Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čitačice moje drage, ja večeras krećem u susret moru, suncu i čudesnim svetovima Pamuka, Išiguroa, Anjelo Hornbi, Herisa (pisala u utorak šta sam spremila za put). Još sam danas išla kod mame da tražim u kutijama Hesea Igra staklenih perli. Mom mužu palo na pamet da bi voleo da pročita ponovo. Pa nije isključeno da i ja to učinim.
Ostajte mi dobre i vredne, pa se javljam za 11-12 dana da prijavim šta sam pročitala i utiske... :bye:

Čitačice moje drage, ja večeras krećem u susret moru, suncu i čudesnim svetovima Pamuka, Išiguroa, Anjelo Hornbi, Herisa (pisala u utorak šta sam spremila za put). Još sam danas išla kod mame da tražim u kutijama Hesea Igra staklenih perli. Mom mužu palo na pamet da bi voleo da pročita ponovo. Pa nije isključeno da i ja to učinim.
Ostajte mi dobre i vredne, pa se javljam za 11-12 dana da prijavim šta sam pročitala i utiske... :bye:
Uživaj .... lep provod :bye:

Srećan put, uživaj!!!:cmok:

Lep provod
smilie_girl_300.gif
i puno procitanih knjiga
smilie_girl_256.gif
ti zelimo :bye:

Joj Bi blago tebi.:vudu: :D
Meni Pamuk nikako nije za plazu,za njega moram da budem bas skoncetrisana.A ja sam na plazi sve samo ne to.:prstic:

Rado, srecan rodjendan ceri zelim :)

Procitala sam Recnik za ljubavnike :)
Mnogo mi se dopada i preporucujem :)
Ima ljubavi, ali najvise ima razlika izmedju dve kulture koje su odlicno predstavljene zakljuccima jedne dvadesettrogodisnje Kineskinje koja je u vezi sa duplo starijim Englezom. Otkriva sebe i pocinje da zivi. Mnooogo mi se dopala knjiga.

Sad citam Pamukov Muzej nevinosti :zaljubljena:

Dođoh da se odjavim na dve nedelje, darage moje. Krećem na put. Kako ću bez vas, ne znam.:( Držite mi palčeve da izdržim. :)

Hvala vam od srca, svima koje ste mi čestilale ćerkin rođendan. Moje dve drugarice iz rl su zaboravile. Za jednu znam da je na moru, ali druga me je baš razočarala. Nadam se da je opravdano. Iako smo prestale da se zovemo od kad su deca porasla, bar se čujemo telefonom. Do sada...eto.:(

Sve vas puno volim i ljubim i čujemo se uskoro. :zag: Čitajte, ostavljam vas zdrave i vesele, hoću takve i da vas zateknem kad se vratim. :bye:

Dođoh da se odjavim na dve nedelje
, darage moje. Krećem na put. Kako ću bez vas, ne znam.:( Držite mi palčeve da izdržim. :)

Hvala vam od srca, svima koje ste mi čestilale ćerkin rođendan. Moje dve drugarice iz rl su zaboravile. Za jednu znam da je na moru, ali druga me je baš razočarala. Nadam se da je opravdano. Iako smo prestale da se zovemo od kad su deca porasla, bar se čujemo telefonom. Do sada...eto.:(

Sve vas puno volim i ljubim i čujemo se uskoro. :zag: Čitajte, ostavljam vas zdrave i vesele, hoću takve i da vas zateknem kad se vratim. :bye:

Prijatan odmor(i lepo vreme)
smilie_girl_300.gif

I drugarstva imaju uspone i padove,upetlja se zivot..pa se opet nastave.....

Dođoh da se odjavim na dve nedelje, darage moje. Krećem na put. Kako ću bez vas, ne znam.:( Držite mi palčeve da izdržim. :)

Radooo :zag:
Lep provod i puno knjiga ti zelimo
smilie_water_056.gif

PS. Moram ti reci da sam ja u rl najgora drugarica po pitanju cestitanja rodjendana i svega drugog, osim Nove godine. Za Novu godinu se izvadim. Ali moje drugarice znaju za tu moju osobinu, neke su navikle, neke to i dalje nervira, ali su me prihvatile takvu. Stvarno imam pilecu (ili curecu bese :think: ) pamet u vezi toga.
Tako da... ne znaci to nista, veruj mi. Pouzdanija sam im ja ipak 100X nego one sto nikada nisu zaboravile ni jedan datum. Znaju one to dobro, pa se zato i ne obaziru bas puno na to.

Ah, da. Umalo da zaboravim ono najvaznije :D
smilie_water_144.gif

Ljubim te Rado, nedostajaćeš mi ...
Lep provod ti želim !

Srecan put, lepo se provedi. :super: Ljubim te :zag: :kiss:

PS. Moram ti reci da sam ja u rl najgora drugarica po pitanju cestitanja rodjendana i svega drugog, osim Nove godine. Za Novu godinu se izvadim. Ali moje drugarice znaju za tu moju osobinu, neke su navikle, neke to i dalje nervira, ali su me prihvatile takvu. Stvarno imam pilecu (ili curecu bese :think: ) pamet u vezi toga.
Tako da... ne znaci to nista, veruj mi. Pouzdanija sam im ja ipak 100X nego one sto nikada nisu zaboravile ni jedan datum. Znaju one to dobro, pa se zato i ne obaziru bas puno na to.

Ja cak ni tada,ne ljute se.....(ili nece da mi kazu :think:)

Porodicna tajna-Renata Dorestejn
Nisam bas odusevljena...starost,lepo oslikana :sad2:ali ima tu jos svasta nesto sto mi je tesko palo,pa nekako sve prenatrpano.....pa me jos sve i iznerviralo....

trenutno citam Bel Kanto od En Pacet
zanimljivi i pomalo neuobicano
u nekoj zabiti biva oteta i zarobljena u kuci grupa vaznih talaca od strane grupe terorista
a, onda, njihovi medjusobni odnosi pocinju da se preplicu do ironicne granice
neobican humor, koje se ne ogleda u recenicama i jeziku, pa cak ni u konkretnim dogadajima, ispricanim potpuno ozbiljno, vec upravo u samoj ironiji situacije
jedva cekam rasplet i kraj...

trenutno citam Bel Kanto od En Pacet
zanimljivi i pomalo neuobicano
u nekoj zabiti biva oteta i zarobljena u kuci grupa vaznih talaca od strane grupe terorista
a, onda, njihovi medjusobni odnosi pocinju da se preplicu do ironicne granice
neobican humor, koje se ne ogleda u recenicama i jeziku, pa cak ni u konkretnim dogadajima, ispricanim potpuno ozbiljno, vec upravo u samoj ironiji situacije
jedva cekam rasplet i kraj...

e ovu knjigu izbegavam recimo svaki 3.-4. odlazak u biblioteku :neutral:
prochitam sazetak, uchini mi se chak i ok i opet je ostavim...

u poslednjih nedelju dana sam kupila ovo
procitala jednu i po
ali fotku sam napravila najvise zbog jucerasnjeg ulova
pa necu ja da ostanem nepismena ovde :mrgreen:
ps majche,sad si jedina :zper:

:rida:
kod mene u biblioteci nema ULJKIPLJ :sad2:

p.s.prochitala onog omladinskog Safona:neutral:
vecheras cu da pochnem drugog shpanca Tvorcheva mapa Emilio Kalderon, iskreno se nadam da ce da mi drzi paznju, jer ako opet budem otaljavala knjigu....:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back