Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam sigurna da voli da čita. Bolje da ga pozovem na kafu i ...čašicu razgovora. :zcepanje:
Da, još dve sam uspela da smaknem, Crvendaća i Tragom Biblije.
Ne znam samo da li da ga pozovem sutra, prekosutra, ili i sutra i prekosutra. :rotf:

Nemoj da se čovek iskilavi, joj mou da ga zamislim kako kuka svima "ima jedna, samo knjige kupuje, i to ne po jednu dnevno, za šta li joj služe, nemoguće da toliko čita, možda čisto da popuni mesto na policama:rotf:"

Citam vas i ne mogu da verujem :eek: za Radu i Milicu :zcepanje::rotf::hahaha:
Stvarno ste neverovatne :lol:
Konkurencija jedna drugoj :eek:
Ali vidim da se ipak lepo slazete i dopunjijete, pa da ne kvarimo :D

I nemoj da ste nepravedne prema Mir-Jam :rtfm:
Jeste to bilo limunadasto, ali za taj uzrast kada smo citale bilo je sasvim OK.
Tek smo se upoznavale sa literaturom za odrasle.
Osim toga to nisu limunade kao ove dansnje.
Jer u njima se ipak, ma koliko naivno napisane bile, govorilo o nekim pozitivnim stvarima. O ljubavi, casti, postenju, plemenitosti...
Ove danasnje limunade barataju uglavnom voluminiziranim kreditnim karticama, silikonima, novcem kao sredstvom za... tako... svasta.
Nadam se da postoje i neke koje su drugacije, ali ja to ipak ne znam. Prosto, malko sam prerasla to stivo :mrgreen:

Evo mog priloga Emocijinoj i Bijickinoj odbrani literature, naseg detinjstva i rane mladosti :zag:

Nemoj se ljutiš Lamar:cmok:. Priznajem i ja sam uživala tada kad sam čitala (jel sad oprošteno?;)), ali sad se ne bih mogla naterati da tako nešto pročitam.
:think: ...Dobro, aj' ti oprostimo kad si priznala :D

PS. Pa ni ja ne bih sada mogla da citam. Ali onda...
Seriju Ranjeni orao sam gledala. Bila je lepo odradjena, docarala je to vreme. Scenografija, kostimi...
Ovu drugu nisam mogla. Bas je bila prenaivna :)

Poslednja izmena:
Ja sam Mir Jam i Fransoaz Sagan čitala kao tinejdžerka, i to mi je tada bilo sasvim ok. Ali, nezamislivo mi je da to sada čita moja 16-o godišnja ćerka. Ustvari, ona ništa ne voli da čita osim fejzbuka.

došla sam samo da se upišem

I ja,i to ovako kasno,tako da se odmah i ispisujem uz jedno laku noć za sve u biblioteci.
smilie_sleep_109.gif

došla sam samo da se upišem

nemam ništa da izjavim

ovo mi se sviđa, baš

ustvari imam da izjavim

tj, imala sam, al' zaboravih u sekundi

izvin'te..ja sam skoro (ovo shvatite uslovno :mrgreen:) ponešto ponovila od Sagan..i bogami mi je bila prilično dobra

sad, ona francuska Žil i Džim...a na francuskom se piše sa hiljadu J...
to mi bila jedno vrijeme knjiga decenije

i, za Lamar..to je baš tanka knjižica :D
A sta bi tek bilo da si imala sta da izjavis :zcepanje:
:zag:

Cim prezivim ovaj roman - Mirjana Djurdjevic, Agora, 180 str.
Sad zavrsila :)
Zabavno, pitko, slatko...
Sad je predajem sestri.
Ona je zdravstveni radnik :mrgreen:
A u knjizi serijski ubica ubija podmitljive doktore.

Laku noc drage moje :zag:

Poslednja izmena:
Opet knjige uz Vecernje novosti :zskace:

Jeeeste. Mene malo mrzi da jurim knjige koje sam nameravala da kupim, pa razmišljam da postupim kao prošle godine. Naime, otišla sam na štand Novosti na Sajmu knjiga i pokupovala knjige iz edicije ''Zlatni Rusi'' (oni su bili aktuelni u prvoj polovini 2010) po ceni od 180 dinara za svaku. Jest' da nisam dobila novine, ali sam umesto toga dobila disk sa nekim filmom (što je džabe, i Bogu je drago :mrgreen: )

Složila bih se s Lamar u pogledu Mir Jam. Sada mi se čini bljutavo i naivno i ne bih je čitala, ali sam kao tinejdžerka uživala u njenim knjigama, i svakako su bolje od kojekakvih Grabljivica, Sponzoruša i Voluminiziranih Kreditnih Kartica :roll:

Ja trenutno čitam ''Menjam život'' Džejn Grin, utisci kad završim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back