Bambi81
Aktivan član
- Poruka
- 1.304
:Kod mene je još uveka ni google nezna
![]()
google ne zna, ali zato lamar, rada i esterka znaju
pogledaj prethodnu stranuDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:Kod mene je još uveka ni google nezna
![]()
google ne zna, ali zato lamar, rada i esterka znaju
pogledaj prethodnu stranu
pisan u epistolarnoj formi.
Kod mene je još uveka ni google nezna
![]()
Tako je ona zvala traktore.
ovo moje dete kanda odlučilo da me zeza danas, ništa od spavanja, još ja pogasila svetla, vreme ubilo se za spavanje, ali jok, on uzeo svoje male knjige i viče muuu, avav...Tek sada videh da je pomenuti roman ULJKIPLJpisan u epistolarnoj formi.
Ranije nisam obracala paznju na njega, ali sada sam dovoljno zaintrigirana i dodajem ga na spisak.
Kupicu roman... jednom.
Kakva je pita od ljuske krompira?
Pretpostavljam da je fikcija.

ovo moje dete kanda odlučilo da me zeza danas, ništa od spavanja, još ja pogasila svetla, vreme ubilo se za spavanje, ali jok, on uzeo svoje male knjige i viče muuu, avav...

E bas mi je drago sto sam te navela na greh zvani ULJKIPLJ.Moraćeš moj, nema u bioskopu.
I da znaš, danas sam čitala ULJKIPLJ. Joj,je. Ne znam zašto sam je ostavila, ali vidim, prošlo je tačno godinu dana od tada, jer na dva'estoj strani stoje nalepnice za jaja.
Onu rečenicu "Možda knjige poseduju neki tajni nagon koji ih dovodi do savršenih čitalaca" sam primetila, i posle je našla i na zadnjoj korici. To smo mi, hrčci, ha ha.Gle kako smo savršene.
![]()

RatnaTek sada videh da je pomenuti roman ULJKIPLJpisan u epistolarnoj formi.
Ranije nisam obracala paznju na njega, ali sada sam dovoljno zaintrigirana i dodajem ga na spisak.
Kupicu roman... jednom.
Kakva je pita od ljuske krompira?
Pretpostavljam da je fikcija.

ovo moje dete kanda odlučilo da me zeza danas, ništa od spavanja, još ja pogasila svetla, vreme ubilo se za spavanje, ali jok, on uzeo svoje male knjige i viče muuu, avav...
Eh ta decaZato moj sin, umesto da uči, spava posle ručka.![]()

Hvala na objašnjenjuULJKIPLJ=Udruzenje LJubitelja Knjiga I Pite LJuskuse
A ono sto Google ne zna, ima ko zna.![]()
![]()
,pročitala sam i taj naslov samo mi je zvučao nekako bezvezno pa sam ga odmah i zaboravila

Pratila ja Mirku,tamo gde je ona išla po one lepe smajliće i vidite šta sam našla,preslatki su!!!
Ovaj za Radu![]()
jedan za mene![]()
i veliki pozdrav svima(od neznalice)
![]()
Da ne bude spam,čitam Slepog ubicu![]()

Jao što su slatki, gde si ih našla, gde, gde???![]()

Pratila ja Mirku,tamo gde je ona išla po one lepe smajliće i vidite šta sam našla,preslatki su!!!
Ovaj za Radu![]()
jedan za mene![]()
i veliki pozdrav svima(od neznalice)
![]()
Da ne bude spam,čitam Slepog ubicu![]()
Pa ne , pa stvarno, pa gde to ima....otkrijem ti citav jedan novi svet a ti ni smajlija da mi posvetis 

a meni , a meni, a meni...
sažalite se na najgoru kompjutersku neznalicu ovdje
sa'ću baš da vidim ko mi je dugarica