Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa jezikom supermarketa, kako sama kaže, odnosno reklama, pretpostavljam da je upotrebila neki šampon za veći volumen.... ono "To nisam ja, to je moja Šauma!"

sudeci po ovom malom odlomku, ovo je mnogo gore nego što sam mogla da zamislim. Pa oni ljubavni vikend romani su pisani manje šablonski

ako pitate mene, volumenizirana znaci napunjena :)
nisam hteo da budem nepristojan, ali avaj!

Zgražavanje ili kritika ili smejanje...kako već ko reaguje na ovakve stvari...nije suvišno jer stvari treba nazvati svojim imenom.
Naravno, može se uvek biti "iznad situacije", ali ja volim da kažem za gomno da je gomno i da smrdi i tačka.
Onaj rad, ja rekoh i dušu spasih, car je go i sl.

Podvučenim si objasnila sve.
Njen pokušaj da bude pisac je taman kao kad bi ti pokušala da budeš sportski komentator. Živi blam za prave pisce i za prave komentatore :lol:

Slazem se. Ali njoj uspeva, meni ne bi. Ona je Marijana Mateus.
I ja se zgrazavam ko je sve advokat i pravnik danas, ali u sebi jer mi dojadilo naglas, ne vredi mi.
Ako imas zivaca uvek za to, svaka cast. Ja se samo iznerviram :)

Нисам упростио.
Ја сам само указао на суштински недостатак те тврдње или, бар, изузетну непрецизност у изразу.

Иначе, ја мислим да је она паметна жена.
Само, као и велика већина џет сета, недовољно образована.
Мада, не верујем да би и то признала или прихватила као чињеницу...

kaže da je završila fakultet, ali obzirom da fakultet završava uporan, a u novije vreme i bogat, a ne nužno pametan, onda bi se moglo i sa te strane posmatrati :D

Мене баш занима како изгледа биографија коју је написала Нивес Целзијус... :)

verovao ili ne, čitala sam :D
oko 150 strana lova na fudbalere, silovanja, seksa, loših porodičnih odnosa

Kako bih ti rekla, ja sam M. Mateus :lol: Neprecizna.
A sta znaci biti nedovoljno obrazovan? Evo ja cu imati fakultet a ne znam ama bas nista ni o jednom sportu. Ne zanima me.

to je opšta kultura
i ja imam fakultet, a ne znam ništa o sportu, a to me ne čini neobrazovanom :)

ako pitate mene, volumenizirana znaci napunjena :)
nisam hteo da budem nepristojan, ali avaj!

pretpostavljam da je mislila na kosu :lol:

Razumeli smo te svi, ne brini :lol:
Ja sam samo ponudila još jedno značenje :D

Volumenizirana, ebt, kakav bilde :roll:

ja volim Medveda :heart: mnogo
a vi ste svi "volumenizirali" ovu temu sa Marijanom

i još jedan njen biser iz knjige....sad ću da parafraziram
...taj raskid se nama sigurno ne bi desio da smo živjeli u normalnom stanu od 2oo kvadrata, ovako nas je kuća od 3ooo kvadrata, sa svim i svačim potpuno otuđila...:dash::dash::dash:

i, šta reći a ne voluminizirati

pa jezikom supermarketa, kako sama kaže, odnosno reklama, pretpostavljam da je upotrebila neki šampon za veći volumen.... ono "To nisam ja, to je moja Šauma!"

sudeci po ovom malom odlomku, ovo je mnogo gore nego što sam mogla da zamislim. Pa oni ljubavni vikend romani su pisani manje šablonski

:zcepanje: :rotf: :zcepanje:

Ljubavni vikend romani iz moje najranije mladosti su u najmanju ruku knjizevnost za ovo.

Mislim da bi TO trebalo da bude upakovano drugacije, a ne kao knjiga.
Ja ne sporim slobodu reci :mrgreen: , vec samo pakovanje istih :mrgreen:.

Sve u svemi rado sam citala ovo caskanje o doticnoj Marijani.

...taj raskid se nama sigurno ne bi desio da smo živjeli u normalnom stanu od 2oo kvadrata, ovako nas je kuća od 3ooo kvadrata, sa svim i svačim potpuno otuđila...:dash::dash::dash:

Da....:aha:
kuca od 3000kvm je bila problem....
:dash:

Моја ти је препорука да прочиташ "Мејд ин Америка" и "Кратка историја безмало свачега"...

Човек је просто неодољив...

Upravo sam pocela “Iscezli continent” - “Putovanje po malovaroskoj Americi” – Bil Brajson. Mirise na dobro. A u planu mi je da ga iscitam u celosti jer je beskrajno zabavan, ali ne i isprazan. Naprotiv. :D

Upravo sam pocela “Iscezli continent” - “Putovanje po malovaroskoj Americi” – Bil Brajson. Mirise na dobro. A u planu mi je da ga iscitam u celosti jer je beskrajno zabavan, ali ne i isprazan. Naprotiv. :D

Meni je "Iscezli kontinent" bio razocaranje, pravo da ti kazem. Zato sto obozavam Brajsona pa mnogo ocekujem od njega, a to mu je prva knjiga tako da u njoj postoje pocetnicke greske - usiljen humor i dosta ponavljanja. Mada ja njega gotivim i kad nije bas najbolji, ali tu knjigu nisam zavrsila, totalno sam se smorila. Bolje uzmi "Kratku istoriju" ako "Made in America" nije dosla u biblioteku.

Нисам знао да студирање искључује могућност богате удаје... :)

Не...
За тебе бих пре рекао да си затуцана... :)

ne mogu da vjerujem što čitam
mislim...izvini, a ko si ti i sa kojim pravom ovako pišeš o nekome?
i koga briga šta bi ti rekao i šta misliš o nekome ko ovdje piše
i nisam ničiji advokat, ali sramota, bre
eto,morala sam

ahahaahahaaahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha :hahaha:

Meni je "Iscezli kontinent" bio razocaranje, pravo da ti kazem. Zato sto obozavam Brajsona pa mnogo ocekujem od njega, a to mu je prva knjiga tako da u njoj postoje pocetnicke greske - usiljen humor i dosta ponavljanja. Mada ja njega gotivim i kad nije bas najbolji, ali tu knjigu nisam zavrsila, totalno sam se smorila. Bolje uzmi "Kratku istoriju" ako "Made in America" nije dosla u biblioteku.

Znam ja da si ti rekla da mu to delo i nije bas u vrhu. Ali ja resila da procitam Brajsona od A do Z :)
Pa sad ako mi se bas, bas ne dopadne ovaj naslov, ostavicu. Ali nadam se da necu :)

ne laži :D:D:D
majke mi rođene, evo ga pored mene, sad ga čitam

Ne lazem :) :) :)
Ester, tebe i kad nema na temi ja te pratim.
Pobeci mi ne mozes :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back