krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ma 'ajde, na sajmu je 250 dinara, ja kupila prošle godine, izdavač Petrovgrad(Novi Sad, Sajnos) 2008.
Piše broj za plasman, 023/568-845 i 064/160-28-36. Probaj i srećno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala ti mnogo![]()
Ma 'ajde, na sajmu je 250 dinara, ja kupila prošle godine, izdavač Petrovgrad(Novi Sad, Sajnos) 2008.
Piše broj za plasman, 023/568-845 i 064/160-28-36. Probaj i srećno.
Samo da se pohvalim da sam završila Matematiku ljubavi, kao i da povlačim sve ružne reči o njoj (mislim, ono kao dosadna je i to). Poslednja trećina je načinila takav preokret u meni da sam oduševljeno jurila ka završetku, koji je razrešio neke moje ranije dileme. Zbog te 3/3 je vredelo čitati je. Ima i nekoliko divnih "vrelih" opisa. Opis razdevičenja, posebno. Znam, problem je nastao oko toga što sam je mnogo seckala i razvlačila, što nikako ne preporučujem budućim čitateljkama. Dano, ti ćeš uživati, sigurna sam.![]()
Свим женама, и млађим и старијим, које воле авантуре, бих препоручила књигу ''Девојка из двадесетих'' од Софи Кинселе... Па ко воли нек' изволи... Мислим да има још примерака у Лагуни.
Hvala draga![]()
Znam taj osecaj kad te kraj ili neki deo knjige "kupi" toliko da promenis misljenje o onome pre. Sad mi je lakse, citacu je sigurno nekad.
Nego sam danas bila u "steti" - uzela sam 4 knjige iz biblioteke i jos jednu kupila - "Kratka istorija sveta za mlade" (hvala Lamar) tako da moram prvo to pa cu "Matematiku".
Sad posto sam rezervisala Tajne sveske i Don R...od Ljose ....mogu da dam i vama da vidite![]()
http://kucazasunce.com/index.php
Molim draga, i drugi put...
Skini sal i kapu, vi's kakva je vrucina![]()
Ma necu, vi's ti kaka sam lepa i rozla![]()
je l ima ovde mesta za jednog mene?
svima preporucujem knjigu- Kradljivica knjiga, jako zanimljiv roman!
Sad posto sam rezervisala Tajne sveske i Don R...od Ljose ....mogu da dam i vama da vidite![]()
http://kucazasunce.com/index.php
Pa reklose u Laguni da ce stampati osam Ljosinih knjiga verujem da ce to biti uskoro i da ce tu sigurno biti Pohvala pomajci.
Pa reklose u Laguni da ce stampati osam Ljosinih knjiga verujem da ce to biti uskoro i da ce tu sigurno biti Pohvala pomajci.