Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ću verovatno danas da dokrajčim "Ne idimo noćas psima", ostalo mi još nešto malo.
Ne znam šta bih rekla za nju....dobra je, nije da nije, autobiografska priča o odrastanju u porodici belih Afrikanaca u Mozambiku i Malaviju. Teškim stvarima se bavi, ravnim, narativnim stilom, koji ponekad više emocije prenese nego kićeno ronzanje. Al' brate, teška je i depresivna u pm, da li je do mene, naletela mi u lošem periodu ili šta, ali me namučila jezivo.

E evo i mene.Ovo je bio MOJ vikend!
U petak, za rodjendanac, sam odustala od Noći knjige i otišla u pozorište i na večeru i nauživala se.Moj dragi je, znajući koliko sam luda za knjigama, insistirao da svratimo do Lagune ( kao da mi udovolji) i bilo mi je glupo da odbijem.Unutra 200 stepeni, masa ljudi od kojih većina ne zna šta traži, šta bi htela...da ne grešim dušu,ali to nisu čitaoci kao mi ovde...iako im sve piše i dalje ne znaju gde šta stoji...Ljubazna devvojka mi prilazi i na moje zaprepašćenje, kaže mi gde je kraj reda (?!) - ja sam stvarno mislila da ću moći slobodno da se muvam i biram, kad ono red i skidaš sa polica kako pored čega prolaziš..nekako mi je to...pa bzvz...Uglavnom, nije mi se dopalo...Popuste smo već kometarisale...Na jedvite jade nadjem tri knjige,jedna je Kapija suza, koju baš želim i pošto se red jedva pomerao, morala sam da vratim knjige , jer je došlo vreme za pozorište...
Kada smo nešto pre ponoći ponovo prolazili tuda, nije bilo gužve, ali nisam imala želju da se vratim po knjige...
Toliko o toj s moje strane, tako očekivanoj manifestaciji...
Sve ostalo je bilo sjajno...Čak sam uspela da dragog ubedim u vezi sa letovanjem i sad idemo tamo gde sam želela i ostajemo koliko sam želelea...jeeeeeee!
Presrećna sam, a kao što volim da kažem - ako to ne podelim sa vama, kao da se nije ni desilo.

Srećan ti rođendan, sa malim zakašnjenjem. :heart: :zag:

Posto sam sinoc ucestvovala u diskusiji evo da vam olaksam nedoumice oko toga “ko se kome dopada”. Na brzaka i koliko se secam. Nadam se da sam sve tacno pohvatala. A sve sto sam pogresila, ispravite me.

Bijicki i Emociji se nije narocito dopala Megi O Farel (Kada si otisao, Esme Lenoks…), a Radi, Ester i meni jeste.

Peni Vincenci (Ostavljena i Skandal) se nisu dopala Bijicki, Majcetu i meni.

Potraga za srecom se meni uopste nije dopala, a Bijicki tek eto nije bas bez veze.

Zabeleske o skandalu shvatim da sam takodje davno citala i da to nije nista posebno. Moze se i bez toga u zivotu.

Eto. Sazetak… :hvala: Molim i drugi put :D

I Ester, jel da pisem na spisak te Znake identiteta.
Nemoj da mi bezis od odgovornosti :D :zag:

Aha, Kraljicinu ludu....:lol:

Evo razmisljam....i dalje me vuce da je kupim, nemam pojma zasto...mozda samo zelim da nastavim niz.... videcu :think:

P.S. Ne mogu nigde da nadjem Djavolju kraljicu, svi mi kazu, imali smo, vise nema :besan2:

Cruella, mozes da narucis iz Sezambook-a.

Ja zavrsila Tajna medaljona, tacno za vikend :mrgreen: i ispao je vikend roman :zcepanje:

Ako imate preporuku za neku knjigu iz biblioteke - tu sam :)

Megi O' Farel iz mog ugla:

Ljubav moje ljubavi mi je ostala u secanju kao knjiga koja mirise na jasmin,ne secam se da je bila losa,sto znaci da je mogla da bude dobra :cool:
Kada si otisao vidim da sam napisala da je imam(nije ovde pa ne mogu sada da je prelistam)
Kako je nestajala Esmi Lenoks,skoro procitana,secam se :lol:.Tema mi se dopala,lik Esmi takodje,kada bi izbacila one :eek: dijaloge rekla bih da je dobra

Kada sada pogledam napisano zakljucujem lamar, da si uhvatila sustinu pre mene
Svrstala bih je u kategoriju-nista nezaboravno

:hvala:

Daljina medju nama procitana,verovatno jos 2004,nasla sam ih u drugom redu ;)

Poslednja izmena:
žemske, imam jedno pitanjce
večito me bune ti popusti, elem
da li mi i u delfiju važi lagunin popust uz člansku kartu za lagunina izdanja, plus 10 % za sva ostala ako uzmem više od 3 knjige ili je to samo za klub čitalaca?
znam da je važilo sam za klub ali sada sam se nešto pogubila : S
ili u delfiju postoje neke druge članske karte i to?

E evo i mene.Ovo je bio MOJ vikend!
U petak, za rodjendanac, sam odustala od Noći knjige i otišla u pozorište i na večeru i nauživala se.
Presrećna sam, a kao što volim da kažem - ako to ne podelim sa vama, kao da se nije ni desilo.
Srecan rodjendaaaaan
smilie_geb_120.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back