Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala, Bambi. I ti uživaj u knjizi. :) Plašim se da raspust neće dovoljno potrajati za sve glomazne knjige koje sam odvojila. Pola sunca je jedna od njih. :(

Raspusti, godišnji odmori, ni vikendi nikad ne potraju dovoljno. Malo ih i ima brzo prođu. :mrgreen:
Morala sam da se javim da me ne zaboravite, dok ja pročitam Ljubavne igre ... a nisam zapamtila ni naslov, morala sam da ustanem da vidim. I usput sam videla da je i to možda glomazna knjiga (429 str.), ali je zaista tako neopterećujuća i lako se protrčava, što reče Esterka. Sviđa mi se izraz. A pošto ovih dana idem na posao i vraćam se u takvo vreme kad je guzva pa stojim u busu, onda čitanje ide sporije. Ali već se, 100 str. pred kraj, nazire da će biti nekih rotacija parova, pa me baš zanima da li će biti tako kako se sad može predvideti. Nije tog kalibra da bi mogli da se očekuju neki preokreti.

meni se javlja ta knjiga, ali ne mogu da je se setim:think:
usvtari meni se javlja neka plava od iste spisateljice...kako li se zove :dash:

edit:
38v.jpg

edit2: :lol: sad mi je drugarica rekla jedan detalj iz knjige i ja se setih da sam je ipak chitala :zcepanje:

Poslednja izmena:
e i ja sam to čitala, ne sećam se korica, iako su baš upečatljive i bila je ovako otkačena kao ova.
A čitala sam od istog pisca Zaljubljena do ušiju, nju sam nekako drugačije doživela, kao da je malo ozbiljnija. Mislim, naravno, opet nikakva filozofija...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back