ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
Mino, kad ti je već tu, pročitaj je
nije baš za bačit'
nije baš za bačit'
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kasniš. Poštar je br. 1.![]()
Uvek zakasnimKasniš. Poštar je br. 1.![]()

Lesingova. Rekoh, da ne ispadnem glupa u društvu, ništa njeno nisam čitala. Ali, neću više.![]()
Iju, sta cu sad!?
A na spisku mi![]()
Mino, kad ti je već tu, pročitaj je
nije baš za bačit'

Uvek zakasnim![]()

kako je dobraaaaa!!! Baš mi je legla. Sad bih ponovo nju čitala. Moraću napraviti pauzu.Završih Pola žutog sunca .kako je dobraaaaa!!! Baš mi je legla. Sad bih ponovo nju čitala. Moraću napraviti pauzu.

Biljo, Biljka, Biljana
promiče ti ponešto
pisala sam o ovoj knjizi..nekoliko postova..i to skoro, tj, ne tako davno
po meni, toliko prodavan roman i nije baš, baš toliko dobar
i nervirala me tolika priča o njegovim mukama da bi se izdao roman, zauzela je trećinu knjige

Zavrsila sam konacno Drugu Bolenovu i mnogo mi se dopala, sad citam Ljosine Avanture i malo me dave ili ja nisam bas u elementu...
Pozdrav svima

Ume Ljosa da smara. Evo i ovaj Pantaleon sa sve posetiteljkama.![]()

Ti, Bambika, moraš da obrazložiš zašto je i kako dobra..
tj, kako si je ti doživjela
ono..uvod, razrada, zaključak
kakav je to način..dobraaaa!!!! i gotovo
![]()
ajd da probam i ja ko ti
), Čimamanda Ngozi Adiči

Nego, da mi ne pobegne misao...Bilja je moja stara poznanica ( i protivnica) sa Politike i drago mi je što nam se pridružila ovde. Zanimljive su mi njene preporuke, slabo smo horore imali ovde, pa iako to nije baš my cup of tea, osvežavajuće je. Ionako smo počeli iste knjige da čitamo, k'o sekta neka
![]()
Biljo, Biljka, Biljana
promiče ti ponešto
pisala sam o ovoj knjizi..nekoliko postova..i to skoro, tj, ne tako davno
Ume Ljosa da smara. Evo i ovaj Pantaleon sa sve posetiteljkama.![]()

Da pojasnim drugu rečenicu, nekima je ostala nejasna.
Rekla sam već da čitam Pantaleon i posetiteljke. Posetiteljke su plaćene кurvе koje bi trebalo da pomažu vojnicima, kako bi se smanjio broj silovanja. One su na tajnom zadatku, a vojnicima se odbija od plate za usluge pod šifrom. Dakle, diskrecija zagarantovana. Jeste simpatičan humor, veoma dobra satira, ali malo razvodnjeno, na momente mi je čak dosadno. Možda sam prestara za temu, šta li je...