ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
Jao bre, a ja taman napravila plan.kod mene u bibioteci je nema...jos je nisu dobili, ako nije za kupovinu, onda mi preostaje samo da cekam
ma, naći ćeš već nešto za kupovinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao bre, a ja taman napravila plan.kod mene u bibioteci je nema...jos je nisu dobili, ako nije za kupovinu, onda mi preostaje samo da cekam
ma, naći ćeš već nešto za kupovinu![]()

P.S. Ne mogu nigde da nadjem Djavolju kraljicu, svi mi kazu, imali smo, vise nema

E evo i mene.Ovo je bio MOJ vikend!
U petak, za rodjendanac, sam odustala od Noći knjige i otišla u pozorište i na večeru i nauživala se.Moj dragi je, znajući koliko sam luda za knjigama, insistirao da svratimo do Lagune ( kao da mi udovolji) i bilo mi je glupo da odbijem.Unutra 200 stepeni, masa ljudi od kojih većina ne zna šta traži, šta bi htela...da ne grešim dušu,ali to nisu čitaoci kao mi ovde...iako im sve piše i dalje ne znaju gde šta stoji...Ljubazna devvojka mi prilazi i na moje zaprepašćenje, kaže mi gde je kraj reda (?!) - ja sam stvarno mislila da ću moći slobodno da se muvam i biram, kad ono red i skidaš sa polica kako pored čega prolaziš..nekako mi je to...pa bzvz...Uglavnom, nije mi se dopalo...Popuste smo već kometarisale...Na jedvite jade nadjem tri knjige,jedna je Kapija suza, koju baš želim i pošto se red jedva pomerao, morala sam da vratim knjige , jer je došlo vreme za pozorište...
Kada smo nešto pre ponoći ponovo prolazili tuda, nije bilo gužve, ali nisam imala želju da se vratim po knjige...
Toliko o toj s moje strane, tako očekivanoj manifestaciji...
Sve ostalo je bilo sjajno...Čak sam uspela da dragog ubedim u vezi sa letovanjem i sad idemo tamo gde sam želela i ostajemo koliko sam želelea...jeeeeeee!
Presrećna sam, a kao što volim da kažem - ako to ne podelim sa vama, kao da se nije ni desilo.

Molim i drugi put 
Aha, Kraljicinu ludu....
Evo razmisljam....i dalje me vuce da je kupim, nemam pojma zasto...mozda samo zelim da nastavim niz.... videcu
P.S. Ne mogu nigde da nadjem Djavolju kraljicu, svi mi kazu, imali smo, vise nema![]()
i ispao je vikend roman 

Meni se dopala i Ostavljena, molim lepo.![]()
Msm, daleko od toga da je priča prijatna, nego, ja volim da plačem.
Iako ne čitam Pračeta, znam da bi neke od vas ovo interesovalo:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/259639/Teri-Pracet-zapoceo-proces-asistiranog-samoubistva

.Tema mi se dopala,lik Esmi takodje,kada bi izbacila one
dijaloge rekla bih da je dobra
Mislim da važe članski popusti. Najlakše je da pitaš telefonom.
Srecan rodjendaaaaanE evo i mene.Ovo je bio MOJ vikend!
U petak, za rodjendanac, sam odustala od Noći knjige i otišla u pozorište i na večeru i nauživala se.
Presrećna sam, a kao što volim da kažem - ako to ne podelim sa vama, kao da se nije ni desilo.
I ja cu danas najverovatnije da kupim Kraljicinu ludu. Idem prvo u Plato da kupim Pricu Jevrejina lutalice za poklon, a onda moram i da svratim u Lagunu.
Mislim.... kako da kupim knjigu nekom drugom, a ja da ne dobijem nista?!?
Nece da moze![]()

Msm stvaaarno
I jesi li je kupila?![]()
Mislim, dvaput sam prosla pored Lagune i nisam usla....e treci put je bio presudan 
Srećan ti rođendan, sa malim zakašnjenjem.![]()
![]()