Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi ovo!? Knjiga se zove Kad je žena ku.rva.. i tako je odštampano i tako se prodaje, a Krsta fina pa mi stavi zvezdice umesto "ružne" reči

То је зато што онај ко је правио списак неподобних речи не зна значење речи ку.рва...
А женскарош је, рецимо, дозвољена реч иако означавају исту склоност код различитих полова...

Erlend Lu - Mulej, jel neko citao ...knjiga je o devojci koja po preporuci psihijatra pise dnevnik... mracne misli i samoubilacke ideje isprepletane sa neodoljivim humorom.... jedna od najboljih knjiga koje sam citala... e da, jel neko citao Muskarci koji mrze zene od stiga larsona

Poslednja izmena:
Citam treci deo Plavog bicikla i svidja mi se :super:

Mrs Bi,ja sam po tvojoj preporuci procitala Igra karata u Kairu :hvala:

Kako ti se svidela?

Ja sam letos u Tunisu slušajući vodiča koji je pričao o tamošnjem životu i običajima, prepoznavala mnogo detalja iz te knjige. Iako je u knjizi Egipat, ipak su muslimanske zemlje i ima puno sličnosti.

Есми се и мени допала али ова Тамо где су жене је чист промашај.
Бар за мене.
И М. Атвуд никако да ми се допадне... :)

Вукодав је, иначе, одличан... :)

Možda zbog toga što si muško, a možda si i u pravu. U svakom slučaju, naslov može da prevari. Videćemo. :)

Uz dužno poštovanje svačijeg ukusa, ja Vukodava i slično ne bih mogla da čitam. Prepuštam ih dečacima.

Izvini Dijenek, ali bio si u pravu. Posle pročitanih 50 stranica i konstantnog smaranja, odustajem od čitanja iste. :(
Drage moje, zaobiđite ovu knjigu.

Čitaću Starost, Simon De Bovoar ( verovatno u kombinaciji s nekim romanom za autobus;)).

Kako ti se svidela?

Ja sam letos u Tunisu slušajući vodiča koji je pričao o tamošnjem životu i običajima, prepoznavala mnogo detalja iz te knjige. Iako je u knjizi Egipat, ipak su muslimanske zemlje i ima puno sličnosti.

Ja onda moram da procitam tu knjigu :lol:, bas cu pogledati u biblioteci. :)

Poslednja izmena:
...vezano je za moju ličnu biblioteku, pa ću ovdje da napišem...
...elem, kod mog školskog druga, u kafiću, vidim policu...i na polici neke stvarčice...i samo jedna knjiga...i meni bi žao i te knjige i police...i ne znam što mi bi, pa rekoh...daću ti ja knjige da popuniš ovu policu...on jedva dočeka, kaže...ima i na drugoj strani polica bez knjiga....i sad CRKOH...sve se vrtim oko mojih knjiga, treba da odvojim...i ko me vukao za jezik..a ionako ih nemam više gdje u kući držat'...i eto...nije mi dobro:mrgreen:

Umesto meni da posalje ona ce tamo nekom drugu :evil:

Juce sam se ponovila Mirjanom Djurdjevic :heart: ja nju jako postujem, ni jedna nasa spisateljica me nije tako odusevila kao ona. Bila sam da kupim neke knjige za deciji rodj i onda u hodu kupim i Kaja, Beograd i dobri amerikanac ....

Inace kad imam vremena citam Ljosinu nevaljalu devojcicu i uzivam .
Al malo je takvih trenutaka.

Juce skoknula do prestonice da vidim malo jesen/zima 2010. medj' obucu i krpice ubacim Sultanov harem i Biblioteku mrtvih.
I necu vise nijednu do sajma, obecavam!
Bas nisam karakter kada je o knjigama rec.Zavisnik najobicniji...
I taj sajam...nikad da docekam...

A to....Pa priznah nedavno da ne citam uopste...jos od godisnjeg odmora...a po svemu sudeci, necu do narednog godisnjeg zbog poslovnih obaveza i strucne literature.Ali zato kupujem i dalje....

...vezano je za moju ličnu biblioteku, pa ću ovdje da napišem...
...elem, kod mog školskog druga, u kafiću, vidim policu...i na polici neke stvarčice...i samo jedna knjiga...i meni bi žao i te knjige i police...i ne znam što mi bi, pa rekoh...daću ti ja knjige da popuniš ovu policu...on jedva dočeka, kaže...ima i na drugoj strani polica bez knjiga....i sad CRKOH...sve se vrtim oko mojih knjiga, treba da odvojim...i ko me vukao za jezik..a ionako ih nemam više gdje u kući držat'...i eto...nije mi dobro:mrgreen:

...kad si već pri deljenju sačuvaj neku za mene, treba čitati nešto u slobodno vreme pored mora...kakav bre drug imaš ti i drugarice:))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back