Bambi81
Aktivan član
- Poruka
- 1.304
Meni nisi, na limundu mi je nick SSSM kad vidis da ja licitiram zaobidji![]()
Ma vas dve ste potpuno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nisi, na limundu mi je nick SSSM kad vidis da ja licitiram zaobidji![]()

Rado pokloni poštaru bar neku knjigu više će da te voli!![]()

Nisam sigurna da voli da čita. Bolje da ga pozovem na kafu i ...čašicu razgovora.
Da, još dve sam uspela da smaknem, Crvendaća i Tragom Biblije.
Ne znam samo da li da ga pozovem sutra, prekosutra, ili i sutra i prekosutra.![]()
"Nemoj da se čovek iskilavi, joj mou da ga zamislim kako kuka svima "ima jedna, samo knjige kupuje, i to ne po jednu dnevno, za šta li joj služe, nemoguće da toliko čita, možda čisto da popuni mesto na policama"

[/B]
Koje police?![]()
![]()
![]()

za Radu i Milicu 

Nadajmo seŠta li nam Dana radi u Istanbulu? Nadam se, nešto pametnije od čitanja.![]()

. Priznajem i ja sam uživala tada kad sam čitala (jel sad oprošteno?Nemoj se ljutiš Lamar. Priznajem i ja sam uživala tada kad sam čitala (jel sad oprošteno?
), ali sad se ne bih mogla naterati da tako nešto pročitam.
...Dobro, aj' ti oprostimo kad si priznala 
Ipak će morati da uđe kod mene i uveri se.![]()
Stariš, malena.ustvari imam da izjavim
tj, imala sam, al' zaboravih u sekundi

Ja sam Mir Jam i Fransoaz Sagan čitala kao tinejdžerka, i to mi je tada bilo sasvim ok. Ali, nezamislivo mi je da to sada čita moja 16-o godišnja ćerka. Ustvari, ona ništa ne voli da čita osim fejzbuka.
) ponešto ponovila od Sagan..i bogami mi je bila prilično dobradošla sam samo da se upišem
sad, ona francuska Žil i Džim...a na francuskom se piše sa hiljadu J...
to mi bila jedno vrijeme knjiga decenije
I ja,i to ovako kasno,tako da se odmah i ispisujem uz jedno laku noć za sve u biblioteci.![]()
)došla sam samo da se upišem
nemam ništa da izjavim
ovo mi se sviđa, baš
ustvari imam da izjavim
tj, imala sam, al' zaboravih u sekundi
izvin'te..ja sam skoro (ovo shvatite uslovno) ponešto ponovila od Sagan..i bogami mi je bila prilično dobra
sad, ona francuska Žil i Džim...a na francuskom se piše sa hiljadu J...
to mi bila jedno vrijeme knjiga decenije
A sta bi tek bilo da si imala sta da izjavisi, za Lamar..to je baš tanka knjižica![]()

Opet knjige uz Vecernje novosti![]()
)