Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ne znam još jesam li preživela....
juče srpski, kaže ćera da će imati 16 poena. Ko zna kako je ona to izračunala.
Danas se još nisam čula s njom, nema je kod kuće (nema nikog), mobilni nije ponela...
sigurno piju kod neke drugarice dal od sreće ili od tuge :pivce:

Meni nešto tu uradili ovi iz tehnike, pa sad mogu da forumašim i na poslu. :manikir: Do sad sam mogla samo da čitam.

Rezultati su u svim novinama verovatno na osnovu njih zna sta je uradila.

Mene uhvatila manija da kupim nesto ljubavno za citanje il da umrem.
Al nesto ljubavno da ljubavnije ne moze ...al kvalitetno ne tres...
Imate li neki predlog ?

ja juče počela da čitam
Poslednji Anđeo...Endru Dejvidson, alnari

neko je odvje pisao o toj knjizi, i to skoro, a ne mogu da se sjetim ko
e pa, odavno me neka knjiga nije šokirala, bar početak, kao ova...toliko je čovjek ubjedljivo pisao o opekotinama da sam imala osjećaj da mi se tijelo topi baš tako kako opisuje
sad već piše onako..mislim da me više na taj način šokirat' ne može
i svaka čast prevodiocu, moram da ga pomenem..Vladimir Ćirić...

ja juče počela da čitam
Poslednji Anđeo...Endru Dejvidson, alnari

neko je odvje pisao o toj knjizi, i to skoro, a ne mogu da se sjetim ko
e pa, odavno me neka knjiga nije šokirala, bar početak, kao ova...toliko je čovjek ubjedljivo pisao o opekotinama da sam imala osjećaj da mi se tijelo topi baš tako kako opisuje
sad već piše onako..mislim da me više na taj način šokirat' ne može
i svaka čast prevodiocu, moram da ga pomenem..Vladimir Ćirić...

Jao bre Ester ja sam je skoro pominjala, bilo je dal nastaviti ili odustati pa ste me sve savetovale da odustanem. Elem, preživela sam taj početak pa sam je dokrajčila, nećeš imati kasnije tih scena od kojih se okreće želudac. Posle se sastoji od nekih interesantih pričica, a kraj je khm nadrealan.

E taj spisak za kofer muci i mene :)
Prosle godine smo muz i ja imali zajedno 8 knjiga za 12 dana.
U polasku na aerodrom dobijem jos 2 ili 3 od svekra i krknem ih u rucni prtljag.
Omanja biblioteka.
Sve smo procitali.
Muz je poceo da me pegla sa pitanjem sta ce on jadan da cita na moru cim smo uplatili prvi deo mora.
Malo je reci da sam popizdela.
Rekla sam mu idi kupuj sam sta god ja donesem ti mi prevrces ocima...dal treba da vam kazem da jos nije nista kupio...i da mi ne pada na pamet da odustanem od zle namere da mu ne kupim nista. :cool:

E taj spisak za kofer muci i mene :)
Prosle godine smo muz i ja imali zajedno 8 knjiga za 12 dana.
U polasku na aerodrom dobijem jos 2 ili 3 od svekra i krknem ih u rucni prtljag.
Omanja biblioteka.
Sve smo procitali.
Muz je poceo da me pegla sa pitanjem sta ce on jadan da cita na moru cim smo uplatili prvi deo mora.
Malo je reci da sam popizdela.
Rekla sam mu idi kupuj sam sta god ja donesem ti mi prevrces ocima...dal treba da vam kazem da jos nije nista kupio...i da mi ne pada na pamet da odustanem od zle namere da mu ne kupim nista. :cool:

U bre Mirka polomih mozak dok sam skontala šta je pisac hteo reći, da će mu kupiti ili da mu neće kupiti ništa. Mora da je od vrućine:think:
Pa ti imaš odraslo dete pa možeš i da čitaš, ja se više umorim na odmoru nego kući, po ceo dan jurcam za njim:roll:

Potreban :( to kaze i mm...al bolje da nosim knjige u kesi nego da sad jos bacam pare na kofer :)
Missim bolje da te pare potrosim na knjige za u kesu :)

Javlja mi se jedna poznanica sa mora pre par dana i kaze ...e znas sta gledala sam sa kumom fotke sa mora i pita me a gde je ova sto na svim slikama drzi nos u knjizi daj nju da vidim...i onda je poznanica trazila i trazila i trazila i ni na jednoj slici me nema sa facom...:zcepanje: kaze da te ne znam , sudeci po ovim slikama rekla bi da si neki knjizevni frik :lol:

Stigla mi Seksualni zivot moje ujne :zaljubljena:
DakleM bata je u knjizari, ujna mi je stigla a gde nam je ujka? :think:
Radoooooooooooooooooooo :lol:

Gde je ujka? Tako sam premorena, plašim se da bih ga razočarala. :zper: Sad sam stigla sa pregledanja. Deca su sve prepisala ili napamet znaju rešenja, uglavnom, uradili su savršeno završni ispit. Još po ključu i ne mora da se ima svuda urađen postupak, a vidim, radili su tu i kalkulatori. Važno je da se i ovo završilo. Sad me malo hebe sreda, dan za žalbe, a ja treba tada da idem na ekskurziju u Prohor Pčinjski. Ako ne odlože, ići će bez nas nekoliko. :( Toliko smo gledali kroz prste, nema šta de sa doda, može samo da im se oduzme neki poen, sugerisano im je da se ne žale. Videćemo.:think:

to i mene uvijek muči
mislim da sve nas..muči
mada mene muči kompletno spremanje
i uvijek ponesem premalo nečega a nečega previše
nikad se nisam sspakovala kako bog zapovijeda

Ja spakujem celu kucu, od viska ne boli glava :cool:

Zavrsila sam Pola zutog sunca i napustam Afriku,citam Recepti za savrsen brak-Kejt Karigan izgleda da ce biti bas lagano,letnje.....,

Sad mi se opet čita HP, i to oni prvi delovi :metla:

drage dame, bas ste me lepo nasmejale. volim sto ljudi jos uvek imaju duha!
ako volite bajke, vilenjake, po kog vampircica, proroke i cudotvorno kamenje, preporucujem vam tzv "Knjigu bez naslova" Nepoznatog pisca
lako, pitko, letnje, drzi paznju, ideja fantasticna, nesvakidasnja... pa ko voli, nek izvoli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back