- Poruka
- 55.404
Hvala lamar, pogledacu.
Ako imas jos predloga - da ne smaram ovde - mozete i pp.
Ako imas jos predloga - da ne smaram ovde - mozete i pp.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je ovo, danas niko ne cita.
Uživaj .... lep provodČitačice moje drage, ja večeras krećem u susret moru, suncu i čudesnim svetovima Pamuka, Išiguroa, Anjelo Hornbi, Herisa (pisala u utorak šta sam spremila za put). Još sam danas išla kod mame da tražim u kutijama Hesea Igra staklenih perli. Mom mužu palo na pamet da bi voleo da pročita ponovo. Pa nije isključeno da i ja to učinim.
Ostajte mi dobre i vredne, pa se javljam za 11-12 dana da prijavim šta sam pročitala i utiske...![]()
Čitačice moje drage, ja večeras krećem u susret moru, suncu i čudesnim svetovima Pamuka, Išiguroa, Anjelo Hornbi, Herisa (pisala u utorak šta sam spremila za put). Još sam danas išla kod mame da tražim u kutijama Hesea Igra staklenih perli. Mom mužu palo na pamet da bi voleo da pročita ponovo. Pa nije isključeno da i ja to učinim.
Ostajte mi dobre i vredne, pa se javljam za 11-12 dana da prijavim šta sam pročitala i utiske...![]()
Lep provodOstajte mi dobre i vredne, pa se javljam za 11-12 dana da prijavim šta sam pročitala i utiske...![]()
Boletov drug
Čitačice moje drage, ja večeras krećem u susret moru, suncu i čudesnim svetovima Pamuka, Išiguroa, Anjelo Hornbi, Herisa (pisala u utorak šta sam spremila za put). Još sam danas išla kod mame da tražim u kutijama Hesea Igra staklenih perli. Mom mužu palo na pamet da bi voleo da pročita ponovo. Pa nije isključeno da i ja to učinim.
Noćas dok sam pekla prasetinu za ćerin današnji rođendan, pročitala Ko je maznuo moj sir, o tome kako da prevaziđeš probleme na poslu, tačnije, kad ostaneš bez njega.
Kod nas jos uvek hladno....a i citam neku knjigu o starosti..
Porodicna tajna-Renata Dorestejn.Ostale mi sve neke depresivne knjige....![]()
Noćas dok sam pekla prasetinu za ćerin današnji rođendan, pročitala Ko je maznuo moj sir, o tome kako da prevaziđeš probleme na poslu, tačnije, kad ostaneš bez njega.
Dođoh da se odjavim na dve nedelje, darage moje. Krećem na put. Kako ću bez vas, ne znam.Držite mi palčeve da izdržim.
Hvala vam od srca, svima koje ste mi čestilale ćerkin rođendan. Moje dve drugarice iz rl su zaboravile. Za jednu znam da je na moru, ali druga me je baš razočarala. Nadam se da je opravdano. Iako smo prestale da se zovemo od kad su deca porasla, bar se čujemo telefonom. Do sada...eto.
Sve vas puno volim i ljubim i čujemo se uskoro.Čitajte, ostavljam vas zdrave i vesele, hoću takve i da vas zateknem kad se vratim.
RadoooDođoh da se odjavim na dve nedelje, darage moje. Krećem na put. Kako ću bez vas, ne znam.Držite mi palčeve da izdržim.
Hvala vam od srca, svima koje ste mi čestilale ćerkin rođendan. Moje dve drugarice iz rl su zaboravile. Za jednu znam da je na moru, ali druga me je baš razočarala. Nadam se da je opravdano. Iako smo prestale da se zovemo od kad su deca porasla, bar se čujemo telefonom. Do sada...eto.
Sve vas puno volim i ljubim i čujemo se uskoro.Čitajte, ostavljam vas zdrave i vesele, hoću takve i da vas zateknem kad se vratim.
![]()
Dođoh da se odjavim na dve nedelje, darage moje. Krećem na put. Kako ću bez vas, ne znam.Držite mi palčeve da izdržim.
![]()
![]()
PS. Moram ti reci da sam ja u rl najgora drugarica po pitanju cestitanja rodjendana i svega drugog, osim Nove godine. Za Novu godinu se izvadim. Ali moje drugarice znaju za tu moju osobinu, neke su navikle, neke to i dalje nervira, ali su me prihvatile takvu. Stvarno imam pilecu (ili curecu bese) pamet u vezi toga.
Tako da... ne znaci to nista, veruj mi. Pouzdanija sam im ja ipak 100X nego one sto nikada nisu zaboravile ni jedan datum. Znaju one to dobro, pa se zato i ne obaziru bas puno na to.
trenutno citam Bel Kanto od En Pacet
zanimljivi i pomalo neuobicano
u nekoj zabiti biva oteta i zarobljena u kuci grupa vaznih talaca od strane grupe terorista
a, onda, njihovi medjusobni odnosi pocinju da se preplicu do ironicne granice
neobican humor, koje se ne ogleda u recenicama i jeziku, pa cak ni u konkretnim dogadajima, ispricanim potpuno ozbiljno, vec upravo u samoj ironiji situacije
jedva cekam rasplet i kraj...
u poslednjih nedelju dana sam kupila ovo
procitala jednu i po
ali fotku sam napravila najvise zbog jucerasnjeg ulova
pa necu ja da ostanem nepismena ovde
ps majche,sad si jedina
Nema Rade, ona znaDevojke,
kako se postaje clan kluba citalaca Alnarija?
Pre je bilo da se kupi jedna njihova knjiga i posalje racun
a sad pominju neki popust od 20 % za to..ne kapiram..