Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Našla si već. Očekivala sam Orvelovsku atmosferu, mada sam očekivala da će biti neki roman ni prineti čuvenom Orvelu i 1984. Margaret Atvud je dobro naslikala poremećeno, totalitarno društvo. To je priča žene koja je prethodno živela normalnim životom bila je bibliotekarka i imala muža i ćerku. Posle promena, pokušali su da pobegnu kao izbeglice, ali su uhvaćeni. Ne zna sudbinu muža i ćerke. Posle prevaspitavanja u centru, raspoređena je kao žena za rađanje kod Zapovednika...

Natukni nam malo o cem' se radi :)

odlična je ''alias grejs''. isto se ne ispušta iz ruku. :p i isto je sluškinja u pitanju, pa sam ovaj put prekočila tu knjigu.
ali, ako je dobra....:)

Našla si već. Očekivala sam Orvelovsku atmosferu, mada sam očekivala da će biti neki roman ni prineti čuvenom Orvelu i 1984. Margaret Atvud je dobro naslikala poremećeno, totalitarno društvo. To je priča žene koja je prethodno živela normalnim životom bila je bibliotekarka i imala muža i ćerku. Posle promena, pokušali su da pobegnu kao izbeglice, ali su uhvaćeni. Ne zna sudbinu muža i ćerke. Posle prevaspitavanja u centru, raspoređena je kao žena za rađanje kod Zapovednika...

au...pa ovo je baš mučenje. užas.

odlična je ''alias grejs''. isto se ne ispušta iz ruku. :p i isto je sluškinja u pitanju, pa sam ovaj put prekočila tu knjigu.
ali, ako je dobra....:)

au...pa ovo je baš mučenje. užas.

Jeste dosta tužna i nekako je depresivno to njeno stanje. Ali je optimistična jer pokazuje da sve prolazi, pa i da loši sistemi propadaju i da ljudi ne odustaju od otpora... Moraću i Aliajs Grejs da pročitam.:)

Ja danas svratila u Merkur i nasla "Moj gospodin savrseni" jedna jedina stoji na nekom rafu okrecucem , mene ceka :heart:

Kako sam ciknula mislio moj muz ko zna sta se desilo ...posle kaze ...i ja budala za sta bi ti cičala osim za knjige i cipele :lol:

Sad sam srecna jako ....

kupila sam na kisoku (moja omiljena knjizara) Glasovi u vetru, Ninovog dobitnika. Kosta 349din. Jos nisam pocela..jel citao neko?

Ja sam planirala da počnem danas, ali forumašica sa Književnosti reče da je teška, ratovi, sirotišta, pa je odložih do daljnjeg.
Završih Dodir tla Rani Manike. Jako je mučna, narkomanska, ni prinešena predhodnoj joj, Mati pirinča.
Danas, u busu, dok sam se vraćala s posla, počeh Draškovićevog Doktora Arona. Interesantno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back