Šeherezada.
Primećen član
- Poruka
- 623
već me golica na šta liči ostatak knjige kad ovoliko bisera ima samo na jednoj strani 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam progutala knjigu " Ni ovde ni tamo" Bila Brajsona
Bas sam uzivala,imala sam osecaj kao da sam ja videla sve te predele koje je opisivao.
Nasmejala sam se dosta puta
Sad cu da pokusam da nadjem jos neke knjige koje bih mogla da citam online.
pa jezikom supermarketa, kako sama kaže, odnosno reklama, pretpostavljam da je upotrebila neki šampon za veći volumen.... ono "To nisam ja, to je moja Šauma!"
sudeci po ovom malom odlomku, ovo je mnogo gore nego što sam mogla da zamislim. Pa oni ljubavni vikend romani su pisani manje šablonski
Da, ali ona ne zeli da bude pametna. To se ni ne ocekuje od nje.
Najlakse je mogla da plati profesora knjizevnosti ili sta ti ja znam koga da joj uoblici knjigu.
Ona zeli komercijalu, ne znam sto je to cudno?![]()
Mnogo si uprostio. Ona je itekako pametna zena koja je zgrnula milione (ili ne znam koliki kesh, ali solidan) kao udavaca a ne kao sponzorusa, a razlika je oooooooooogromna![]()
I koja je to iskoristila da lansir svoju liniju vesha, haljina , cokolade, parfem (nisam sigurna) i knjigu![]()
To nemaju glupe zene...
Da, ali ona ne zeli da bude pametna. To se ni ne ocekuje od nje.
Najlakse je mogla da plati profesora knjizevnosti ili sta ti ja znam koga da joj uoblici knjigu.
Ona zeli komercijalu, ne znam sto je to cudno?![]()
Nije čudno, ali bi trebalo da bude, jer je bold problem.
Nemam ništa protiv komercijale, naprotiv, komercijala je super i volim da uživam uz istu, ali postoji bre neki minimalni kvalitet koji mora da se ispoštuje.
E, tu je gvint, jer neko može da postane pisac, pa još prodavan pisac, koji će da gostuje po hrpi emisija, gde će da dele knjige prvim 10 gledalaca, pa da ih potpisuje na promocijama, qrcima-palcima, pa da bude pozivan i pitan za komentare u vezi književnosti, sajma knjiga i neznamčega sve....na konto ovog lupetanja kao u odlomkuNije čak ni morala da plati nekog da napiše nešto koliko-toliko smisleno i svarivo.
Živi bili, za neko vreme će se čestit svet gaditi kad neko kaže "pisac", ako se ovako nastavi.
Kako bih ti rekla, ja sam M. MateusНисам упростио.
Ја сам само указао на суштински недостатак те тврдње или, бар, изузетну непрецизност у изразу.
Иначе, ја мислим да је она паметна жена.
Само, као и велика већина џет сета, недовољно образована.
Мада, не верујем да би и то признала или прихватила као чињеницу...
Kako bih ti rekla, ja sam M. MateusNeprecizna.
A sta znaci biti nedovoljno obrazovan? Evo ja cu imati fakultet a ne znam ama bas nista ni o jednom sportu. Ne zanima me.
Pa da mi je idol udala bih se a ne studiralaOk, ja sam po tvojim kriterijumima nedovoljno obrazovana jer je moje znanje o sportu zavrseno onog dana kada sam rodjena. Respect
![]()
Sada smo raspravu spustili na licni nivo?Нисам знао да студирање искључује могућност богате удаје...
Не...
За тебе бих пре рекао да си затуцана...![]()
A sta znaci biti nedovoljno obrazovan? Evo ja cu imati fakultet a ne znam ama bas nista ni o jednom sportu. Ne zanima me.
Sada smo raspravu spustili na licni nivo?
Zamolila bih te da ne donosis o meni zakljucke ko mi je idol i da li sam obrazovana, zatucana ili kako god. Hvala!
Posebno sto ti se nigde licno nisam obratila niti te komentarisala. I ne bih vise da spamujem.
Od Pekica sam citala kao i svi “Besnilo” plus “Poslednja pisma iz tudjine” i “Sentimentalnu povest britanskog carstva”
Sto se “Zlatnog runa” tice, imam to sarajevsko izdanje iz 1990.god. u 7 knjiga.
Nisam ga procitala. Stalno odlazem. I sve mislim da covek treba da bude u nekom mirnom periodu svog zivota za nesto ovakvo. Kakav izgovor, a?
Medo, al’ su tvoje knjige lepe!!!! Moje dodju k’o sirocici u odnosu na tvoje.
Ovo obično preporučim onima koji vole Majstora:
http://www.knjizara.com/knjige/knjiga/89689
Ja imam izdanje Esotheria 1997., znam da je reizdala Moć knjige.
Nije nivo Majstora, naravno, ali je snažno inspirisano Majstorom, Bodlerom i sličnom "dekadencijom"...njihovi fragmenti razbacani po romanu kao tragovi. To je zapravo knjiga koja je mene odvela do Majstora.
Oštro i direktno do bola, a suza smejalica koliko hoćeš.
Preporuka važi i za one kojima se Majstor ne sviđa ili ih je ostavio ravnodušnim. Krstić je zanimljiva pojava na domaćoj sceni, bar ja nisam još naišla na nešto slično.
Znači, odlična zabava, a nekome i ušuškanost poznatog![]()
Zgražavanje ili kritika ili smejanje...kako već ko reaguje na ovakve stvari...nije suvišno jer stvari treba nazvati svojim imenom.Ja se slazem sa tobom, ali zgrazavanje je prosto suvisno jer je danas sve tako.
Zivimo u dobu kica, shunda i skoljicavosti i to je to.
Podvučenim si objasnila sve.Kako bih ti rekla, ja sam M. MateusNeprecizna.