krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Laku noć, lepotice Doroti Kumson je knjiga nedelje u Laguni. Kažu da je bolja od Ćerke moje najbolje prijateljice. Dakle, ja moram da je imam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laku noć, lepotice Doroti Kumson je knjiga nedelje u Laguni. Kažu da je bolja od Ćerke moje najbolje prijateljice. Dakle, ja moram da je imam.![]()
Vjerovatno je velika vecina procitala, ja tek nedavno...
Ne pamtim kad sam se tako odusevila necim...jednostavno, poznato, a mudro sroceno. Nenametljivo, i bez pretjerivanja u bilo cemu.
U zadnje vrijeme slabo citam, tj. zapocnem, pa nikako da zavrsim...vise mi "sjedaju" krace knjige...tako me drzi paznja......ova, za mene trenutno, idealnih 114 str.
"Pismo nerodjenom djetetu" Orijana Falaci
"Onima koje se ne boje sumnje
onima koje pred sebe postavljaju
mnoga zasto
neumorno i po cijenu
da pate i umru
Onima koje se dvoume pokloniti li zivot ili ga zanijekati
ovu knjigu
jedna zena
posvecuje
svim zenama"
Fenomenalna knjiga. Imam je preko 25 godina.Čitala sam je kao devojka. Mnogo mi je bilo žao kad sam čula da je Orijana Falači, inače novinar po profesiji, umrla od raka.
Kupih je danas. Ako se niko ne javi do petka, razmišljam da l' za tebe da pročitam kraj.I hoce li mi neko odgovoriti kakav je kraj ove knjige nedelje???
Da. Podjednako su dobri i film i knjiga. Eto preporuke za Egretu27. Kratak a dobar roman.
Hiiiiiiiiiiiiii Rado, ja o tome nisam imala pojma! Jutros vidim tvoj post i o'ma izadjem s posla do kioska i kupim! Grof Monte Kristo - prvi deo.Ovog puta ne moraju čak ni novine da se uzmu, može samo knjiga.Tvrd povez, štampano ove godine.Baš sam se obradovala.