tarabica
Domaćin
- Poruka
- 3.750
Ja ne mogu da se odvojim od Sluškinjine priče, baš je zanimljiva knjiga, gutam je maltene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Natukni nam malo o cem' se radi![]()
i isto je sluškinja u pitanju, pa sam ovaj put prekočila tu knjigu.
Našla si već. Očekivala sam Orvelovsku atmosferu, mada sam očekivala da će biti neki roman ni prineti čuvenom Orvelu i 1984. Margaret Atvud je dobro naslikala poremećeno, totalitarno društvo. To je priča žene koja je prethodno živela normalnim životom bila je bibliotekarka i imala muža i ćerku. Posle promena, pokušali su da pobegnu kao izbeglice, ali su uhvaćeni. Ne zna sudbinu muža i ćerke. Posle prevaspitavanja u centru, raspoređena je kao žena za rađanje kod Zapovednika...
ima samo jedna legenda o taboru..i vidim da je poslednja...Na trafiKi u mom kraju na pijaci...![]()

Znas li mozda ko je izdavac?![]()
Blic
Ova je deseta iz edicije, pretpostavljam da je i poslednja. Una je bila 5.
![]()

Znas li mozda ko je izdavac?![]()
odlična je ''alias grejs''. isto se ne ispušta iz ruku.i isto je sluškinja u pitanju, pa sam ovaj put prekočila tu knjigu.
ali, ako je dobra....
au...pa ovo je baš mučenje. užas.

Ja danas svratila u Merkur i nasla "Moj gospodin savrseni" jedna jedina stoji na nekom rafu okrecucem , mene ceka![]()
Kako sam ciknula mislio moj muz ko zna sta se desilo ...posle kaze ...i ja budala za sta bi ti cičala osim za knjige i cipele![]()
Sad sam srecna jako ....

meni se mnogo dopada ''knjiga očeva''. ne ispuštam je i nadam se da ću je završiti sutra, pre nego što krenem na posao.

kupila sam na kisoku (moja omiljena knjizara) Glasovi u vetru, Ninovog dobitnika. Kosta 349din. Jos nisam pocela..jel citao neko?
kupila sam na kisoku (moja omiljena knjizara) Glasovi u vetru, Ninovog dobitnika. Kosta 349din. Jos nisam pocela..jel citao neko?
Bas bzvz..