ovaj put nisam ni prijavila da sam je uzela

znači, priča skroz ok, pitka i pismena knjiga, bez voluminiziranja, čak i prizemna
odraz našeg vremena i tako to
sad još da napišem i naslov

Zauvek u srcu
:rumenko::rumenko::rumenko:
evo se stidim za sve pare

Cak i da uzmemo kao opciju da ce se knjige citati za 100 godina, pitanje je kako ce se tada shvatati knjizevna vrednost.
Sve je to relativno.

A ja i dalje ne citam nista osim ove teme .

Cudno se osecan u poslednje vrene...cas tuzna, cas euforicna....a nijedan tekst mi ne drzi paznju, o knjizi da ne govorim.
Nemam pojma sta mi je.
Ni duge postove na Krsti ne citam :lol:

šta, šta ti je
takvi ti dani i horoskop i to...
ne brini, proći će
naiđe to svakome

Kad smo već kod toga šta će biti za 100 godina upravo čitam Antilopa i kosac. Da nisam pročitala Sluškinjinu priču verovatno bih se šokirala, ovako mi je kao da čitam nešto već poznato:confused: Po M. Atvud sigurno tada neće biti knjiga:(, a ni ničega drugog lepog.

I ja sam se mrcvarila s Antilopom. :mazi:

Nego, da li je ona pisala Telesnu povredu ili sam to pomešala s nečim drugim? :rumenko:

Ma ne, Moralni poremećaj sam pročitala i ne sećam se ničeg. :rumenko: Ovu Telesnu povredu sam ili videla u biblioteci ili sam čitala o njoj na ovoj temi, ni ovo ne mogu da se setim. :rumenko: Pa reko, da mi neko pobliže objasni o čemu se radi i kakva je. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back