Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da se pohvalim da sam završila Matematiku ljubavi, kao i da povlačim sve ružne reči o njoj (mislim, ono kao dosadna je i to). Poslednja trećina je načinila takav preokret u meni da sam oduševljeno jurila ka završetku, koji je razrešio neke moje ranije dileme. Zbog te 3/3 je vredelo čitati je. Ima i nekoliko divnih "vrelih" opisa. Opis razdevičenja, posebno. Znam, problem je nastao oko toga što sam je mnogo seckala i razvlačila, što nikako ne preporučujem budućim čitateljkama. Dano, ti ćeš uživati, sigurna sam. :zag:

Samo da se pohvalim da sam završila Matematiku ljubavi, kao i da povlačim sve ružne reči o njoj (mislim, ono kao dosadna je i to). Poslednja trećina je načinila takav preokret u meni da sam oduševljeno jurila ka završetku, koji je razrešio neke moje ranije dileme. Zbog te 3/3 je vredelo čitati je. Ima i nekoliko divnih "vrelih" opisa. Opis razdevičenja, posebno. Znam, problem je nastao oko toga što sam je mnogo seckala i razvlačila, što nikako ne preporučujem budućim čitateljkama. Dano, ti ćeš uživati, sigurna sam. :zag:

Hvala draga z:kiss:
Znam taj osecaj kad te kraj ili neki deo knjige "kupi" toliko da promenis misljenje o onome pre. Sad mi je lakse, citacu je sigurno nekad.
Nego sam danas bila u "steti" - uzela sam 4 knjige iz biblioteke i jos jednu kupila - "Kratka istorija sveta za mlade" (hvala Lamar :zpozdrav:) tako da moram prvo to pa cu "Matematiku".

Свим женама, и млађим и старијим, које воле авантуре, бих препоручила књигу ''Девојка из двадесетих'' од Софи Кинселе... Па ко воли нек' изволи... Мислим да има још примерака у Лагуни.

Свим женама, и млађим и старијим, које воле авантуре, бих препоручила књигу ''Девојка из двадесетих'' од Софи Кинселе... Па ко воли нек' изволи... Мислим да има још примерака у Лагуни.

Jaa-vii se, Mirka! :lol:

Molim, ko me zvao ???

Nasla sam super sajt ...izgleda da su mahom antikvarna izdanja ali ima nekih knjiga koje zelim a nema ih naravno ngde, cim istrklejam sve stavicu vam link , sad prvo ja da odaberem pa posle vi :mrgreen:

Poslednja izmena:
Hvala draga z:kiss:
Znam taj osecaj kad te kraj ili neki deo knjige "kupi" toliko da promenis misljenje o onome pre. Sad mi je lakse, citacu je sigurno nekad.
Nego sam danas bila u "steti" - uzela sam 4 knjige iz biblioteke i jos jednu kupila - "Kratka istorija sveta za mlade" (hvala Lamar :zpozdrav:) tako da moram prvo to pa cu "Matematiku".

:cao: Molim draga, i drugi put...
Skini sal i kapu, vi's kakva je vrucina :)

Sad posto sam rezervisala Tajne sveske i Don R...od Ljose ....mogu da dam i vama da vidite :)

http://kucazasunce.com/index.php

Bila, pogledala i nema ništa za mene, odnosno već je prodata Pohvala pomajci.:(
A nabavila sam Don Rigobertove beležnice i rado bih je čitala ali pokušavam da nađem prvi deo, odnosno Pohvalu pomajci, mada ne znam ni koliko su povezane ove dve knjige, da li se može prvo pročitati druga pa prva knjiga ako je ikada nađem.

Pa reklose u Laguni da ce stampati osam Ljosinih knjiga verujem da ce to biti uskoro i da ce tu sigurno biti Pohvala pomajci.

KOliko je meni poznato nece objavljivati "Pohvalu". Trebalo bi da objave od starih romana: "Grad i psi" (La ciudad y los perros, 1963), "Zelena kuca" (La casa verde, 1968), "Rat kraja sveta" (La guerra del fin del mundo, 1981) a od novijih "Proslava jarca" ili kako god to prevedu (La fiesta del chivo, 2000) i ovaj proslogodisnji "San Kelta" (El sueno del celta).
To je pet za koje ja znam. Ostala tri svakako nece skoro, cak i da bude medju njima "Pohvala pomajci" tako da, ko nadje polovno i zeli da cita, bolje da ne ceka Lagunu.
I mislim da ce prvo objaviti jedan od ovih ranijih i paralelno sa njim taj proslogodisnji, posto je frizak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back